Nieuwe seizoenen Bull, MacGyver, Hawaii Five-0 en meer

Door Jesse op 23 maart 2017 om 16:01 in Renewed 11 | 1217

CBS geeft vroege renewals aan 13 series in haar line-up, waaronder een aantal nieuwkomers en wat oudgedienden.

Nieuwe seizoenen Bull, MacGyver, Hawaii Five-0 en meer

Onder de nieuwkomers vallen Bull, MacGyver, Kevin Can Wait, Man With a Plan en Superior Donuts. Ook keren een aantal oudgedienden terug, waaronder Hawaii Five-0, Blue Bloods, NCIS: Los Angeles, Madam Secretary, Scorpion, NCIS: New Orleans, Life in Pieces en Mom.

Welke series van CBS ontbreken er in de lijst? Criminal Minds, 2 Broke Girls en Elementary zijn de meest opvallende missers. Ook Code Black en Criminal Minds: Beyond Borders, The Great Indoors, The Odd Couple en Undercover Boss ontbreken.

Er zijn nog een aantal series die missen, maar dat verbaast niemand. Doubt (die van het schema getrokken is), Pure Genius (die geen back nine order wist te winnen) en Training Day (nu op zaterdag, in de nasleep van het overlijden van Bill Paxton) staan ook niet in het lijstje met terugkomers.

NCIS en The Big Bang Theory werden al eerder voorzien van nieuwe seizoen(en). CBS heeft echter wel aangegeven dat er nog een aantal pickups aankomen, maar dat die op een latere datum bekendgemaakt zullen worden. Vooralsnog blijft het hierbij.

Welke renewal maakt jou het meest blij? Laat het ons weten!


Reacties (11)

Geplaatst op 23 maart 2017 om 16:40

Van CBS volg ik NCIS, NCIS:LA, Hawaii Five-0 en TBBT. Aangezien deze allemaal een nieuw seizoen krijgen, ben ik weer blij :)

Geplaatst op 23 maart 2017 om 17:06

Het verbaasd mij dat Hawaii-5-O een nieuw seizoen krijgt, op de een of andere manier blijf ik kijken, maar van de 19 afl. die nu uitgezonden zijn, waren er een stuk of 6/7 goed. De rest sloeg nergens op in mijn ogen. Ben blij met de NCIS reeks. De serie Bull heeft mij nog niet echt weten te overtuigen, vind het teveel van hetzelfde. Hoop wel dat Code Black een nieuw seizoen krijgt. Pure Genius mag wat mij betreft gecanceld worden, was het allemaal net niet. Training Day kijkt lekker weg, hoop op een mooi einde van het seizoen. Kan mij de serie niet voorstellen zonder Bill Paxton, dus een mooi gesloten einde en dan stoppen.

Geplaatst op 23 maart 2017 om 17:32

Heel erg blij met de NCIS reeksen! Ook positief nieuws voor Hawaii en Blue Bloods, genoeg te kijken dus ook weer het volgende seizoen!
Bull vind ik erg tegenvallen, heb er nu 3 gezien maar kom er niet echt doorheen, blijft staan dus. Hoop dat het goede nieuws voor Code Black nog volgt!

Geplaatst op 23 maart 2017 om 18:05

Hoera voor Hawaii, Mom, TBBT, Kevin en Man :D

Geplaatst op 23 maart 2017 om 18:33

Aantal series tussen die ik volg, dus goed nieuws!
Hoop wel dat Elementary een renewal gaat krijgen, vind dit seizoen weer een stuk beter.

Geplaatst op 23 maart 2017 om 19:50

Ik hoop toch nog altijd dat Criminal Minds een nieuw seizoen krijgt. Blijft een van mijn favoriete series. Vooral de verhaallijn rond Reid is leuk. Walker vind ik een heel mysterieus personage, daar kan ook nog het een en het ander rond gebeuren.

Geplaatst op 23 maart 2017 om 20:49

Zitten een aantal leuke comedy's tussen die ik volg. Dus ik ben blij dat deze doorgaan.

Geplaatst op 23 maart 2017 om 23:50

De 4 komedies Mom, Kevin can wait, man with a plan en superior donuts ben ik alle 4 blij mee, waarvan Mom toch wel mijn favoriet is.

The Odd Couple haalde slechte ratings dus de kans dat die renewed word is heel erg klein, alhoewel ik dat toch ook een leuke komedie vond.

Geplaatst op 23 maart 2017 om 23:51

Volg enkel nog Blue Bloods van de laatste renewals..

Geplaatst op 24 maart 2017 om 00:54

Blij met NCIS LA, NCIS NO, Hawaii Five-0, Life in Pieces en MacGyver.:D

Geplaatst op 28 maart 2017 om 20:52

ben blij met de ncissen, blue bloods,hawaii five,scorpion, madam S. heb ik het nieuwe seizoen toch nog wat te kijken
alleen jammer van criminal minds en elementary, ik hoop dat ze zich nog bedenken.


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan