CW beëindigt Frequency en No Tomorrow

Door Jesse op 10 mei 2017 om 16:48 in Cancelled 1 | 111

The CW heeft besloten nieuwelingen Frequency en No Tomorrow beide niet terug te laten keren voor volgend jaar.

CW beëindigt Frequency en No Tomorrow

Beide shows wisten niet veel publiek te trekken tijdens hun run, dus de annulering was verwacht. Maar nu is het officieel. Zowel Frequency als No Tomorrow middelden een 0,3 op de avond dat ze uitgezonden werden. Frequency wist met 936.000 net iets meer kijkers te trekken dan No Tomorrow met 794.000.

De enige nieuwe serie van The CW die het dit seizoen gelukt is om een toekomst voor zichzelf te verzekeren is Riverdale. In voorgaande jaren was er steeds maar één serie die het niet haalde, nu is het andersom. Geen succesvol jaar voor The CW wat betreft nieuwe series.

Over The Originals en iZombie heeft het netwerk nog geen besluit gemaakt, maar de rest van de line-up keert volgend seizoen terug.

Frequency gaat over een vrouwelijke rechercheur die ontdekt dat ze via ham radio met haar vervreemde vader kan praten, die overleed in 1996. Ze vormen een nieuwe band terwijl ze aan een onopgeloste moordzaak werken, maar onbedoelde gevolgen van het vlindereffect veroorzaken grote schade in het heden.

No Tomorrow gaat over een manager van een groot distributiebedrijf die verliefd wordt op een man die het beste van het leven maakt omdat hij denkt dat de apocalyps eraan komt. Samen trekken ze de wereld in om allebei hun eigen bucketlist af te vinken, met alle gevolgen van dien.

Teleurgesteld? Niet aan begonnen vanwege slechte ratings? Laat het weten!


Reacties (1)

Geplaatst op 15 mei 2017 om 08:18

Voor Frequency is nu een "epilogue" uitgebracht van 3,5 minuut ter afsluiting van de serie

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan