Sleepy Hollow, Rosewood en Pitch gecanceld

Door Jesse op 10 mei 2017 om 17:00 in Cancelled 6 | 487

Fox heeft het mes door haar line-up gehaald en drie, naar hun mening, rotte appels weggesneden.

Sleepy Hollow, Rosewood en Pitch gecanceld

Sleepy Hollow scoorde de slechtste ratings op Fox dit seizoen. Op de vrijdag haalde de serie een 0,5 met 1,92 miljoen kijkers. Cijfers die stegen naar een 0,9 en 3,29 miljoen kijkers na een week. Vorig seizoen was Sleepy Hollow ook al de slechtst bekeken serie op het netwerk en er is besloten dat een terugkeer niet meer rendabel zou zijn.

Sleepy Hollow wordt omschreven als een moderne, bovennatuurlijke thriller gebaseerd op The Legend of Sleepy Hollow. De serie volgt Ichabod Crane als partner van Sleepy Hollows vrouwelijke sheriff in de strijd om mysteries op te lossen tussen goed en kwaad.

Ook Rosewood ermee. Na twee seizoenen en een val in ratings nadat de serie voor Empire weggetrokken werd, is Fox er klaar mee. De serie scoorde een live rating van 0,7 en 3,03 miljoen kijkers, maar liefst 37% lager dan vorig seizoen. Hoofdrolspeler Morris Chestnut plaatste op Instagram een bericht waarin hij de hele crew en alle fans bedankte voor twee mooie seizoenen.

Rosewood gaat over de briljante Dr. Beaumont Rosewood Jr., de meest vooraanstaande patholoog in Miami. Rosewood merkt vaak dingen op die anderen over het hoofd zien. Hij is geobsedeerd door het leven en hij koestert elk moment. Zijn eeuwige optimisme leidt soms wel tot frustraties bij de cynische vrouwelijke rechercheur met wie hij samenwerkt.

Ten slotte bijt nieuwkomer Pitch in het stof. Hoewel de serie vooral positief gerecenseerd werd, lieten de ratings te wensen over. Met een rating van 0,8 en 3 miljoen kijkers, cijfers die die stegen naar een rating van 1,4 en 4,68 miljoen kijkers, vond Fox de serie te slecht presteren om een tweede seizoen goed te keuren.

Pitch is een dramaserie die het emotionele verhaal vertelt van honkbalwerpster Ginny Baker, de eerste vrouwelijk Major League honkbalspeelster.

Welke van deze series volgde jij? Laat ons weten welke annulering jou opschrikt!


Reacties (6)

Geplaatst op 10 mei 2017 om 19:12

Jammer dat sleepy en Rosey stoppen ik zag de series graag
ben :@:@
Pitch ken ik niet

Geplaatst op 10 mei 2017 om 20:51

:@:@:@rosie mag niet verdwijnen, en ze heerlijke lesbo zus ook niet:evil:

Geplaatst op 10 mei 2017 om 23:44

Good riddance.. FOX moet ruimte maken voor The Gifted en The X-Files8-)

Geplaatst op 11 mei 2017 om 10:43

Sleepy Hollow was wel heel erg slecht geworden, niet zo raar dat deze niet meer mee doet..
De andere 2 keek ik niet.

Geplaatst op 11 mei 2017 om 14:12

Geweldig Nieuws.
Sleepy Hollow heb ik gezien tot begin 2e seizoen toen werd het gekker als gek. Rosewood heb ik het eerste seizoen van gezien,
Begin 2e seizoen ook afgehaakt omdat het irritatie niveau over Dr. Beaumont Rosewood Jr zodanig hoog werd dat verder kijken niet meer verantwoord was. Pitch ken ik niet. Ben er dus absoluut niet rouwig om dat deze series gaan stoppen.

Geplaatst op 11 mei 2017 om 16:57

Rosewood en Sleepy Hollow keek ik graag.


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten