Dr. Ken, Real O'Neals en meer gecanceld

Door Jesse op 14 mei 2017 om 19:57 in Cancelled 2 | 171

ABC haalt schoon schip. De volgende series zullen na dit seizoen niet meer terugkeren: comedyseries Dr. Ken, The Real O'Neals en Imaginary Mary en dramaseries American Crime, The Catch en Secrets and Lies.

Dr. Ken, Real O'Neals en meer gecanceld

Dr. Ken haalde een gemiddelde rating van 0,9 in dit tweede seizoen, waardoor het een van de moeilijkere beslissingen was van de zogenaamde bubble shows. Met ook Last Man Standing uit de weg heeft ABC een tot nu toe lege vrijdagavond volgend seizoen.

Imaginary Mary en The Real O'Neals middelen ook een rating van 0,9, maar worden niet op vrijdag uitgezonden. Daarmee zijn deze twee de slechtst scorende series op het netwerk en moeten ze verdwijnen.

American Crime heeft ABC Emmy wins opgeleverd en het nieuwste seizoen was geliefd bij recensenten, maar de ratings kelderden en de serie wist uiteindelijk nog maar een 0,4 te scoren. Hiermee is het een van de slechtst bekeken series op de vier grote netwerken.

The Catch zat vorig seizoen al op het randje, maar kreeg toch een tweede kans. Dit seizoen gingen de ratings verder omlaag en is het dus afgelopen uit. Ook de ratings van Secrets and Lies gingen recht omlaag, van een 1,5 naar een 0,7. Niet goed genoeg, aldus ABC.

ABC heeft behoorlijk wat ruimte vrijgemaakt. Wat voor soort show zou jij graag zien slagen op het netwerk?


Reacties (2)

Geplaatst op 14 mei 2017 om 22:38

Secret and Lies, American Crime en The Catch moest ik alle 3 nog mee beginnen.

Dr Ken, maar vooral The Real O'neals vind ik jammer, waren erg leuk om naar te kijken.

Imaginary Mary had ik wel verwacht. Erg flauwe comedy.

Geplaatst op 14 mei 2017 om 23:16

Ken alleen The Catch, dat is (was) een leuke serie om naar te kijken, jammer. Hopelijk sluiten ze het wel goed af.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan