Castingnieuws week 51 (2015)

Door Jesse op 20 december 2015 om 18:15 in Castingnieuws 0 | 685

Welkom bij de een-na-laatste editie van het wekelijkse castingnieuws van 2015. Het castingnieuws op Seriesfeed is een wekelijks overzicht van al het castingnieuws dat de afgelopen week bekendgemaakt is, gebundeld in één compact artikel dat op zondagavond geplaatst zal worden. Hieronder volgen de aankondigingen van 14 december 2015 tot en met 20 december 2015.

Castingnieuws week 51 (2015)

Arrow / The Flash / Legends of Tomorrow
Megalyn Echikunwoke zal in Arrow verschijnen als Mari McCabe, tevens de protagoniste van de cartoonserie Vixen die ze ook inspreekt. Mari heeft de kracht om elk dier te imiteren en ze zal debuteren in aflevering 15 van Arrow, die voor 24 februari op het programma staat.

Adam Stafford is gecast in The Flash als Adam Fells, aka Geomancer, een slechterik uit de DC Comics. Geomancer zal in aflevering 13 en 14 komen opdagen als een gevaarlijk metamens dat aardbevingen kan veroorzaken. Hij zal zijn krachten gebruiken om (verrassing!) The Flash te vernietigen.

Matt Nable zal zijn rol als Ra's al Ghul opnieuw oppakken, alleen dit keer in de nieuwe DC serie Legends of Tomorrow. Nable's Ra's werd aan het einde van seizoen 3 vermoord, maar aangezien Legends tijdreizen introduceert is dat maar een kleine drempel.

Bates Motel
Jaime Ray Newman heeft een reservering in Bates Motel. De actrice zal een grote terugkerende rol hebben in het nieuwe seizoen van de serie. Newman zal Rebecca Hamilton spelen, een voormalig liefde van Alex die nog steeds een oogje op hem heeft.

American Horror Story
Gabourey Sidibe checkt alsnog in in het Hotel. De actrice, die ook te zien was in Coven en Freak Show, zal een nog wat onduidelijke rol spelen in het vijfde seizoen van de serie. In de promo voor de aflevering van 6 januari kan je al wel een kleine hint te zien krijgen.

Once Upon a Time
Teri Reeves zal binnenkort te zien zijn in Oz. De actrice heeft de terugkerende rol te pakken van Dorothy Gale, die sinds we haar voor het laatst zagen is opgegroeid naar een dappere krijger die voor de goede kant strijdt. Ze zal debuteren in aflevering 16.

Grandfathered
Het wordt druk in Grandfathered begin 2016. De serie heeft Regina Hall gecast als Catherine, een succesvolle bedrijfsleider en romantische interesse voor Jimmy. Daarnaast is Michael Trucco gecast als Craig, een sexy hipster en oude vlam van Sara die terug in haar leven komt. Ook zal de gastverschijning van Bob Saget begin januari plaatsvinden.

The Grinder
Maya Rudolph is gecast in The Grinder als therapeut Jillian. Ze zal in meerdere afleveringen van de comedy spelen en haar karakter zal voor het eerst ergens in februari opduiken.

Blindspot
Aaron Abrams is gecast voor een terugkerende rol in Blindspot. Abrams maakt zijn debuut in maart als een advocaat die een relatie opbouwt met Agent Zapata.

Outlander
Richard Rankin zal Roger spelen in Outlander. Hij wordt beschreven als een intelligente, charmante man die is opgevoed door de pastoor nadat zijn ouders omkwamen in de Tweede Wereldoorlog. Wanneer we hem ontmoeten is hij een professor op Oxford met een historische interesse.

Dit was het castingnieuws van 14 december 2015 tot en met 20 december 2015.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan