Chicago Justice stopt na één seizoen

Door Jesse op 25 mei 2017 om 15:09 in Cancelled 4 | 315

Vier Chicago series blijken er net één te veel. NBC heeft besloten Chicago Justice te annuleren en geen nieuwe afleveringen te bestellen.

Chicago Justice stopt na één seizoen

Chicago Justice was de slechtst bekeken Chicago serie op NBC. De serie middelde een rating van 1,1 met 6,1 miljoen kijkers op de dag van uitzending. Na een week stegen deze getallen naar een 1,6 en 8,6 miljoen kijkers. De drie andere Chicago series scoorden allemaal live al boven de 2,0.

De mogelijkheid bestaat dat de acteurs af en toe komen opdagen als gastrol in een van de andere shows die wel allemaal terugkeren, maar een vaste baan zijn ze voorlopig kwijt. Het is nog onduidelijk of Jon Seda, die begon bij Chicago PD maar met de start van Justice daarheen verhuisd is, terugkeert naar PD.

Chicago Justice is een spin-off van Chicago PD en is de vierde poot van de tafel van de Chicago franchise. De criminelen die door het Chicago PD team opgepakt worden moeten immers vervolgd worden, en door wie beter dan de mannen en vrouwen van Chicago Justice?

Fan van de Chicago franchise? Hoe kijk jij aan tegen haar eerste slachtoffer? Hoe verhoudt Justice zich tot de rest?


Reacties (4)

Geplaatst op 25 mei 2017 om 21:38

Jammer. Kan Antonio Dawson mooi terug naar Chicago PD.;)

Geplaatst op 26 mei 2017 om 04:10

ik vond de serie ook niet kloppen, geen onderzoek door politie maar door hun eigen afdeling.. beetje raar.
in Law & Order zie je eerst het politieonderzoek en dan de prosecutie.

Geplaatst op 26 mei 2017 om 11:37

Kan er mee leven, was wel de minste uit de Chicago reeks. Sluit mij aan bij RazorRamon, iets klopte er niet bij deze serie. Had het veel logischer gevonden als bijvoorbeeld zaken die opgelost waren door Chicago PD, nu een vervolg kregen bij Chicago Justice. Voor mij dus geen gemis.

Geplaatst op 26 mei 2017 om 12:36

Alleen de aflevering gezien die bij de crossover hoorde met PD, Zal het niet gaan missen.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan