Unbreakable Kimmy Schmidt krijgt vervolg

Door Jesse op 13 juni 2017 om 18:55 in Renewed 3 | 128

Unbreakable Kimmy Schmidt zal ook volgend jaar opnieuw nieuwe afleveringen krijgen. De serie krijgt een vierde seizoen van Netflix.

Unbreakable Kimmy Schmidt krijgt vervolg

Zoals altijd geeft Netflix geen informatie vrij over kijkcijfers, maar de show wordt al twee jaar lang goed genoeg bekeken om een vervolg te kunnen verantwoorden, dus we kunnen wel stellen dat dat dit jaar ook zo is. Ook kost de productie relatief gezien niet veel.

Unbreakable Kimmy Schmidt heeft maar liefst 11 Emmy nominaties ontvangen tijdens haar eerste twee seizoenen voor een scala aan verschillende categorie├źn. Het vierde seizoen zal volgend jaar in 2018 uitgezonden worden, op tijd voor de eerstvolgende Emmy's. Zouden ze nu een keer een kunnen winnen?

Na 15 jaar in een sekte geleefd te hebben, wordt de onbreekbare Kimmy gered samen met vier andere vrouwen. Voordat Kimmy weer op de bus naar Indiana stapt, besluit ze dat het tijd is om haar leven terug te winnen. Gewapend met slechts een rugzak, lichtgevende sneakers, een paar te laat ingeleverde bibliotheekboeken en een grote prop cash van een reddingsfonds, is ze klaar om New York City te ontdekken.

Blij met het aangekondigde vierde seizoen? Wat vond je van het derde? Laat een reactie achter!


Reacties (3)

Geplaatst op 14 juni 2017 om 10:24

Ben na 2 afleveringen in seizoen 1 gestopt. Voor mij persoonlijk ongelooflijk dat er een 4e seizoen komt.

Geplaatst op 18 juni 2017 om 10:46

Totaal niet met je eens haha :P Ik vind een heerlijk absurde serie. Vooral Titus Burgess is briljant!

Geplaatst op 23 juni 2017 om 22:43

Ik vind het goed nieuws. Titus en Jaqueline White zijn gewoon geweldig. Zit pas bij seizoen 2 maar voor mij ziet het er goed uit.
Ontspannende tv waar je niet bij moet nadenken. Gewoon kijken en genieten.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan