American Horror Story krijgt Cult thema

Door Jesse op 23 juli 2017 om 15:04 in Seriewatch 5 | 1245

Vorig jaar werd het geheim gehouden tot het allerlaatste moment. Dit jaar kondigt Ryan Murphy van tevoren het thema weer aan. Het zevende seizoen van zijn anthologieserie op FX wordt American Horror Story: Cult.

American Horror Story krijgt Cult thema

Aan de teaser te zien krijgen we te maken met clowns, misschien bedacht tijdens de horrorclown-periode eind 2016. Murphy heeft de terugkeer van Twisty de Clown, de clown uit Freak Show, ook bevestigd voor het nieuwe seizoen.

Daarnaast is de premièredatum tijdens Comic-Con uit de doeken gedaan. American Horror Story keert 5 september terug, een aantal weken voor het gros van de series terugkeert.

Vanwege de structuur van American Horror Story is het ieder jaar maar afwachten wie er terugkeert voor een nieuw seizoen. We weten van Evan Peters en Sarah Paulson dat ze terugkeren. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe gezichten, zoals Billy Eichner, Lena Dunham, Billie Lourd, Laura Allen, Colton Haynes en Leslie Grossman.

American Horror Story staat bekend om hun goede promotiemateriaal, maar de vaak toch slordige afronding van seizoenen en verhaallijnen. Bekijk hieronder de teaser en oordeel zelf!

Wat denk jij, heeft American Horror Story: Cult potentie?


Reacties (5)

Geplaatst op 24 juli 2017 om 11:13

Mooi gemaakte Teaser, maar jammer genoeg nietszeggend. Ben er inmiddels wel achter dat als de eerste aflevering van een nieuw seizoen AHS mij niets doet, verder kijken ook geen zin heeft. Ik heb 3 van de 6 seizoen gezien, ben benieuwd of er een 4e seizoen bijkomt na het zien van de eerste aflevering van seizoen 7.
Denk trouwens dat mensen met Coulrofobie dit seizoen misschien beter kunnen overslaan. :burst:

Geplaatst op 24 juli 2017 om 18:20

Hah, coulrofobie. Mag ik vragen welke seizoenen je wél gezien hebt, Gjnt?

Geplaatst op 24 juli 2017 om 18:47

Heb seizoen 1 Murder House, seizoen 3 Coven (ben Stevie Nicks fan) en seizoen 5 Hotel gezien. De overige seizoenen heb ik laten schieten omdat ik niet in het verhaal kon komen. Misschien probeer ik nog een keer. Heb op de een of andere manier wel weer zin in het komende seizoen.

Avatar van RdR RdR
Geplaatst op 24 juli 2017 om 21:19

Ben benieuwd welke kant ze in zullen slaan met het verhaal, de trailer is leuk gemaakt maar zegt niet zoveel!

Geplaatst op 25 juli 2017 om 15:02

Gjnt Haha, dat ben ik dus. Ik kon deze trailer al niet aanzien. Vond die clown bij Freakshow ook al vreselijk 0_0 Maar heb tot nu toe alle seizoenen gezoen. Dus ondanks de fobie, ga ik het toch een kans geven :monclosed:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten