Netflix Renews: Ozark, GLOW en Friends from College

Door Jesse op 6 september 2017 om 21:07 in Cancelled,Renewed 3 | 660

Netflix heeft beslissingen gemaakt over de nieuwe series in haar zomer line-up van 2017. Nieuwe seizoenen worden gegeven aan Ozark, GLOW en Friends From College. Gypsy heeft minder geluk en krijgt helaas geen vervolg.

Netflix Renews: Ozark, GLOW en Friends from College

Ozark ging op 21 juli in première. Fans van de dramaserie kregen 26 dagen na de premièredatum het goede nieuws te horen: Ozark krijgt een tweede seizoen. Het seizoen zal tien afleveringen tellen en ergens in 2018 uitgezonden worden.

GLOW, wat staat voor Gorgeous Ladies of Wrestling, begon op 23 juni. Niet snel daarna kwam de officiële bevestiging van Netflix dat de serie nog een jaar in de ring mag blijven. Met de positieve ontvangst van de serie door zowel fans als critici, heeft Netflix er hier een grote naam in wording bij.

Friends from College daarentegen, werd minder goed onthaald. Tenminste, niet door critici. Blijkbaar wel door kijkers, want Netflix heeft ook van deze serie een tweede seizoen besteld. De beslissing over het lot van de comedy duurde langer dan de andere series die terugkeren. Dus fans: hopen op een sterker tweede seizoen!

Helaas is er ook een serie gesneuveld, namelijk Gypsy, die op 30 juni online kwam. Tragisch, aangezien de schrijvers het hele tweede seizoen al gepend zouden hebben. Helaas werd de serie niet goed genoeg bekeken, maar dat zou voor een deel aan Netflix kunnen liggen die de serie amper gepromoot heeft. En ja, dan weet vrijwel niemand van het bestaan af...

Welke van deze vier series volg jij? Welke zie je het liefst terug? Laat het ons weten!


Reacties (3)

Geplaatst op 6 september 2017 om 22:43

Gypsy gezien en was op zich wel een goede serie, jammer dat deze geen vervolg krijgt. Ozark was heel goed dus blij dat er een nieuw seizoen komt. Glow moet ik nog aan beginnen en na het zien van de trailer van Friends from college sprak het mij al niet aan dus ga ik niet kijken.

Geplaatst op 7 september 2017 om 19:22

Zeer tevreden dat GLOW verder gaat.

Geplaatst op 11 september 2017 om 16:33

Bizar dat Friend from College door gaat. Reviews waren zo slecht...

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan