Killjoys keert terug, Dark Matter gecanceld

Door Jesse op 8 september 2017 om 21:00 in Cancelled,Renewed 6 | 1240

Syfy heeft het lot van zowel Killjoys als Dark Matter bezegeld. Killjoys keert terug naar het netwerk, maar Dark Matter helaas niet.

Killjoys keert terug, Dark Matter gecanceld

Killjoys keer terug voor niet één, maar twee seizoenen. Misschien om de annulering van Dark Matter goed te maken? Wie weet. Waarschijnlijk niet. Het vierde en daaropvolgende vijfde seizoen zullen de serie afsluiten. Een zesde seizoen zal er niet komen.

Killjoys is een avontuur vol actie over een trio van interplanetaire premiejagers die de balans proberen te vinden in politiek zware tijden, twijfelachtige moraliteit en ingewikkelde relaties.

Dark Matter, de op een graphic novel gebaseerde serie, mag helaas niet terugkeren. 'Zeggen dat ik teleurgesteld ben zou een understatement zijn,' liet bedenker Joseph Mallozzi weten in een blog. 'Ik wil de cast, crew en alle fans bedanken. Jullie verdienden beter.'

De bemanning van een verlaten ruimteschip is ontwaakt zonder herinneringen van wie ze zijn of hoe ze aan boord zijn gekomen. Ze worden geconfronteerd met bedreigingen bij elke bocht die ze nemen en ze moeten samenwerken om de reis te overleven.

Wat vind jij van het besluit van Syfy? Terecht, of niet?


Reacties (6)

Geplaatst op 8 september 2017 om 22:34

Dat killjoys nog 2 seizoen krijgt is goed, kunnen ze de serie een goed einde geven.
Van Dark Matter baal ik enorm, niet dat het nu zo'n goede serie was, maar het verhaal is nog niet afgelopen. Het is einde is zo gigantisch open dat het gewoon frustrerend is.
En ik moet eerlijk toegeven ik ga de Android missen. :burst:

Geplaatst op 9 september 2017 om 06:26

http://www.spoilertv.com/2017/09/dark-matter-cancelled-by-syfy-after-3.html

"For now, know that we’re doing everything possible to save the show. It may take weeks before we have our answers but I promise to let you know as soon as I hear anything."

Laten we hopen dat het lukt om het bij een andere zender onder te brengen.

Geplaatst op 9 september 2017 om 10:33

Van die twee vind ik Dark Matter de beste en juist die gaan ze cancellen, ik snap daar echt de ballen van. :cry: Ik had het liever andersom gezien, maar ja. Zo brengen ze je wel vaker heel ver in een serie en wil je graag de serie tot een goed einde zien komen en dan houden ze ermee op... Er isi sowieso veel te weinig goede SF op TV. :@

Geplaatst op 9 september 2017 om 10:53

Het blijft toch onbegrijpelijk. Hoe durven zenders hun series zo te laten eindigen. Waarom wordt er in zo'n geval niet bijvoorbeeld gekozen voor een afsluitende TV film. Qua kosten valt dat nog mee en je geeft de fans wat afsluiting.

In ieder geval wel leuk voor Killjoys, ik ben nog niet begonnen aan het laatste seizoen maar hoef niet te vrezen voor een cliffhanger zonder resolutie:P

Geplaatst op 13 september 2017 om 17:42

Raar dat ze de beste van de twee series cancelen. Dark Matter was beter dan Kill joyce.
Heel jammer.

Geplaatst op 11 maart 2018 om 08:45

Dark Matter was een goede en spannende serie,

ze hadden wel een sluitend einde kunnen maken.

Waardeloos

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten