Star Trek: Discovery en Ransom verlengd door CBS

Door Jesse op 23 oktober 2017 om 15:33 in Renewed 2 | 863

CBS heeft de nieuwe hit Star Trek: Discovery voorzien van een nieuw seizoen, maar ook Ransom mag terugkeren.

Star Trek: Discovery en Ransom verlengd door CBS

CBS' streamdienst CBS ALL Access, de plek die Star Trek: Discovery haar thuis noemt, zal dit ook mogen blijven. De serie keert terug voor een tweede seizoen na slechts vijf weken in haar eerste seizoen. 'Na zes afleveringen heeft de serie voor meer abonnees gezorgd en een globale interesse voor de franchise doen opleven,' vertelt COO Marc DeBevoise in een statement.

Ook Ransom, een van de slechtst bekeken nieuwe series, keert terug voor een tweede seizoen. Nou vraag je: hoe komt het dat een show op CBS die een rating van 0,4 scoort een tweede seizoen krijgt? Dit komt door de manier waarop de show ontwikkeld wordt. Ransom wordt geproduceerd door een Canadees bedrijf en gefilmd in Hongarije, waardoor CBS er een stuk minder geld aan kwijt is dan bij traditionele, Amerikaanse shows.

Ben jij blij met beide pickups? Laat het ons horen!


Reacties (2)

Geplaatst op 23 oktober 2017 om 18:47

Dat Star Trek een 2e seizoen zou krijgen had ik wel verwacht, maar is natuurlijk wel geweldig nieuws. Volgens mij hadden jullie een tijd terug al aangekondigd dat Ransom gecanceld zou worden. Is wel verrassend dat hij nu toch een 2e seizoen gaat krijgen, was/is een zeer matige show.

Geplaatst op 30 oktober 2017 om 19:33

Blij dat Star Trek nu al verzekerd is van een volgend seizoen.
En ben ook blij en verrast dat Ransom een vervolg krijgt, vond dit toch wel een leuke serie.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan