Shameless krijgt negende seizoen van Showtime

Door Jesse op 8 november 2017 om 19:56 in Renewed 3 | 758

Drie dagen na het zeer sterke debuut van het achtste seizoen van Shameless heeft Showtime besloten om de dramedy op te pakken voor een negende run afleveringen die volgend jaar uitgezonden zal worden.

Shameless krijgt negende seizoen van Showtime

Dankzij deze aankondiging wordt Shameless de langstlopende serie in de geschiedenis van het netwerk. Dexter en Weeds wisten het beide acht seizoenen vol te houden, en Homeland is momenteel nog 'maar' vernieuwd tót acht.

'Het is voor series lastig om kijkers vast te houden in een steeds veranderend tv-landschap, maar Shameless wint elk jaar juist nieuwe fans,' zegt David Nevins van Showtime in een statement. 'En geen wonder,' voegt hij toe.

Shameless wist met 1,86 miljoen kijkers een rating van 0,7 te scoren tijdens haar première afgelopen zondagavond, 50 en 40% hoger dan vorig jaar (1,24 miljoen en een 0,5). De productie van het negende seizoen van Shameless begint volgend jaar.

Showtime wordt zondagavond uitgezonden op Showtime. Wat vond jij van de première en ben je blij met de renewal? Laat het weten!


Reacties (3)

Geplaatst op 9 november 2017 om 11:56

Terecht. Aflevering 1 van seizoen 8 was weer van hoog niveau.

Avatar van RdR RdR
Geplaatst op 9 november 2017 om 20:00

Goed nieuws, ik kan elke keer weer genieten van deze serie!

Geplaatst op 11 november 2017 om 13:00

Leuk nieuws, Shameless valt nooit tegen :)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten