Larry David terug met tiende seizoen Curb Your Enthusiasm

Door Jesse op 18 december 2017 om 02:01 in Renewed 2 | 680

De wachttijd tussen seizoen 9 en 10 van Curb Your Enthusiasm zal een stuk korter zijn dan die tussen 8 en 9. Larry David en co. zullen volgend jaar terugkomen voor een tiende seizoen.

Larry David terug met tiende seizoen Curb Your Enthusiasm

De productie van het nieuwe begin zou in de lente moeten beginnen, zodat de serie eind 2018 uitgezonden zou kunnen worden. Iets langer dan één jaar tussen de seizoenen; een heel stuk beter dan zes!

'We zijn blij dat Larry terugkeert met zijn unieke kwaliteiten,' liet Casey Bloys van HBO in een statement weten. Larry zelf voegde daaraan toe: 'Zoals ik al zo vaak gezegd heb: wanneer je de kans hebt iemand te irriteren, moet je het doen.'

Curb Your Enthusiasm is een sitcom over de schrijver en medebedenker van Seinfeld: Larry David. Larry speelt zichzelf, komt in allerlei bizarre situaties terecht, probeert zich er uit te lullen en komt alleen maar verder in de problemen.

Blij dat Curb terugkeert, of was dit negende seizoen iets zwakker dan voorheen? Laat het weten in de comments!


Reacties (2)

Geplaatst op 18 december 2017 om 18:41

Leuk nieuws! Misschien nu eens eindelijk aan deze komedie beginnen:P

Geplaatst op 17 februari 2018 om 08:14

Het 9de seizoen nog niet gekeken maar van de voorgaande 8 seizoenen altijd volop genoten en aangenaam verrast dat hij de draad weer opgepakt heeft.
Larry David`s humor is wat mij betreft helemaal te gek, duidelijk dat deze man een drijvende kracht was achter Seinfeld en dit hierin terug te beleven is op zijn idiote, slimme eigenwijsheid.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan