Big Little Lies krijgt toch een sequel

Door Jesse op 18 december 2017 om 20:41 in Renewed 3 | 790

HBO's met Emmy bekroonde 'miniserie' Big Little Lies krijgt toch een vervolg. Het netwerk heeft laten weten dat de serie een tweede seizoen krijgt na maanden speculatie of dat wel zou kunnen.

Big Little Lies krijgt toch een sequel

Hoofdrolspeelsters Reese Witherspoon en Nicole Kidman zijn aan boord, net als schrijver David E. Kelley. Hij zal net als als vorig jaar alle afleveringen schrijven van het hele seizoen. De scripts van de zeven nieuwe afleveringen zouden zelfs al af zijn.

'Met blijdschap kan ik de terugkeer van Big Little Lies aankondigen,' vertelde Casey Bloys van HBO. 'David Kelley heeft prachtige scripts geschreven en ik kijk uit naar de terugkeer van alle artiesten voor en achter de schermen.'

Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos met gillende sirenes, schreeuwende mensen, een verbijsterde schooldirecteur en en een van de ouders dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het gevaarlijkst zijn.

Wat verwacht jij van een tweede seizoen Big Little Lies?


Reacties (3)

Geplaatst op 19 december 2017 om 20:29

Awesome!! Echt genoten van het eerste seizoen

Geplaatst op 19 december 2017 om 21:16

De kracht van de serie zat in het ontdekken van de karakters en hun onderlinge relaties...
Dat is een trucje dat ze niet kunnen herhalen.

Benieuwd hoe ze de kwaliteit gaan opkrikken.

Geplaatst op 19 december 2017 om 23:03

Was een gesloten verhaal.. cool dat deze grote sterren weer naar het kleine scherm komen maar ik heb totaal geen idee hoe ze met een nieuw intrigerend hoofdstuk gaan komen:monclosed:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten