The Walking Dead terug voor negende seizoen

Door Jesse op 13 januari 2018 om 19:26 in Renewed 8 | 1165

The Walking Dead keert terug voor een negende seizoen, in de meest onverrassende twist van 2018 tot nu toe.

The Walking Dead terug voor negende seizoen

Daarnaast heeft AMC aangekondigd dat er een nieuwe showrunner Scott Gimple zal vervangen, namelijk Angela Kang, die al sinds 2011 executive producer en schrijfster voor de show is. Gimple zal The Walking Dead en Fear the Walking Dead overzien in zijn nieuwe positie als contentmanager. Kang is de vierde showrunner van de serie, na Frank Darabont, Glen Mazzara en nu dus Gimple.

The Walking Dead keert terug voor de tweede helft van seizoen 8 op 25 februari. Het negende seizoen zal later dit jaar in première gaan, waarschijnlijk weer in oktober. Fear the Walking Dead seizoen 4 begint in april, en daarin zal niemand minder dan Morgan Grimes (Lennie James) verschijnen, die in een PR-move van AMC en Gimple van serie zal wisselen. Hiermee hoopt het netwerk wat kijkers van The Walking Dead naar de spin-off te lokken.

Wat vind jij van de huidige kwaliteit van de zombiereeks? Zie je graag meer, of is het tijd om te stoppen? Laat het weten in de comments.


Reacties (8)

Geplaatst op 13 januari 2018 om 19:54

Persoonlijk bedank ik voor minutenlange montages van karakters die serieus in de verte staren met melancholische muziek eronder. Erg jammer wat er van deze serie geworden is, als je terugkijkt naar de hoogtijdagen van seizoen 4 en 5...

Van de eerste acht afleveringen van seizoen 8 vond ik alleen #5 goed, die met Negan en Gabriel. Het mag van mij wel stoppen.

Geplaatst op 13 januari 2018 om 20:04

Van mij persoonlijk ook.

Ik stop niet met series als ik eenmaal begin, dus deze zit ik dan wel uit, maar het andere scherm mag gerust iets anders bevatten :XP:

Geplaatst op 13 januari 2018 om 20:23

Wij zijn afgehaakt na seizoen 5. Deze serie gaat echt veel te lang door voor mijn gevoel. De Comic zelf blijft wel interessant na 175 delen.

Geplaatst op 13 januari 2018 om 22:10

Ik ben nog bij seizoen 7, omdat ik mij er niet toe kan zetten om het verder te kijken. Ik zal het nog wel eens verder/af kijken, maar niet omdat het nog leuk is.

Geplaatst op 13 januari 2018 om 22:12

Ik ben nog altijd fan en ik geniet nog steeds van elke aflevering. Al mag het van mij meer Negan en Daryl bevatten...

Geplaatst op 14 januari 2018 om 14:51

Van mij mag er ook wel een einde aan komen. Kijk met moeite een aflevering, puur omdat ik wil weten hoe het verder gaat.. Ben er wel een beetje klaar mee!

Avatar van RdR RdR
Geplaatst op 15 januari 2018 om 20:29

Hopelijk weten ze in seizoen negen weer een beetje te verfrissen en verrassen. Ik snap bovenstaande opmerkingen goed.

Geplaatst op 9 maart 2018 om 13:38

Ik ben gestopt na de halve seizoen finale van dit seizoen. Het boeit me eigenlijk domweg niet meer.
Waar de eerste twee seizoenen nog prachtige verhalen vertelden over de vraag wat je bereid was te doen om te overleven, met alle worstelingen van dien, is TWD nu afgezakt tot een actie- en oorlogserie. Knokken en vechten. Meer diepgang zit er eigenlijk niet meer in.
Ik ben afgehaakt.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten