Once Upon a Time eindigt na zevende seizoen

Door Jesse op 8 februari 2018 om 14:24 in Cancelled 7 | 1049

Wanneer Once Upon a Time over een paar weken terugkeert, zal dat het begin van het einde voor de show zijn.

Once Upon a Time eindigt na zevende seizoen

ABC heeft besloten dat het zevende seizoen het laatste zal zijn. 'Afscheid nemen is nooit leuk en Once Upon a Time zal voor altijd deel uitmaken van ABC's nalatenschap. We kunnen niet wachten op het laatste hoofdstuk,' vertelt Channing Dungey van het netwerk in een statement.

Once Upon a Time is een grote, creatieve verandering ondergaan dit seizoen, na het vertrek van een groot deel van de originele cast. Daarnaast is de show dit seizoen verhuisd naar de vrijdag van de zondag die zes jaar haar thuis was, wat in televisieland nooit een goed teken is.

Bedenker Adam Horowitz berichtte op Twitter: 'De toewijding van de fans was de echte magie achter Once Upon a Time. We hopen hen in deze laatste uren nog één keer mee te nemen naar het betoverde bos.'

Teleurgesteld dat Once Upon a Time eindigt, of werd het wel tijd? Laat van je horen!


Reacties (7)

Avatar van RdR RdR
Geplaatst op 8 februari 2018 om 19:10

Het werd wel tijd!

Geplaatst op 9 februari 2018 om 11:00

Serie was afgesloten na vorig seizoen. Ze hadden er toen de stekker uit moeten trekken in plaats van te blijven melken.

Geplaatst op 9 februari 2018 om 17:34

Akkoord met Grovo, ze hadden moeten stoppen na vorig seizoen, de verhaallijnen waren toen mooi af.

Geplaatst op 10 februari 2018 om 00:11

Helemaal gelijk met bovenstaande meningen. Het laatste seizoen lijkt in niets meer op her voorgaande seizoen, zeker niet meer zonder Emma, arme kapitein Haak! :closed:

Geplaatst op 12 februari 2018 om 20:38

Ben het ook eens met iedereen hierboven, na seizoen zes was het verhaal wel klaar, zeven heeft het allemaal wel even slechter gemaakt..

Geplaatst op 17 februari 2018 om 12:39

Ik kijk het eigenlijk nog puur uit nostalgie. Het verdwijnen van de vaste cast was al een teken aan de wand, maar ik heb me alsnog vermaakt met het eerste deel van seizoen 7. Hopelijk weten ze zowel de oude als nieuwe cast te strikken voor de laatste aflevering(en), zodat het niet op een valse noot eindigt.

Geplaatst op 17 februari 2018 om 13:20

ik vond het juist wel leuk even wat anders maar dat ben ik wel gewend met deze serie, ik zie het gewoon als een nieuwe serie en ik vermaak me er prima bij had van mij nog wel een aantal seizoenen door mogen gaan... hopelijk word het wel goed afgesloten

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten