Will & Grace revival krijgt derde seizoen

Door Jesse op 19 maart 2018 om 15:52 in Renewed 6 | 933

NBC laat er geen gras over groeien. De Will & Grace revival is nu alvast vernieuwd voor een derde seizoen.

Will & Grace revival krijgt derde seizoen

Dit derde seizoen zou in 2019-2020 uitgezonden worden. En dat is nog niet eens alles, want het netwerk heeft er ook vijf extra afleveringen bij besteld voor het opkomende tweede seizoen, dat nu naar een totaal van 18 gaat.

Het is niet de eerste keer dat NBC er zo vroeg bij is met Will & Grace. Het tweede seizoen werd al besteld voor het eerste seizoen uitkwam. Maar de serie maakte de verwachtingen wel waar met een gemiddelde rating van 3,1 was het de best bekeken comedyserie van NBC.

'Wij kunnen geen genoeg krijgen van Will & Grace en 23 extra afleveringen klinkt mij als muziek in de oren,' liet een executive van NBC weten in een statement.

Will woont in een luxe appartement op Manhattan, waar zijn goede vriend Jack hem regelmatig komt bezoeken als hij weer geen slaapplaats heeft. Als Danny Grace ten huwelijk vraagt komt Will tussenbeide; hij vindt dat Grace beter verdient. De twee krijgen een hooglopende ruzie, die ze uiteindelijk weer bijleggen. Grace komt dan tot de conclusie dat Will gelijk had en ze verbreekt de verloving. Dan trekt ze bij Will in.

Hoe ben jij te spreken over de revival van Will & Grace? Zie je graag meer?


Reacties (6)

Geplaatst op 19 maart 2018 om 20:48

Blijf t een leuke serie vinden, dus goed nieuws

Geplaatst op 19 maart 2018 om 21:44

In het begin had ik een hard hoofd in de revival, maar na de eerste aflevering lijkt het wel of ze nooit zijn weg zijn geweest.
Zeker de moeite waard om te kijken.

Geplaatst op 21 maart 2018 om 10:01

Heb nooit Will & Grace gekeken terwijl ik gek ben op comedy’s.. is dat slecht?

Geplaatst op 22 maart 2018 om 08:26

Mick; nee je kunt nou eenmaal niet alles kijken. Maar deze serie heb ik altijd erg grappig gevonden. Dus als je een keer een weekje niks te doen hebt...

Geplaatst op 22 maart 2018 om 16:41

Jb1981 Bedankt voor het advies! Ga hem zeker oppakken mocht ik ooit nog eens tijd te veel hebben. Helaas is dat meestal het probleem..

Geplaatst op 10 mei 2018 om 23:48

Ben altijd een fan geweest, helaas niet te vinden met nl subs

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten