Sneaky Pete krijgt derde seizoen

Door Jesse op 22 maart 2018 om 17:51 in Renewed 3 | 894

Amazon zou Sneaky Pete stilletjes vernieuwd hebben voor een derde seizoen.

Sneaky Pete krijgt derde seizoen

Amazon heeft Sneaky Pete op de achtergrond vernieuwd voor een derde seizoen, meldt RenewCancelTV, die zeggen dit uit bronnen vernomen te hebben. In het derde verhuist de productie van de serie van New York naar Californië, vanwege een financiële meevaller voor de studio.

Volgens de eerdergenoemde bronnen zou de serie begin 2019 op de streamdienst verschijnen. Ook zou dit niet het laatste seizoen zijn, maar laat Amazon een deur open naar een eventueel vierde seizoen.

Na zijn vrijlating uit de gevangenis neemt Marius de identiteit over van zijn celgenoot Pete. Hij besluit in te trekken bij diens lang vervreemde en nietsvermoedende familie en belandt in het familiebedrijf. Hij is een crimineel die andere criminelen oppakt en daarnaast ontdekt hij het familieleven dat hij zelf nooit gekend heeft.

Blij met de waarschijnlijke terugkeer van Sneaky Pete?


Reacties (3)

Geplaatst op 22 maart 2018 om 18:57

Ik vertrouw een website niet die geen bronnen vermeld. Volgens mij heeft Amazon nog niets hardop gezegd. Meerdere bronnen spreken enkel over eventuele tax credits.

Als dit toch waar is ben ik daar blij om! Seizoen 2 keek weer heerlijk weg, enkel dat gedoe met Pete's moeder kon wel iets sneller verteld worden..

Geplaatst op 22 maart 2018 om 18:58

Ja heel goed nieuws. Ik kijk met heel veel plezier nu seizoen 2. Ik ben alleen benieuwd hoe lang ze het verhaal verrassend kunnen houden!

Geplaatst op 23 maart 2018 om 18:17

Als het waar is, prima nieuws! Zalige serie met schitterende verhaallijnen. Een genot om (in 1 ruk) naar te kijken!

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten