Jessica Jones terug voor derde seizoen

Door Jesse op 13 april 2018 om 19:40 in Renewed 6 | 869

Jessica Jones mag van Netflix nog een jaar langer zaken oplossen en sterke drank drinken.

Jessica Jones terug voor derde seizoen

Het tweede seizoen van Jessica Jones werd onlangs op de streamgigant geplaatst. De algemene indruk van het tweede seizoen was dat het niet beter was dan het eerste, maar wel een van de betere tweede seizoenen van de Marvel/Netflix-series.

Zoals altijd laat Netflix niet een de wereld doorschemeren hoe vaak hun series bekeken worden, maar een renewal zal wel niets slechts betekenen. Het is nog niet bekend wanneer dit derde seizoen zal verschijnen, aangezien Luke Cage, Daredevil, Iron Fist en The Punisher allemaal eerst nog zullen terugkeren.

Jessica Jones is een superheld. Door een tragedie heeft zij al vroegtijdig dat leven vaarwel moeten zeggen. Jessica is echter op de weg terug en begint ook weer orde op zaken te stellen in haar privéleven. Daarnaast is ze werkzaam als privédetective. Jessica wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gaven wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen... vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen.

Blij met het aangekondigde derde seizoen van Jessica Jones? Laat het ons weten!


Reacties (6)

Geplaatst op 13 april 2018 om 21:40

Goed nieuws. Seizoen 2 vond ik iets minder dan het eerste, maar nog steeds een prima serie.

Geplaatst op 13 april 2018 om 23:05

Ik vond seizoen twee juist leuker dan de eerste, smaken verschillen zullen we maar zeggen :)

Geplaatst op 14 april 2018 om 01:39

Leuk. Zal wel weer even duren denk ik, de rest van de Marvel gang komt eerst nog.

Geplaatst op 15 april 2018 om 16:10

Zal zeker weer een tijdje duren, eind 2019 is de schatting. Maar op zich goed dat deze, meer volwassen, superhelden series op Netflix kunnen blijven (in ieder geval zit er nog het één en ander in het vat).

Geplaatst op 18 april 2018 om 21:08

Leuk nieuws, kijk de serie nog met plezier.

Geplaatst op 21 april 2018 om 20:26

Ik vond Killgrave super als villain, die miste ik wel een beetje. De aflevering waarin hij als hersenspinsel te zien was, was dan ook tof! Al met al toch nog een hele beste serie. Hoop dat die Trish wel wat bijdraait, want die vond ik wel irritant.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan