Achtste seizoen Homeland wordt laatste

Door Jesse op 25 april 2018 om 16:53 in Cancelled 3 | 969

Showtime lijkt er na acht jaar eindelijk klaar voor te zijn om afscheid te nemen van Homeland.

Achtste seizoen Homeland wordt laatste

Tijdens een verschijning op The Howard Stern Show liet hoofdrolspeelster Claire Danes weten dat seizoen 8 het laatste seizoen van de reeks zal zijn. Ook showrunner Alex Gansa vindt het wel mooi geweest na acht seizoenen. 'Ik kan niet voor Claire of Mandy spreken, maar dit wordt mijn laatste jaar. Daarnaast zal het einde geschreven worden als een einde van dit achtjarige verhaal.'

Het nieuws komt niet als een verrassing, want Homeland lijkt door de loop van de jaren heen steeds meer een serie te worden waarvan mensen zeggen: 'Oh, loopt dat ook nog?' Daarnaast heeft de serie ieder jaar lagere kijkcijfers dan het jaar ervoor en zijn er al veel hoofdrolspelers van het toneel verdwenen.

Tijdens Carrie Mathison's verblijf in Irak als CIA-agent werd ze gewaarschuwd door een informant dat een Amerikaanse oorlogsgevangene door al-Qaeda is gehersenspoeld. Nadat ze een ongeoorloofde operatie uitvoert wordt Carrie heringezet bij de CIA antiterreureenheid in Langley, Virginia.

Het zevende seizoen van Homeland concludeert op zondag. Het achtste - en laatste - seizoen zal waarschijnlijk begin 2019 van start gaan.

Ben jij tevreden met acht seizoenen Homeland, of had je liever nog meer gewild?


Reacties (3)

Geplaatst op 25 april 2018 om 17:15

Goed nieuws.. De showrunners hadden een 8 jaren plan voor Carrie. Ik ben blij dat ze dit op hun wijze mogen voltooien. Persoonlijk kijk ik nog altijd graag naar Homeland.

Naar mijn mening zijn er tekort intelligente tv series op TV. Veelal worden de kijkers als een stel ezels behandeld die niet iets zelf kunnen uitvogelen en alleen maar houden van domme actie zonder ze aan het denken te zetten.

Geplaatst op 25 april 2018 om 21:04

Wel een beetje jammer, ben fan van het eerste uur. Maar 8 seizoen is ook wel genoeg denk.

Geplaatst op 26 april 2018 om 14:13

Ik ben na het eerste seizoen afgehaakt. Ik vond het net niet heel intelligent. :roll: Ik kreeg steeds het gevoel, nu moet ik dit denken, dus het zal wel omgekeerd zijn... en jammer genoeg klopte het ook nog.
Dus ja, liep deze nog?? :D

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten