Brooklyn Nine-Nine, Last Man on Earth en The Mick gecanceld

Door Jesse op 11 mei 2018 om 14:38 in Cancelled 8 | 808

Fox doet afstand van een aantal live action comedyseries. Brooklyn Nine-Nine, The Last Man on Earth en The Mick keren alle drie niet terug in het volgende televisieseizoen.

Brooklyn Nine-Nine, Last Man on Earth en The Mick gecanceld

Alle drie de series deden het dit seizoen niet zo best in de ratings. The Last Man on Earth scoorde een live rating van 0,8. Brooklyn Nine-Nine en The Mick middelen beide een 0,7. Na een week, met DVR playback en streaming, eindigen deze nummers op 1,2 voor Last Man en 1,3 voor Nine-Nine en The Mick.

Brooklyn Nine-Nine liep het langst, met vijf seizoenen. De finale staat gepland voor 20 mei. The Last Man on Earth heeft het vier seizoenen volgehouden, en eindige met een cliffhanger op 6 mei. The Mick ging slechts twee seizoenen mee en eindigde in april.

Als er een nieuwe wind gaat waaien bij het New York Police Department omdat de nieuwe baas zeer streng is en alles volgens het boekje wil doen, komt detective Jake Peralta in de problemen. Peralta heeft namelijk lak aan regels en neemt niets in het leven serieus.

Will Forte is de maker en speelt zelf in deze comedy over twee vreemden die hun verschillen naast zich moeten leggen om de toekomst van de mensheid te waarborgen.

The Mick vertelt het verhaal van een onbezonnen, brutale oplichter die haar hele leven bezig is geweest met spelletjes spelen met het systeem en het afzien van het nemen van enige verantwoordelijkheid.

Volgde jij een van deze series? Over welk nieuws ben jij het meest teleurgesteld?


Reacties (8)

Geplaatst op 11 mei 2018 om 17:44

The Nine-Nine! :(

Geplaatst op 11 mei 2018 om 18:43

Ik volgde ze alle 3 met veel plezier. Jammer, vooral The mick was onorthodox amusement.

Geplaatst op 11 mei 2018 om 18:59

Wat stom! Last Man on Earth ga ik zeker missen. En ik was net begonnen aan Nine-Nine, dus hoop dat die wel een beetje een gesloten einde krijgt.

Geplaatst op 11 mei 2018 om 21:42

Jammer van alle 3. Kijkt altijd wel lekker weg.

Geplaatst op 12 mei 2018 om 08:22

The Mick vond ik 'wel aardig'.
Nine Nine keek ik met veel plezier, maar The Last Man on Earth vond ik echt heeeerlijk.
Super stom van die cliffhanger! Ik keek zo uit naar een nieuw seizoen :cry:

Geplaatst op 12 mei 2018 om 10:17

Gelukkig is B99 opgepakt door NBC! 13 afleveringen zijn er besteld!

Geplaatst op 12 mei 2018 om 13:02

Dat is goed nieuws! Wij kijken B99 altijd met erg veel plezier :burst:

Geplaatst op 16 mei 2018 om 20:52

Ik mis The Mick nu al. Was zooooo grappig :) Gelukkig is Brooklyn 9-9 iig gered. Als een willekeurige zender nou nog even Lucifer, The Mick en Last man on earth oppakt... :) Fox cancelled altijd de verkeerde series en dan pakken ze wel Last Man Standing op.... Die begon leuk, maar 6 seizoenen was al te lang..... :/

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan