Empire, Star en The Resident vernieuwd

Door Jesse op 11 mei 2018 om 14:51 in Renewed 0 | 760

Na het vervelende nieuws van Brooklyn Nine-Nine, The Last Man on Earth en The Mick, heeft Fox ook nog goed nieuws. Empire, Star en The Resident zullen wél terugkeren voor nieuwe seizoenen.

Empire, Star en The Resident vernieuwd

Empire, dat terugkeert voor een vijfde seizoen, is nog steeds de best bekeken serie van Fox met een gemiddelde rating van 1,9 bij 5,79 miljoen kijkers. Na een week stijgen deze cijfers naar een 2,9 en 8,29 miljoen kijkers. Naar verluidt wordt de serie over alle platforms door 11,3 miljoen mensen bekeken.

Ook Star keert terug voor een nieuw seizoen, het derde in dit geval. Star scoort een gemiddelde rating van 1,3 en 4,24 miljoen live kijkers. Deze cijfers stijgen naar een 1,9 en 5,61 miljoen na een week. Fox claimt dat de serie cross platform door 7,2 miljoen mensen bekeken wordt.

Ten slotte heeft het netwerk de nieuwe serie The Resident opgepakt voor een tweede seizoen. Met een rating van 1,0 en 4,73 miljoen kijkers doet de serie het ongeveer even goed als The Gifted en The Orville, en mag die ook terugkeren voor een nieuw hoofdstuk.

Welke van deze series volg jij? Wat zou je graag zien in de nieuwe seizoenen?


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten