Rick and Morty verlengd met 70 afleveringen

Door Jesse op 11 mei 2018 om 15:01 in Renewed 0 | 748

Rick and Morty, de populairste serie van Adult Swim, heeft een enorme renewal gescoord. Er is een deal in plaats die de serie verlengt met maar liefst 70 afleveringen, die hoogstwaarschijnlijk 5-7 seizoenen zullen beslaan.

Rick and Morty verlengd met 70 afleveringen

Rick and Morty heeft op dit moment 31 afleveringen in drie seizoenen. Met deze renewal komt de serie uit op 101 afleveringen. De ondergrens voor syndicatie van een animatieserie is 100 afleveringen, dus het lijkt erop dat Adult Swim wil capitalizen op hun populairste serie.

Het afgelopen derde seizoen van de serie scoorde gemiddeld 2,51 miljoen kijkers per aflevering. Dat is maar liefst 27% hoger dan in het tweede seizoen. Volgens Adult Swim is de serie enorm populair onder millenials en is het grotendeels dankzij hen dat de serie zo populair is geworden.

Je hoeft je de komende paar jaar dus geen zorgen te maken over Rick and Morty, want de serie gaat minimaal tot 2023 mee, afhankelijk van de seizoensgrootte. Er gaan geruchten rond over zowel 7x10 als 5x14 afleveringen. Bedenkers Justin Roiland en Dan Harmon hebben hier niets over uitgelaten. Wel hebben ze samen lekker gedoucht.

Rick and Morty gaat over een wetenschapper die zijn kleinzoon meeneemt op gevaarlijke avonturen door het hele universum.
Blij met de terugkeer van Rick and Morty? Laat het weten in de reacties!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Wees de eerste!


Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan