Gotham en Lethal Weapon vernieuwd door Fox

Door Jesse op 15 mei 2018 om 17:49 in Renewed 3 | 1316

Fox heeft besloten om Gotham terug te laten keren voor een vijfde, laatste seizoen. Lethal Weapon mag terugkeren voor een derde seizoen, maar wel met een vervangen hoofdrolspeler.

Gotham en Lethal Weapon vernieuwd door Fox

Fox kondigde aan dat Gotham terugkeert voor een laatste seizoen. De status van Gotham was voor de aankondiging moeilijk te peilen, want de serie scoorde een gemiddelde rating van 0,8 tijdens het vierde seizoen, lager dan de 1,1 vorig jaar. Met dit laatste seizoen kunnen de makers de serie een einde geven.

In deze Batman-prequel draait het verhaal om de jonge jaren van detective James Gordon. In Gotham zie je hoe hij van detective klimt tot commissaris van de politie en zie je de omstandigheden die personages als Catwoman, The Riddler en The Joker gecreƫerd hebben.

Ook Lethal Weapon zien we volgend jaar terug op Fox, maar het iconische duo Riggs en Murtaugh zal niet langer samen zijn. Hoofdrolspeler Clayne Crawford is ontslagen na een incident op de set, en hij zal vervangen worden door Seann William Scott. Michael Thorn van Fox had daar het volgende over te zeggen: 'Seann is een fantastische toevoeging aan deze fantastische serie. We kunnen niet wachten om Seann en Damon samen te zien.'

Tijdens het tweede seizoen scoorde Lethal Weapon een gemiddelde rating van 1,0 met 4,11 miljoen kijkers. Een aardige daling ten opzichte van vorig seizoen, dat een gemiddelde rating van 1,6 en 6,8 miljoen kijkers trok.

Lethal Weapon is gebaseerd op de filmreeks Lethal Weapon uit de jaren 90, die het politieduo Riggs en Murtaugh volgt in het met misdaad vergeven moderne Los Angeles.

Blij dat Gotham een laatste seizoen krijgt om alles af te ronden? Wat vind je van de Lethal Weapon cast shake-up?


Reacties (3)

Geplaatst op 25 mei 2018 om 23:31

Meh jammer van Lethal Weapon, want Riggs (Clayne Crawford) is/was samen met Murtaugh wel de dragende kracht van de serie... met Seann William Scott zie ik het wel somber in :(

Groot fan van de Lethal Weapon films en was daarom vrij sceptisch over het maken van een serie, maar ik vermaak me er prima mee :XP:

Geplaatst op 4 juni 2018 om 13:44

Clayne Crawford was inderdaad de spilr van de reeks, ik heb er mijn twijfels over

Geplaatst op 24 juni 2018 om 12:26

Ik wacht het af, maar ik heb er een zwaar hoofd in... Lethal Weapon zonder Clayne en met Stiffler... ben bang dat het exit wordt voor ons.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan