Tweede seizoen voor Sons spin-off Mayans M.C.

Door Jesse op 2 oktober 2018 om 16:34 in Renewed 1 | 866

Sons of Anarchy spin-off Mayans M.C. mag volgend jaar opnieuw de wegen van Californië onveilig maken. De serie krijgt een tweede seizoen van FX.

Tweede seizoen voor Sons spin-off Mayans M.C.

Nick Grad van FX had er het volgende over te zeggen: 'Mayans M.C. doet het fantastisch in het eerste seizoen. De serie ging in première als de best bekeken kabelserie dit jaar, en heeft een loyale fanbase die de passie en gedrevenheid van Kurt Sutter reflecteren. We hebben enorm veel zin in het tweede seizoen.'

De serie is een enorme hit voor FX sinds die iets meer dan een maand geleden startte. Met een live rating van 0,8 en 2,04 miljoen kijkers is Mayans M.C. de op-één-na best bekeken serie van het netwerk, alleen verslagen door AHS: Apocalypse.

Mayans M.C. vindt plaats tweeënhalf jaar na de gebeurtenissen van Sons of Anarchy en zal zich richten op de strijd van Ezekiel "EZ" Reyes, een kandidaat in de Mayan MC club op de grens tussen Californië en Mexico. EZ is de begaafde zoon van een trotse Latino-familie, wiens Amerikaanse droom werd uitgeblazen door het geweld van het kartel. Nu drijft zijn behoefte aan wraak hem naar een leven dat hij nooit gewild heeft en waar hij onmogelijk aan kan ontsnappen.

Ben jij al begonnen aan de Sons of Anarchy spin-off Mayans M.C.? Wat vind je er tot nu toe van?


Reacties (1)

Geplaatst op 3 oktober 2018 om 19:16

Goed nieuws! Als het seizoen af is lekker bingen8-)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan