Zowel Marvel's Iron Fist als Luke Cage krijgen geen nieuwe seizoenen meer

Door dollepret op 20 oktober 2018 om 17:13 in 9 | 450

Vorige week werd nog bekendgemaakt dat Netflix de stekker heeft getrokken uit Iron Fist. Vandaag hebben ze laten weten dat ook te doen met Luke Cage.

Zowel Marvel's Iron Fist als Luke Cage krijgen geen nieuwe seizoenen meer

Marvel en Netflix konden niet tot een overeenkomst komen over beide series en hebben besloten om ermee te stoppen. In een statement hebben ze laten weten het erg jammer te vinden om niet meer verder te gaan.

Van de Marvel series op Netflix blijven nu alleen nog Daredevil, Jessica Jones en The Punisher over, waar van de eerste net een nieuw seizoen is uitgekomen.

Wat denken jullie, gaan ze ook stoppen met Daredevil en Jessica Jones? Vinden jullie het jammer dat ze met Iron Fist en Luke Cage zijn gestopt?


Reacties (9)

Geplaatst op 20 oktober 2018 om 17:27

Van de Marvel series op Netflix blijft ook nog The Punisher over en ook The Defenders (deze vermoed ik dat nu ook wel zal volgen).

Geplaatst op 20 oktober 2018 om 19:39

darkshady je hebt gelijk dat er nog een seizoen van The Punisher aan komt evenals een derde van Jessica Jones. Voor zover bekend is Defenders al een tijd geleden gecanceled. Het was ook niet meer nodig, ze kennen elkaar nu, ze hebben samengewerkt. Er kunnen nu characters van de ene reeks komen opdagen in een andere en dat gebeurt sinds Defenders dan ook.

Geplaatst op 20 oktober 2018 om 21:52

Je hebt helemaal gelijk, Punisher was ik even vergeten! Als het goed is was Defenders al gecancelled ja, maar misschien zien we Luke en Danny nog terug in een andere serie (als die niet ook gaan stoppen :( ).

Geplaatst op 21 oktober 2018 om 11:30

Zowel The Punisher, Jessica Jones als Daredevil zijn nog in de running voor een nieuw seizoen.

The Punisher and Jessica Jones Are Safe (For Now)

En alhoewel van The Defenders geen nieuw seizoen is aangekondigd, is het nog niet officiëel gecancelled. Maar het heeft er alle schijn van dat Netflix ervan af wil, aangezien het de facebook van The Defenders heeft herbruikt/rebrand voor een andere serie (NX).

Marvel Fans Furious at Netflix Over ‘The Defenders’ Rebranding and Apparent Cancellation

Geplaatst op 21 oktober 2018 om 11:35

The Defenders is officieel niet verlengd nog gecanceld maar dit zou door de cancel van deze 2 series daartoe wel kunnen komen (https://www.popbuzz.com/tv-film/netflix/nx-marvel-defenders-cancelled/)

Jessica Jones vermoed ik dat ook zal stoppen na seizoen 3. Seizoen 1 was sterk terwijl seizoen 2 een pak minder was.

Bij Daredevil was seizoen 1 ook sterk en ik ben er zeker van door het toevoegen van Punisher in seizoen 2 ervoor heeft gezorgd dat dit seizoen sterk bleef. Ik heb seizoen 3 nog niet gezien en ben eerlijk gezegd bang om te kijken om dan tot de conclusie te komen dat ik mijn tijd heb verspilt.

Op lange termijn zal Punisher het vrij goed blijven doen indien ze de trend verder zetten gelijk in seizoen 1. Ik had mijn twijfels met Jon Berntal maar hij heeft dit uitstekend neer gezet waardoor dit zijn eigen serie kreeg. Ben benieuwd naar seizoen 2.

Geplaatst op 22 oktober 2018 om 12:21

Van Jessica Jones vond ik s2 ook niet zo geweldig meer, maar ik vind haar personage in het algemeen nog erg interessant, dus hopen dat het nog wel even blijft lopen, mits het verhaal weer beter gaat worden in s3.
Punisher en Daredevil kijken altijd wel lekker weg, dus beter blijven die ook nog wel even lopen.
Van de twee die gestopt zijn vind ik het niet heel erg, neem aan dat Luke nog bij Jessica Jones komt sinds hun verhaal uiteindelijk samenkomt. Van de Iron Fist personages ben ik benieuwd of ze eigenlijk nog wel zullen verschijnen, sinds ze er weinig reden voor hebben @ de overige marvel series die nog lopen..

Geplaatst op 22 oktober 2018 om 14:02

Luke cage vind ik wel jammer, seizoen 2 kon me wel onwijs boeien! JJ en IF zijn wat mij betreft aardige support characters maar of ze nou een eigen serie verdienen ..

Defenders was overigens tenenkrommend slecht (camerawerk en een heel matig verhaal). Ik verwacht eerder een "heroes for hire" waarin LC en IF samen optrekken, net als in de comics.

Geplaatst op 22 oktober 2018 om 14:51

The Defenders is wel degelijk gestopt hoor, alleen niet "gecancelled" maar "er komt een tweede cross over event" of iets in die terminologie (aka het is gecancelled). Ik was erg verbaasd over dat LC was gecancelled, laten we hopen dat het leidt tot Heroes for Hire, Luke Cage had dan niet een al te best seizoen, maar ik vond het einde veelbelovend.

Geplaatst op 22 oktober 2018 om 18:03

Gewoon kwestie van geld. Toen Netflix en Marvel de deal afsloten van de vier series, was Netflix nog niet de Netflix van nu. Ze hebben toen overbetaald voor de naam Marvel en willen nu niet verder met (sommige) series onder dezelfde voorwaarden.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan