Nieuwe series oktober 2018

Door sorro4 op 23 oktober 2018 om 10:00 in 8 | 1210

Met terugwerkende kracht hierbij alsnog de lijst van oktober. Vanaf november zal de lijst weer elke maand verschijnen.

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Nieuwe series oktober 2018

The Neighborhood
Start op: 1 oktober
Netwerk: CBS
Genre: Comedy
Lengte: 25 minuten
Cast: Max Greenfield, Cedric The Entertainer
Synopsis: De serie volgt de aardigste man in het Mid-Westen die met zijn familie naar een moeilijke buurt in L.A. verhuist, waar niet iedereen zijn extreme 'neighborliness' waardeert, waaronder hun nieuwe buurjongen Calvin.

Happy Together
Start op: 1 oktober
Netwerk: CBS
Genre: Comedy
Lengte: 20 minuten
Cast: Amber Stevens West, Damon Wayans Jr.
Synopsis: Een echtpaar van in de dertig, moe van hun alledaagse leven, begint zich opnieuw te verbinden met hun jongere, coolere zelf wanneer een opkomende popster, die zich aangetrokken voelt tot hun doodgewone leven in de voorsteden, binnen valt.

I Feel Bad
Start op: 4 oktober
Netwerk: NBC
Genre: Comedy
Lengte: 25 minuten
Cast: Sarayu Blue, Paul Adelstein
Synopsis: Emet is de perfecte moeder, baas, vrouw, vriend en dochter. Oké, ze is niet perfect. Sterker nog, ze ontdekt het net als de rest van ons. Natuurlijk voelt ze zich slecht wanneer ze een sexy droom heeft over iemand anders dan haar man, of wanneer ze pretendeert haar kinderen niet te kennen wanneer ze zich in het openbaar misdragen, of wanneer ze haar personeel gebruikt om persoonlijke problemen op te lossen. Maar dat is oke, toch? Niemand kan alles hebben en het perfect doen.

Into The Dark
Start op: 5 oktober
Netwerk: Hulu
Genre: Mysterie, Horror, Thriller
Lengte: 90 minuten
Cast:
Synopsis: Een gloednieuwe horror-eventserie van de veelbelovende, prijswinnende producent, independent TV-studio Jason Blum. De serie bevat een nieuwe aflevering die elke eerste vrijdag van elke maand het hele jaar door wordt uitgebracht. Elke aflevering is geïnspireerd op een feestdag uit de uitgave van de maand, maar alle versies bevatten de kenmerkende genre / thriller-draai van Blumhouse over het verhaal.

Star Wars Resistance
Start op: 7 oktober
Netwerk: Disney
Genre: Actie, Avontuur, Animatie, Sciencefiction
Lengte: 25 minuten
Cast:
Synopsis: Kazuda Xiono, en jonge piloot bij het verzet, krijgt een geheime missie om de First Order te onderzoeken, een groeiende bedreiging in de galaxy.

All American
Start op: 10 oktober
Netwerk: The CW
Genre: Drama, Sport
Lengte: 45 minuten
Cast: Daniel Ezra, Samantha Logan.
Synopsis: Wanneer een ster-middelbare school footballspeler uit South Central wordt gerekruteerd om te spelen voor Beverly Hills High School, botsen er twee verschillende werelden.

Titans
Start op: 12 oktober
Netwerk: DC Universe (binnenkort Netflix)
Genre: Actie, Avontuur, Fantasie, Thriller
Lengte: 45 minuten
Cast: Curran Walters,Minka Kelly
Synopsis: Een team jonge superhelden geleid door Nightwing bestrijden het kwaad.

The Romanoffs
Start op: 12 oktober
Netwerk: Amazon Prime
Genre: Drama
Lengte: 90 minuten
Cast:
Synopsis: The Romanoffs draait om verschillende mensen die geloven dat ze afstammen van de voormalige Tsarenfamilie van Rusland.

The Haunting of Hill House
Start op: 12 oktober
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Mysterie, Horror, Thriller
Lengte: 60 minuten
Cast: Michiel Huisman, Carla Gugino, Timothy Hutton
Synopsis: De serie is gebaseerd op het boek Shirley Jackson. De roman, die werd geprezen als een van de beste horrorverhalen van de 20e eeuw, volgt vier mensen terwijl ze een zomer doorbrengen in een gehuurd herenhuis. Ze beginnen al snel een breed scala aan bovennatuurlijke verschijnselen te ervaren.

Charmed
Start op: 14 oktober
Netwerk: The CW
Genre: Drama, Fantasie
Lengte: 45 minuten
Cast: Sarah Jeffery, Melonie Diaz.
Synopsis: Wanneer Melanie Vera en haar zus Maggie hun moeder verliezen in een gruwelijk ongeluk, verbrijzelt het hun wereld. Dan krijgen ze nog een enorme schok: ze hebben een oudere zus, briljante geneticus Macy, die hun moeder al die jaren geheim hield. Met de emoties van de nieuw herenigde zusters hoog, vertonen alle meisjes plotseling onmogelijke nieuwe vermogens. Maar maak je geen zorgen, er is een volkomen redelijke verklaring voor alles...

Camping
Start op: 14 oktober
Netwerk: HBO
Genre: Comedy, Familie
Lengte: 25 minuten
Cast: Jennifer Garner, David Tennant.
Synopsis: Tijdens een weekendkampeertrip op de Brown Bear Lake-camping viert Kathryn de 45ste verjaardag van haar man. De trip is bedoeld als een heerlijke natuurervaring. Maar dan komt Kathryn’s zuster op bezoek en de vrijgevochten Tagalong. Vervolgens ontstaan er ruzies en loopt alles uit de hand. Spanningen en emoties lopen op. Ook komen er nog beren uit het natuurgebied tevoorschijn.

The Conners
Start op: 16 oktober
Netwerk: ABC
Genre: Comedy
Lengte: 25 minuten
Cast: John Goodman, Sara Gilbert.
Synopsis: Spin-off van de komedie Roseanne, waarin het draait om de familie Connors zonder Roseanne.

The Kids Are Alright
Start op: 16 oktober
Netwerk: ABC
Genre: Comedy
Lengte: 25 minuten
Cast: Michael Cudlitz, Mary McCormack
Synopsis: Een paar arbeidersklasse-ouders in een Iers-katholiek gezin proberen hun acht kinderen groot te brengen in de jaren zeventig.

The Rookie
Start op: 16 oktober
Netwerk: ABC
Genre: Comedy, Actie
Lengte: 45 minuten
Cast: Nathan Fillion, Melissa O’Neill.
Synopsis: De serie volgt John Nolan, een veertigjarige man, die van zijn comfortabele, kleine stadsleven naar Los Angeles verhuist om zijn droom na te streven politieagent te worden voor de politie van Los Angeles. Hij moet navigeren door de gevaarlijke, humoristische en onvoorspelbare wereld van een 'jonge' politieagent, vastbesloten om zijn tweede kans te maken om het leven te tellen.

Wanderlust
Start op: 19 oktober
Netwerk: Netflix
Genre: Drama
Lengte: 60 minuten
Cast: Toni Collette, Steven Mackintosh
Synopsis: Wanderlust volgt Joy Richards, een therapeute die een manier probeert te vinden om de vonk met haar echtgenoot levend te houden, na een fietsongeval, zorgt ervoor dat ze opnieuw hun relatie moeten herwaarderen.

Bodyguard
Start op: 24 oktober
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Misdaad, Thriller
Lengte: 60 minuten
Cast: Richard Madden, Keeley Hawes.
Synopsis: In en rond de gangen van de macht, vertelt Bodyguard het fictieve verhaal van David Budd, een heroïsche maar vluchtige oorlogsveteraan die nu werkzaam is als een Specialist Protection Officer voor de royalty- en specialistische beschermingsafdeling van de Londense Metropolitan Police Service. Wanneer hij wordt aangesteld om de ambitieuze en machtige minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague te beschermen, wiens politiek staat voor alles wat hij veracht, vindt Budd zichzelf verscheurd tussen zijn plicht en overtuigingen. Verantwoordelijk voor haar veiligheid, is hij eigenlijk haar grootste bedreiging?

Legacies
Start op: 25 oktober
Netwerk: The CW
Genre: Drama, Fantasie, Mysterie, Romantiek
Lengte: 45 minuten
Cast: Danielle Rose Russell, Matthew Davis.
Synopsis: Legacies speelt zich af in dezelfde wereld als The Vampire Diaries en The Originals en zal zich richten op Hope Mikaelson, de tienerdochter van Niklaus en Hayley. De serie volgt haar en andere personages op de Salvatore School for the Young and Gifted.

Chilling Adventures of Sabrina
Start op: 26 oktober
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Avontuur, Fantasie, Mysterie
Lengte: 60 minuten
Cast: Kiernan Shipka, Ross Lynch.
Synopsis: In The Chilling Adventures of Sabrina is Sabrina de aan Satan beloofde dochter van een zwarte magiër en een gewone vrouw. Ze probeert een normaal leven te leiden, maar krijgt te maken met kwade machten die het op haar en haar familie voorzien hebben.

Wat vindt men van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (8)

Geplaatst op 23 oktober 2018 om 12:04

Bodyguard is topkwaliteit. Bepaalde scenes zijn geweldig gefilmd en straf geacteerd. Een echte aanrader.

Geplaatst op 23 oktober 2018 om 12:21

The Haunting of Hill House inmiddels al gezien. Ondanks dat het te boek staat als Horror, vond ik het eerder een zeer boeiend familie drama/misterie, met interessante personages en goed acteer en camerawerk. Hier en daar zitten inderdaad horror elementen verwerkt, maar deze komen lang niet altijd 'griezelig' over.

Geplaatst op 23 oktober 2018 om 12:23

Super deze overzichten! Bodyguard ga ik zeker volgen, ook uit t lijstje van september weer wat bij mn favorieten kunnen zetten! :ok:

Geplaatst op 23 oktober 2018 om 13:22

Wat een lijst met veel nieuwe komedies zeg! Ik kijk sowieso weinig komedies meer, gooi me liever in het diepe met een goede drama serie tegenwoordig. Ik ben redelijk uitgekeken op broadcastcomedy. De enige welke ik nog volg is The Good Place omdat het zo origineel is.

Bodyguard vorige maand maand gezien en hopelijk komt er een vervolg. Zeer gave show! :up:

The Haunting of Hill House wil ik nog zien. 0_00_0
The Romanoffs ga ik proberen (8 films) doordat Matthew Weiner (Mad Men/Sopranos) erachter zit.

Verder ben ik benieuwd naar The Rookie, wegens Nathan Fillion (Iemand al gezien?) en Chilling Adventures of Sabrina, zolang dit geen tienerserie is. :monclosed:

Geplaatst op 23 oktober 2018 om 14:28

Stevo
The Rookie gezien, goede eerste aflevering, ziet er veel belovend uit.

Geplaatst op 24 oktober 2018 om 01:39

The Rookie is wel leuk.:)

Geplaatst op 24 oktober 2018 om 12:01

Ik denk dat ik Bodyguard toch een kans moet geven. Op dit moment lopen er weer zoveel dat ik keuzes moet maken :grinn:.

Geplaatst op 24 oktober 2018 om 15:18

Denk een episode van Titans en Legacies proberen voor ik een ervan ga volgen.
Sowieso Chilling Adventures of Sabrina uitproberen, puur voor de nostalgie denk ik haha, hopen dat het niet tegenvalt.
Van Charmed moet ik zeggen dat alleen de trailer al verschrikkelijk is, erg jammer, toen ik hoorde dat het terug zou komen hoopte ik op iets veel beters..

Wel een fijn overzicht verder 8-)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan