Mogelijk zevende en achtste seizoen voor Game of Thrones

Door DaanHulscher op 8 januari 2016 om 10:43 in 5 | 575

Vele mensen zullen geen genoeg krijgen van de hitserie Game of Thrones. Voor deze mensen is er goed nieuws, want HBO is namelijk in gesprek met producers David Benioff en Dan Weiss over een eventueel zevende en zelfs achtste seizoen.

Mogelijk zevende en achtste seizoen voor Game of Thrones

Dit komt uiteraard niet als een verrassing, want de serie haalde tenslotte in de finale van het vijfde seizoen een kijkcijferrecord van 8,11 miljoen kijkers (live + same day views). Bij Lombardo, HBO president, was het al langer duidelijk dat er geen sprake was om met de serie te stoppen na seizoen 7. Echter is de vraag hoelang de serie daarna nog door zal lopen. 'De producers hebben het gevoel dat er waarschijnlijk nog twee seizoenen komen na seizoen 6. Ik wil niets liever dan dat ze van gedachte veranderen, maar dit is waar we nu op moeten rekenen.'

De première van seizoen 6 zal uitgezonden worden op 24 April. Kunnen jullie ook niet wachten?


Reacties (5)

Geplaatst op 8 januari 2016 om 11:51

Met nog 2 dikke boeken als bronmateriaal te gaan lijkt me 8 seizoenen de max! Of ze moeten aankomend seizoen al gaan rekken.. Dit zullen we helaas niet kunnen inschatten aangezien George RR Martin boek 6 niet uitbrengt voor seizoen 6!

Geplaatst op 8 januari 2016 om 14:54

Ik baal wel echt waanzinnig dat de serie de boeken inhaalt, maar ik heb het inmiddels geaccepteerd. De castingberichten voor het nieuwe seizoen (Kingsmoot, Riverlands) doen mij denken dat we toch nog veel achterstallig boekmateriaal krijgen. Als ze deze goed behandelen, dus niet zoals de teleurstelling die Dorne en de Sand Snakes vorig seizoen waren, wordt het waarschijnlijk gewoon een goed seizoen.

Geplaatst op 8 januari 2016 om 15:56

Pas rond seizoen 3 begon ik de boeken te lezen.. dus dat nu de serie de boeken weer inhaalt vind ik geen probleem. In dat schuitje zat ik eerst namelijk ook.. De Red wedding zag ik bijvoorbeeld voor het eerst op TV maar dat King Joffrey vermoord las ik al in de boeken.

Geplaatst op 9 januari 2016 om 00:26

Leuke spoiler Stevo... (mochten er nog mensen zijn, die niet bij zijn met GoT)

Geplaatst op 9 januari 2016 om 18:38

Achja.. het laatste is alweer bijna 2 seizoenen terug. Mensen die nog aan deze serie willen beginnen lezen vast niet zo'n nieuwsbericht.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten