Nieuwe series juni 2019

Door sorro4 op 3 juni 2019 om 15:46 in 9 | 2265

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Nieuwe series juni 2019

NOS4A2
Start op: 2 juni
Netwerk: AMC
Genre: Horror
Synopsis: Een jonge Victoria 'Vic' McQueen ontdekt dat ze de mogelijkheid heeft om portals te ontgrendelen die haar helpen verloren voorwerpen te vinden. Terwijl ze zich verder in dit verborgen universum begeeft, ontmoet ze vele andere 'inscape reizigers' - sommige welwillend, en sommigen die gecorrumpeerd zijn door hun macht. Wanneer Vic Charlie Manx ontmoet, een onsterfelijke die dat blijft doen door zich te voeden met de zielen van kinderen, maakt ze een gezworen vijand van Manx.

Perpetual Grace, LTD
Start op: 2 juni
Netwerk: EPIX
Genre: Drama, Misdaad, Thriller
Synopsis: Perpetual Grace, LTD volgt James, een jeugdige manipulator, terwijl hij probeert te jagen op Pastor Byron Brown, die veel gevaarlijker blijkt te zijn dan hij vermoedt.

Year of The Rabbit
Start op: 10 juni
Netwerk: Zender
Genre: Channel 4
Synopsis: Year of The Rabbit volgt een groep Victoriaanse rechercheurs.

Los Espookys
Start op: 14 juni
Netwerk: HBO
Genre: Comedy
Synopsis: Een groep vrienden geobsedeerd met horrorfilms en monstermake-up wonen in een fantastische droomwereldversie van het moderne Mexico City.

Too Old to Die Young
Start op: 14 juni
Netwerk: Amazon
Genre: Drama, Misdaad
Synopsis: In Too Old to Die Young volgen we een rouwende politieagent die, samen met de man die zijn partner heeft neergeschoten, te maken krijgt met huurmoordenaars, leden van de Yakuza, Mexicaanse gangsters, Russische maffioso en tienerbendes.

Euphoria
Start op: 16 juni
Netwerk: HBO
Genre: Drama
Synopsis: Euphoria volgt het waargebeurde verhaal over een tiener die buiten een club werd vermoord. De serie toont het leven van de tieners in de club een jaar na de tragedie. Om de realiteit het hoofd te bieden nemen ze hun toevlucht tot drugs, seks en geweld en ze pogen toch hun weg te vinden in een onzekere toekomst.

City on a Hill
Start op: 16 juni
Netwerk: Showtime
Genre: Drama, Misdaad, Thriller
Synopsis: Gesitueerd in Boston begin jaren negentig, toen de stad vol was met gewelddadige criminelen die werden aangemoedigd door lokale wetshandhavingsinstanties. Een tijd waarin corruptie en racisme de norm waren, totdat het allemaal plotseling veranderde door wat het Boston Miracle werd genoemd. Een Afro-Amerikaanse officier van justitie uit Brooklyn bepleit verandering en vormt een onwaarschijnlijke alliantie met een corrupte maar vereerde FBI-veteraan die de status-quo gehandhaafd wil houden.

Grand Hotel
Start op: 17 juni
Netwerk: ABC
Genre: Drama, Soap
Synopsis: Een provocerende drama in het laatste familiehotel in het multiculturele Miami Beach. Charismatisch Santiago Mendoza is eigenaar van het hotel, terwijl zijn betoverende tweede vrouw, Gigi, en hun volwassen kinderen genieten van de buit van succes. Het loyale personeel van het hotel ronden een moderne, frisse kijk op een verhaal boven / beneden. Rijke en mooie gasten koesteren luxe, maar schandalen, escalerende schulden en explosieve geheimen verbergen zich onder de perfecte buitenkant.

Reef Break
Start op: 20 juni
Netwerk: ABC
Genre: Drama, Misdaad, Thriller
Synopsis: Een dief die fixer geworden is voor de gouverneur van een paradijselijk eiland raakt verstrikt in avonturen met vrienden, vijanden en geliefden...

Er is op dit moment nog geen trailer van deze serie beschikbaar.

The Rook
Start op: 30 juni
Netwerk: Starz
Genre: Drama, Sciencefiction, Thriller
Synopsis: 'Het lichaam dat je draagt was ooit van mij.' Zo begint de brief aan een vrouw die bijkomt in een Londens park, omringd door dode mensen met witte handschoenen. Zonder enige herinnering is ze aangewezen op instructies van haar voormalige zelf om haar identiteit te ontdekken en degenen op te sporen die haar willen vernietigen.

Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er iets tussen wat je interesse gewekt heeft? Door het grote aanbod nieuwe series kan het zijn dat deze lijst niet helemaal volledig is. Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (9)

Geplaatst op 3 juni 2019 om 21:28

Perpetual Grace LTD, Too Old to Die Young, City on a Hill en The Rook zien er wel interessant uit. Al weer 4 series erbij, nu nog tijd vinden..

Geplaatst op 3 juni 2019 om 21:52

Nog een serie die 14 juni begint en een kans krijgt van mij: Jett op Cinemax, moet nog toegevoegd worden aan seriefeed.

Geplaatst op 4 juni 2019 om 00:58

Bedankt voor het overzicht.:) Ik sla ze allemaal over, niks voor mij.

Geplaatst op 4 juni 2019 om 11:56

Wow zou hou ik wel tijd over voor andere dingen...wat een serie oninteressante series komen er tegenwoordig uit. Of ik ben gewoon te 'oud' geworden 0_0;)
Maar er zit al maanden geen interessante nieuwe serie meer voor mij bij.


Geplaatst op 5 juni 2019 om 13:36

NOS4A2, Too Old to Die Young en The Rook is misschien wat voor me... overall is het tegenwoordig weinig boeiends qua nieuwe series.

Geplaatst op 5 juni 2019 om 16:14

Hmm, niks klinkt al te boeiend, maar misschien kijk ik NOS4A2 nog wel.

Geplaatst op 5 juni 2019 om 17:21

City on a Hill, The Rook & JETT krijgen een kans voor het concept en de acteurs..
Vooral naar The Rook ben ik benieuwd 8-)

Geplaatst op 5 juni 2019 om 17:31

Hierbij de echte trailer van The Rook:

Geplaatst op 8 juni 2019 om 18:32

Na het zien van de trailer die Stevo plaatste, wil ik The Rook wel proberen. De rest lijkt me niets.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags