Nieuwe series september 2019 (deel 2)

Door sorro4 op 19 augustus 2019 om 18:00 in 10 | 2263

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Door de grote hoeveelheid nieuwe series deze maand zal het overzicht in twee delen verschijnen.

Nieuwe series september 2019 (deel 2)

Sunnyside
Start op: 26 september
Netwerk: NBC
Genre: Comedy
Cast: Kal Penn, Samba Schutte
Synopsis: Oud-gemeenteraadslid Garrett Shah vindt zijn roeping wanneer hij wordt geconfronteerd met zes recente immigranten die zijn hulp nodig hebben en op zoek zijn naar de Amerikaanse droom.

Perfect Harmony
Start op: 26 september
Netwerk: NBC
Genre: Comedy
Cast: Bradley Whitford, Anna Camp, Will Greenberg
Synopsis: Wanneer de voormalige professor van de Princeton-muziek, Arthur Cochran, onverwacht strompelt over de koorpraktijk in een kerkje in een klein stadje, vindt hij een groep zangers die op meer dan één manieren niet op zijn plaats zijn. Ondanks de ultieme botsing van gevoeligheden, zijn Arthur en zijn nieuwe cohorten misschien wel de perfecte mix van individuen om elkaar te helpen opnieuw uit te vinden en een beetje geluk te herontdekken, net wanneer ze het allemaal het meest nodig hebben.

Carol's Second Act
Start op: 26 september
Netwerk: CBS
Genre: Comedy
Cast: Patricia Heaton, Ashley Tisdale
Synopsis: Een vrouw begint aan een unieke tweede acte na het grootbrengen van haar kinderen, gescheiden te zijn en met pensioen te gaan: haar droom najagen om dokter te worden. Op de leeftijd van 50 is Carol een medische stagiair en moet zinken of zwemmen met leeftijdsgenoten die de helft van haar leeftijd zijn. Het is haar enthousiasme, perspectief en ja, zelfs haar leeftijd, dat is misschien precies wat haar tweede acte een groot succes zal maken.

The Unicorn
Start op: 26 september
Netwerk: CBS
Genre: Comedy
Cast: Walton Goggins, Rob Corddry, Michaela Watkins
Synopsis: The unicorn concentreert zich op een recente weduwnaar die graag wil dat het moeilijkste jaar van zijn leven voorbij is, maar zich realiseert dat hij volkomen onvoorbereid is om zijn twee dochters alleen groot te brengen en even onvoorbereid is voor de wereld van daten - waar hij, tot zijn schrik, opeens zeer gewild is.

Evil
Start op: 26 september
Netwerk: CBS
Genre: Drama, Mysterie
Cast: Katja Herbers, Mike Colter, Michael Emerson
Synopsis: Een sceptische vrouwelijke forensisch psycholoog voegt zich bij een priester-in-opleiding en een timmerman om de achterstand van de kerk met veronderstelde wonderen, demonische bezittingen en onverklaarde verschijnselen te onderzoeken en te beoordelen.

The Politician
Start op: 27 september
Netwerk: Netflix
Genre: Drama
Cast: Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange
Synopsis: In The Politician is Payton Hobart een rijke student uit Santa Barbara, Californië. Hij weet al vanaf zijn zevende dat hij President van de Verenigde Staten gaat worden. Maar eerst zal hij zijn weg moeten vinden in het meest verradelijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School.

Godfather of Harlem
Start op: 29 september
Netwerk: Epix
Genre: Drama, Misdaad
Cast: Forest Whitaker, Vincent D’Onofrio
Synopsis: The Godfather of Harlem gaat over drugsbaron Bumpy Johnson, die na tien jaar in de cel te hebben doorgebracht terugkeert naar zijn oude wijk, die in de jaren '60 niet meer is wat het ooit was. Nu de straten worden beheerst door de Italiaanse maffia, neemt Bumpy het op tegen de familie Genovese om Harlem weer in zijn bezit te krijgen. Gedurende deze strijd vormt hij een hechte band met niemand minder dan Malcolm X.

Bless the Harts
Start op: 29 september
Netwerk: Fox
Genre: Comedy, Animatie
Cast: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Ike Barinholtz
Synopsis: Bless the Harts volgt een groep zuiderlingen die altijd blut zijn als een grap en worstelen om de Amerikaanse droom van status en rijkdom. Wat ze zich niet realiseren is dat ze al rijk zijn - in vrienden, familie en gelach.

Op dit moment is er nog geen trailer van deze serie beschikbaar.

Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (10)

Geplaatst op 20 augustus 2019 om 03:04

Bedankt weer.:up: Niks voor mij.

Katja Herbers in Evil.

Geplaatst op 20 augustus 2019 om 13:59

Evil en Godfather of Harlem ga ik proberen :up:


Geplaatst op 20 augustus 2019 om 14:22

Enkel The Politician komt in mijn lijst te staan :up:

Geplaatst op 20 augustus 2019 om 16:54

Evil ga ik een kans geven.:up:

Geplaatst op 20 augustus 2019 om 17:13

Hmm Evil is van de makers van The Good Wife/Fight, die verdient daarmee wel een plekje op mijn lijst. Plus, Nederlands acteerwerk moet beloond worden ;)

Geplaatst op 21 augustus 2019 om 09:55

Evil ziet er goed uit.

Dank je weer voor het overzicht sorro4 :up:

Geplaatst op 22 augustus 2019 om 11:03

Niks voor mij, maar pfoe veel series weer 8-)

Geplaatst op 22 augustus 2019 om 21:09

Evil en The Unicorn toegevoegd en ook The Politician lijkt me wel interessant alleen lijkt het me meer comedy dan drama.

Geplaatst op 23 augustus 2019 om 11:57

Bedankt voor het overzicht. Hieronder mijn gedachten:

The Unicorn: Ik pak geen broadcast komedies meer op, trekt mij zomaar niet meer. Enkel deze wil ik wel een kans geven, voor de geniale Walton Goggins8-)

Evil: Procedural of niet: het King duo, een cast met o.a. Katja Herbers, Mike Colter & Michael Emerson belooft veel goeds 8-) Echt trots op Katja Herbers, haar eerste echte hoofdrol in een Amerikaanse serie :loveit::up: We gaan nog veel van deze dame zien!

The Politician: Lekker off-beat trailer met meerdere A-list acteurs. Deze krijgt een kans. Iets minder serieuze 'House of Cards' serie voor een jeugdiger publiek:ok:

The Godfather of Harlem: Damn, die trailer heeft me even goed enthousiast gemaakt zeg! Kon zo een HBO productie wezen met een kleiner budget. Zeer sterke cast en een periode drama. Count me the f*** in8-)

Geplaatst op 1 september 2019 om 15:05

sorro4: zie: https://www.mijnserie.nl/nieuws/nieuwe-series/8184-overzicht-nieuwe-series-in-september-2019/

Misschien kun je een deel 3 maken met de ontbrekende series. In deel 1 en 2 missen we nog een heel aantal potentiële goede nieuwe series ;)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan