Nieuwe series juni 2020

Door sorro4 op 26 mei 2020 om 10:00 in 7 | 1996

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Nieuwe series juni 2020

Alex Rider
Start op: 4 juni
Netwerk: Amazon
Genre: Familie, Actie, Avontuur
Cast: Ronke Adekoluejo, Haluk Bilginer, Otto Farrant
Synopsis: Wanneer Alex Rider verneemt dat zijn oom Ian als Britse spion is vermoord tijdens de dienst en niet bij een auto-ongeluk zoals hem is verteld, verandert alles voor deze anders normale tiener. Hij wordt benaderd door Alan Blunt, hoofd van een schimmige uitloper van MI6 die bekend staat als The Department, die onthult dat Alex sinds zijn kindertijd onbewust is opgeleid voor de gevaarlijke wereld van spionage. Onder druk gezet om de dood van zijn oom te helpen onderzoeken - en hoe dit verband houdt met de moord op twee spraakmakende miljardairs - neemt Alex met tegenzin een nieuwe identiteit aan en gaat undercover in een afgelegen kostschool genaamd Point Blanc. Ver boven de sneeuwgrens in de Franse Alpen beweert Point Blanc dat ze de onrustige tienerkinderen van de ultra-rijken weer op het goede spoor zet. Maar terwijl hij dieper graaft, ontdekt Alex dat de studenten in feite het onderwerp zijn van een verontrustend plan van de mysterieuze dokter Greif - een plan dat hij zijn leven moet riskeren om te stoppen.

Reality Z
Start op: 10 juni
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy, Horror
Cast: Guilherme Weber, Emílio de Mello, Carla Ribas
Synopsis: Een zombie-apocalyps die deelnemers en producenten van een realityshow genaamd Olimpo, The House of the Gods, gevangen houdt. De studio wordt een schuilplaats voor degenen die redding zoeken in Rio de Janeiro, waar chaos en hopeloosheid beginnen te heersen.

Crossing Swords
Start op: 12 juni
Netwerk: Hulu
Genre: Comedy, Animatie
Cast: Alanna Ubach, Nicholas Hoult
Synopsis: In Crossing Swords speelt Nicholas Hoult de hoofdrol als Patrick, een goedhartige boer die een felbegeerde schildknaap op het koninklijk kasteel neerzet. Zijn droombaan verandert al snel in een nachtmerrie wanneer hij ontdekt dat zijn geliefde koninkrijk wordt gerund door een horzelnest van geile vorsten, oplichters en charlatans. Erger nog, Patrick's moed maakte hem het zwarte schaap in zijn familie, en nu zijn zijn criminele broers en zussen teruggekeerd om zijn leven tot een hel te maken. Oorlog, moord, volledige frontale naaktheid - wie wist dat felgekleurde pin-mensen zo'n opwindend leven leidden?

Love, Victor
Start op: 19 juni
Netwerk: Hulu
Genre: Comedy, Drama, Romantiek
Cast: Michael Cimino, Mason Gooding, Thamys Bertoldi
Synopsis: Geïnspireerd door de film "Love, Simon" uit 2018, volgt de serie Victor, een nieuwe student aan de Creekwood High School, op zijn eigen reis van zelfontdekking, uitdagingen thuis aan te gaan, zich aan te passen aan een nieuwe stad en te worstelen met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel lijkt, neemt hij contact op met Simon om hem te helpen bij het navigeren door de ups en downs van de middelbare school.

Perry Mason
Start op: 21 juni
Netwerk: HBO
Genre: Drama, Misdaad
Cast: Matthew Rhys, Jedediah Jenk, Nick La Croix
Synopsis: De opnieuw ontworpen Perry Mason speelt zich af in 1932 in Los Angeles. Terwijl de rest van het land herstelt van de Grote Depressie, is deze stad booming! Olie! Olympische Spelen! Pratende Plaatjes! Evangelische ijver! En een ontvoering van een kind die heel erg verkeerd gaat! Gebaseerd op personages gecreëerd door Erle Stanley Gardner, volgt de beperkte reeks de oorsprong van de meest legendarische strafrechtadvocaat van American Fiction, Perry Mason (Rhys). Wanneer de zaak van het decennium zijn deur doorbreekt, onthult Mason's meedogenloze nastreven van de waarheid een gebroken stad en misschien een weg naar verlossing voor hemzelf.


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (7)

Geplaatst op 27 mei 2020 om 06:58

https://editorial.rottentomatoes.com/article/new-on-netflix-in-june-2020/

Van wat er nu tussen staat, lijkt mij Alex Rider wel wat.

Geplaatst op 27 mei 2020 om 18:48

Alex Rider lijkt mij ook wel wat:nice:

Geplaatst op 27 mei 2020 om 22:18

Niks voor mij, alleen Matthew Rhys in Perry Mason krijgt een kans.

Geplaatst op 29 mei 2020 om 14:54

Niks tussen voor mij helaas :grinn:

Geplaatst op 29 mei 2020 om 21:30

Matthew Rhys plus HBO, count me in:up:

Geplaatst op 4 juni 2020 om 20:14

Alex Rider misschien, de rest skip ik alleen al door het plot. :grinn:

Bedankt voor het lijstje van juni. :up:

Geplaatst op 5 juni 2020 om 22:25

Perry Mason misschien...

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan