Komt er een negende seizoen voor Castle?

Door DaanHulscher op 10 januari 2016 om 14:01 in 4 | 465

Nu dat seizoen 8 wordt afgerond en de contracten van sterren Nathan Fillion en Stana Katic verlopen, zijn er gesprekken gaande over een mogelijke invulling van seizoen 9.

Komt er een negende seizoen voor Castle?

Eén van de producers, Alexi Hawley, geeft aan dat ze nu een invulling aan episode 21 en 22 aan het geven zijn, wat heeft geleid tot discussies over een nieuw seizoen. 'Dit seizoen was een soort van transitie, we wilden vele dreigingen van verschillende samenzweringen afronden. Het doel is om aan het eind van seizoen 8 dit allemaal opgelost te hebben, zodat seizoen 9 meer over de zaak van de week kan gaan, zonder al die bagage.' Ook meldt Hawley dat er nog genoeg ideeën liggen voor een eventueel volgend seizoen en hij hoopt dat hij het met dezelfde cast mag uitvoeren. Zo niet, dan kan het ook betekenen dat Castle een soort spin-off of ‘reset’ krijgt.

Veel is dus nog onzeker, maar het einde is waarschijnlijk nog niet in zicht voor Castle! Zou een spin-off een goed idee zijn of zie jij ook liever de originele cast terug? Laat het ons weten!



Reacties (4)

Geplaatst op 10 januari 2016 om 14:12

Waarom een spin-off? Je kijk Castle puur voor deze groep mensen! Kom dan met een nieuwe politie serie! Goed om te horen dat ze veel verhaallijnen dit jaar willen oplossen. De meeste zijn ze ook dit seizoen gestart dus het is niet vreemd dat ze die ook dit seizoen oplossen.

Castle's kijkcijfers zijn dit seizoen lang niet meer dan het vroeger was. Misschien een goed idee om binnenkort aan te kondigen dat dit het laatste seizoen is en er een mooi einde aan breien.

Geplaatst op 10 januari 2016 om 15:16

Mja, zonder Nathan Fillion en Stana Katic geen Castle... Maar ik vind op af en toe een topper na de serie ook niet zo leuk meer als een paar seizoenen geleden. Beckett die Castle verlaat was echt de meest tragische (lees: slechte) zet ooit in een wanhopige poging om de serie 'fresh' te houden.

Geplaatst op 10 januari 2016 om 16:06

Jesse helemaal mee eens. Castle = Nathan & Stana. Zonder hen is Castle niks, sorry voor Espesito, Ryan, etc. maar dat is gewoon zo.

Daarnaast: de break-up van Castle met Beckett? Man... Wat een standaard en zwakke manier om het 'vers' te houden. Sloeg echt helemaal nergens op. Net of ze niet achter Castle aangaan als ze zien dat Beckett hun wil vernietigen... Dan gaan ze als nog achter haar geliefden aan. Er zijn echt wel foto's van hun samen, verhalen en de boeken.. Iedereen weet toch al dat ze hem moeten pakken als ze haar willen raken...

Geplaatst op 10 januari 2016 om 19:46

Je ziet het natuurlijk vaker voorbij komen. Dat een serie zo veel bagage mee krijgt dat de kern een beetje verloren gaat. Op dat soort momenten haak ik vaak af. Dit is helaas ook het geval bij Castle. (Echter ben ik hier niet afgehaakt). Dat ze aan het eind van het seizoen zo veel mogelijk van die bagage willen afsluiten stemt mij positief!

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten