Nieuwe series september 2020 (update 18/08)

Door sorro4 op 18 augustus 2020 om 10:44 in 7 | 3411

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site. Wanneer er nieuwe series of trailers verschijnen passen we deze lijst aan.

Nieuwe series september 2020 (update 18/08)

Young Wallander
Start op: 3 september
Netwerk: Netflix
Genre: Misdaad, Thriller
Cast: Adam Pålsson, Leanne Best, Richard Dillane
Synopsis: Een nieuwe kijk op Kurt Wallander als een agent van begin twintig in 2020, Zweden.

Raised by Wolves
Start op: 3 september
Netwerk: HBO Max
Genre: Fantasie
Cast: Jordan Loughran, Ethan Hazzard, Winta McGrath
Synopsis: Op een mysterieuze planeet, nooit bevolkt door de mens maar in het eerste begin van kolonisatie begint een stel androids menselijke kinderen op te voeden.

Away
Start op: 4 september
Netwerk: Netflix
Genre: Drama
Cast: Hilary Swank, Talitha Eliana Bateman, Josh Charles, Ato Essandoh
Synopsis: Emma Green moet haar man en tienerdochter achterlaten terwijl ze aan een verraderlijke missie naar Mars begint met het bevel over een internationale bemanning.

Woke
Start op: 9 september
Netwerk: Hulu
Genre: Comedy
Cast: Lamorne Morris, T. Murph, Blake Anderson
Synopsis: Woke, volgt Keef, An African-American Cartoonist eindelijk op de rand van mainstream succes wanneer een onverwacht incident alles verandert. Keef moet nu navigeren door de nieuwe stemmen en ideeën die hem confronteren en uitdagen, alles zonder alles wat hij al heeft gebouwd in brand te steken.

Julie and the Phantoms
Start op: 10 september
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy
Cast: Charlie Gillespie, Jadah Marie, Savannah Lee May
Synopsis: Tiener Julie vindt haar passie voor muziek en het leven terwijl ze de Phantoms helpt - een trio van spookachtige jongens - om de band te worden die ze nooit konden zijn. (remake van de Braziliaanse serie "Julie e os Fantasmas" uit 2011)

The Third Day
Start op: 14 september
Netwerk: HBO
Genre: Drama, Mini-serie
Cast: Jude Law, Katherine Waterston, Emily Watson, Paddy Considine
Synopsis: The Third Day volgt Sam, die na aangetrokken te zijn tot een mysterieus eiland voor de Britse kust, in de ongewone wereld van zijn geheimzinnige bewoners wordt gegooid. Geïsoleerd van het vasteland, beginnen de rituelen van het eiland hem te overweldigen en wordt hij geconfronteerd met een trauma uit zijn verleden. Terwijl de grens tussen realiteit en fantasie vervaagt, wordt Sam ondergedompeld in een emotionele zoektocht die hem op gespannen voet zet met de eilandbewoners en hun manier van leven begint te bedreigen.

Ratched
Start op: 18 september
Netwerk: Netflix
Genre: Drama
Cast: Sarah Paulson, Alfred Rubin Thompson, Judy Davis
Synopsis: Ratched wordt beschreven als de pre-titel van 'Vlucht over een koekoeksnest' en vertelt een verhaal over de oorsprong, beginnend in 1947, die de reis van Ratched en haar evolutie van verpleegster naar monster apart zal volgen. De serie zal zijn dodelijke vooruitgang in het geestelijke gezondheidssysteem volgen.

Jurassic World: Camp Cretaceous
Start op: 18 september
Netwerk: Netflix
Genre: Avontuur, Animatie
Cast: n.b.
Synopsis: Een groep tieners bezoekt Isla Nublar om deel te nemen aan een speciaal kamp in de Jurassic World, maar de dieren ontsnappen en ze hebben de hulp nodig van vreemden, vrienden en familie om te overleven

Filthy Rich
Start op: 21 september
Netwerk: FOX
Genre: Comedy, Drama
Cast: Kim Cattrall, Benjamin Levy Aguilar, Corey Cott
Synopsis: Filthy Rich draait om twee sterke, scherpe vrouwen die zich tot het uiterste zullen inspannen om hun geliefden te beschermen en hun recht te halen. Wanneer de rijke CEO van 's werelds grootste christelijke netwerk sterft in een vliegtuigongeluk, zijn zijn vrouw en volwassen kinderen verbluft wanneer ze ontdekken dat hij is volwassen, onwettige kinderen heeft, die ook in zijn testament staan. Wanneer de matriarch van het gezin probeert ze om te kopen om weg te gaan, hebben deze nieuw gelegitimeerde erfgenamen hier andere ideeën over en staan ​​ze erop dat ze niet alleen in de stad blijven, maar ook onderdeel worden van het familie-imperium.

Utopia NIEUW
Start op: 25 september
Netwerk: Amazon
Genre: Drama, Thriller
Cast: Desmin Borges, Dan Byrd, John Cusack
Synopsis: Een groep jongvolwassenen, die elkaar online ontmoeten, krijgt een ondergrondse cultroman te pakken, die hen niet alleen als doelwit van een schimmige staatsorganisatie beschouwt, maar hen ook belast met de gevaarlijke taak om de wereld te redden.

The Comey Rule
Start op: 27 september
Netwerk: Showtime
Genre: Drama, Mini-serie, Speciale interesses
Cast: Brendan Gleeson, Jeff Daniels, Holly Hunter, Michael Kelly.
Synopsis: Een meeslepend verslag van de historisch turbulente gebeurtenissen rond de presidentsverkiezingen van 2016 en de nasleep ervan, die een natie verdeelde. Deze tweedelige biopic vertelt het verhaal van twee machtige figuren, Comey en Trump, wiens opvallend verschillende persoonlijkheden, ethiek en loyaliteit hen op een botsingscursus zetten.

Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er iets tussen dat je interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (7)

Geplaatst op 13 augustus 2020 om 10:09

raised by wolves gaan we proberen

Geplaatst op 14 augustus 2020 om 10:35

Young Wallander en Away gaan we proberen.

Geplaatst op 14 augustus 2020 om 16:36

Jurassic World: Camp Cretaceous staat nog er niet bij.

In september ga ik ook het 2e seizoen van The Boys volgen en het nieuwe seizoen van Fargo.

Geplaatst op 14 augustus 2020 om 20:03

crazymonkey thnx voor de tip. Ik heb hem gelijk toegevoegd.

Geplaatst op 15 augustus 2020 om 11:21

The Comey Rule kon wel eens grappig worden.

Benieuwd of Kevin Clinesmith er nog in voor komt.

Geplaatst op 17 augustus 2020 om 01:19

Niks voor mij.

Bedankt voor de lijst sorro.

Geplaatst op 18 augustus 2020 om 12:36

Raised by wolves en filthy rich ga ik wel proberen :)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Tags