Nieuwe series november 2020

Door sorro4 op 20 oktober 2020 om 20:11 in 9 | 3014

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site. Wanneer er nieuwe series of trailers verschijnen passen we deze lijst aan.

Nieuwe series november 2020

Love & Anarchy
Start op: 4 november
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy, Drama, Romantiek
Cast: Ida Engvoll, Reine Brynolfsson, Björn Kjellman, Johannes Bah Kuhnke
Synopsis: Wanneer Sofie, een door haar carrière gedreven consultant en getrouwde moeder van twee, de opdracht krijgt om een oude uitgeverij te moderniseren, ontmoet ze de jonge IT-technicus Max en begint een onverwacht flirterig spel. Sofie en Max dagen elkaar in het geheim uit om dingen te doen die maatschappelijke normen in twijfel trekken. Het begint onschuldig genoeg, maar naarmate het spel steeds gewaagder wordt, worden de gevolgen buiten proporties.

Moonbase 8
Start op: 8 November
Netwerk: Showtime
Genre: Comedy
Cast: John C. Reilly, Tim Heidecker, Fred Armisen
Synopsis: In de geïsoleerde woestijn van Winslow, Arizona op NASA's Moon Base Simulator, proberen gretige astronauten Skip, Rook en hun leider Cap, zich te kwalificeren voor hun eerste maanmissie. Terwijl ze hard werken om hun training te voltooien, dwingt een reeks onverwachte omstandigheden de astronauten om hun eigen geestelijke gezondheid in twijfel te trekken, op elkaar te vertrouwen en of ze wel of niet geknipt zijn voor ruimtevaart.

Industry
Start op: 9 november
Netwerk: HBO
Genre: Drama
Cast: Myha'la Herrold, Marisa Abela, Conor MacNeill
Synopsis: In de moordende wereld van de internationale financiën concurreert een groep jonge afgestudeerden voor een beperkt aantal vaste posities bij een top-investeringsbank in Londen. De grenzen tussen collega, vriend, minnaar en vijand vervagen snel als ze zich onderdompelen in een bedrijfscultuur die evenzeer wordt bepaald door seks, drugs en ego als door deals en dividenden.

A Teacher
Start op: 10 november
Netwerk: Hulu
Genre: Drama, Romantiek, Mini-serie
Cast: Kate Mara, Nick Robinson, Ashley Zukerman
Synopsis: Ontevreden over hun eigen leven ontdekken Claire en Eric een onmiskenbare ontsnapping in elkaar, maar hun relatie versnelt sneller dan verwacht en de permanente schade wordt onmogelijk te negeren.

Dash & Lily UPDATE
Start op: 10 november
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy, Romantiek
Cast: Austin Abrams, Dante Brown, Midori Francis
Synopsis: De cynische tiener Dash en zijn optimistische vriend Lily beginnen gedurfde dromen en avonturen uit te wisselen in een notitieboekje dat ze op verschillende locaties in New York City aan elkaar doorgeven. Naarmate hun avonturen steeds gewaagder worden, ontdekken ze dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan verwacht.

The Liberator UPDATE
Start op: 11 november
Netwerk: Netflix
Genre: Animatie, Oorlog
Cast: Bradley James, Martin Sensmeier, Jose Miguel Vasquez
Synopsis: Het meeslepende waargebeurde verhaal van de bloedigste en meest dramatische overwinning die leidde tot de overwinning van de Tweede Wereldoorlog: de strijdlust van de ongewapende Amerikaanse officier Felix Sparks en zijn eenheid van infanterie bestaande uit indianen en Mexicanen en Texaanse cowboys die, vanaf de invasie van Italië tot de bevrijding van het concentratiekamp Dachau, meer dan 500 dagen hebben gestreden voor de bevrijding van Europa.

Big Sky
Start op: 17 november
Netwerk: ABC
Genre: Misdaad, Thriller
Cast: Kylie Bunbury, Brian Geraghty, Jesse James Keitel
Synopsis: Privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt bundelen hun krachten met zijn vervreemde vrouw en ex-agent Jenny Hoyt om te zoeken naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Maar als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen.

No Man's Land
Start op: 18 november
Netwerk: Hulu
Genre: Drama, Thriller
Cast: James Krishna Floyd, Jo Ben Ayed, Julia Faure
Synopsis: No Man's Land duikt door de ogen van Antoine, een jonge Franse man, in het diepe van de Syrische burgeroorlog, op zoek naar zijn vervreemde, vermoedelijk dode zus. Terwijl hij het mysterie stukje bij beetje ontrafelt, sluit Antoine zich aan bij een eenheid van Koerdische vrouwelijke strijders, woeste vrouwen en de grootste nachtmerrie van ISIS, en reist met hen mee in het door ISIS bezette gebied. Antoine's reis kruist paden met avonturiers en anarchisten, spionnen en onschuldige slachtoffers, en geeft een unieke kijk op de tragische gebeurtenissen in Syrië, en de manier waarop ze de hele wereld beïnvloeden.

Saved by the Bell
Start op: 25 november
Netwerk: Peacock
Genre: Comedy
Cast: Elizabeth Berkley, Belmont Cameli, Dexter Darden
Synopsis: Wanneer de gouverneur van Californië, Zack Morris, in de problemen raakt omdat hij te veel middelbare scholen met een laag inkomen heeft gesloten, stelt hij voor om de getroffen studenten naar de best presterende scholen in de staat te sturen, inclusief Bayside High. De toestroom van nieuwe studenten geeft de bevoorrechte Bayside kinderen een broodnodige en hilarische dosis realiteit.

The Flight Attendant
Start op: datum
Netwerk: HBO Max
Genre: Drama, Mysterie, Thriller, Mini-serie
Cast: Kaley Cuoco, Merle Dandridge, Michiel Huisman
Synopsis: Stewardess Cassandra Bowden wordt wakker in haar hotel met een kater van de nacht ervoor in Dubai met een lijk naast haar. Bang om de politie te bellen, vervolgt ze haar ochtend alsof er niets is gebeurd, en voegt zich bij de andere stewardessen en piloten voegen die naar de luchthaven reizen. In New York wordt ze ontvangen door FBI-agenten die haar vragen stellen over haar recente overstap in Dubai. Ze is nog steeds niet in staat om de nacht te begrijpen en begint zich af te vragen of ze de moordenaar kan zijn.

Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er iets tussen dat je interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (9)

Geplaatst op 20 oktober 2020 om 22:17

The Liberator ga ik kijken, denk ik.

Geplaatst op 21 oktober 2020 om 02:57

Bedankt weer voor het lijstje. :up:

Big Sky ga ik wel proberen.

Geplaatst op 21 oktober 2020 om 09:58

ik ga eens proberen met Love & Anarchy

want daar spelen veel acteurs in mee die ook speelde in Thin ice en dat was en goede ijslandse serie

Geplaatst op 21 oktober 2020 om 13:25

A teacher en The flight attendant wil ik nog wel een kans geven vanwege wat acteurs en actrices die erin zitten.
Saved by the bell had ik ook wel willen proberen als de hele oude cast aanwezig zou zijn, nu lijkt het me te puberaal :cry:

Geplaatst op 21 oktober 2020 om 19:14

Moonbase 8, Big Sky en The flight attendant staan op het lijstje om te kijken. Comedy en spanning om af te kunnen wisselen:)

Geplaatst op 21 oktober 2020 om 22:06

Dankjewel sorro4 :up:

Ik denk dat ik The Flight Attendant een kans ga geven.

Geplaatst op 30 oktober 2020 om 19:48

ik denk de liberator en no man's land:up:

Geplaatst op 10 november 2020 om 12:25

ik dacht de liberator en no man's land, maar merkte dan dat Liberator een animatiereeks is en voor mij zijn animatiefilms in dit genre niet om aan te zien. Bij The Flight Attendant krijg ik een déja vu gevoel, toch maar eens proberen.


Geplaatst op 11 november 2020 om 10:07

Big Sky (Katheryn Winnick) en The flight attendant (Kaley Cuoco) ga ik zeker proberen. Ben benieuwd

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan