Nieuwe series maart 2021

Door sorro4 op 25 februari 2021 om 18:26 in 12 | 2059

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site. Wanneer er nieuwe series of trailers verschijnen passen we deze lijst aan.

Nieuwe series maart 2021

Debris
Start op: 1 maart
Netwerk: NBC
Genre: Drama
Cast: Jonathan Tucker, Thomas Cadrot, Armin Karame, Alex Bogomolov
Synopsis: De serie volgt twee agenten uit twee verschillende continenten en twee verschillende denkwijzen, die moeten samenwerken om te onderzoeken wanneer wrakstukken van een vernietigd buitenaards ruimtevaartuig mysterieuze effecten hebben op de mensheid.

Pacific Rim: The Black
Start op: 4 maart
Netwerk: Netflix
Genre: Actie
Cast: Iku Minase
Synopsis: Er was een tijd dat Kaiju opstond van de Pacific Rim en alleen gigantische robots tegenkwam, Jaegers, gebouwd om ze terug te bevechten. Die tijd is verstreken. Nu is Australië overspoeld door Kaiju, waardoor de evacuatie van een heel continent wordt gedwongen. Achtergelaten, beginnen tienerbroers en -zussen Taylor en Hayley aan een wanhopige zoektocht naar hun vermiste ouders, waarbij ze zichzelf leren een gehavende, lang verlaten Jaeger te besturen om hen te helpen bij hun zoektocht en hen zelfs maar de minste hoop te geven om te overleven.

Last Chance U: Basketball
Start op: 10 maart
Netwerk: Netflix
Genre: Reality, Sport, Documentaire
Synopsis: 'Last Chance U' raakt het hardhout in East Los Angeles als een coach met sterke overtuigingen jonge mannen leidt die hopen een groot universitair potentieel te vervullen

Dealer
Start op: 10 maart
Netwerk: Netflix
Genre: Actie, Avontuur, Thriller, Mini-serie
Cast: Abdramane Diakite, Mohamed Boudouh, Sébastien Houbani
Synopsis: Franck, een muziekvideo-regisseur, infiltreert in een ruige wijk in Zuid-Frankrijk om Tony te filmen, een charismatische maar onvoorspelbare leider van de drugsbende die wil doorbreken in de rapmuziekscene. Met zijn camera om het verborgen, ware gezicht van drugshandel te onthullen, raakt Franck verstrikt in een bloedige bendeoorlog.

The One
Start op: 12 maart
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Mini-serie
Cast: Stephen Campbell Moore, Olivia Chenery
Synopsis: The One is gebaseerd op de gelijknamige sci-fi roman van John Marrs, die zich afspeelt in een toekomst waar een eenvoudige DNA-test ieders perfecte partner kan vinden. Het verhaal volgt wat er gebeurt als de persoon voor wie je bestemd bent duistere geheimen en nog dodelijkere bedoelingen heeft. De 10-delige serie wordt vanaf 14 oktober opgenomen in en rond Cardiff, Newport en Bristol en casting director Lauren Evans is aan de serie verbonden.

Marvel's Falcon & Winter Soldier
Start op: 19 maart
Netwerk: Disney+
Genre: Drama, Actie, Avontuur, Mini-serie
Cast: Anthony Mackie, Sebastian Stan, Daniel Brühl, Emily VanCamp
Synopsis: Na de gebeurtenissen van 'Avengers: Endgame', de Falcon, Sam Wilson en de Winter Soldier, Bucky Barnes werken samen in een wereldwijd avontuur dat hun capaciteiten en hun geduld op de proef stelt.

Sky Rojo
Start op: 19 maart
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Actie, Thriller
Cast: Enric Auquer, Lali Espósito, Asier Etxeandia
Synopsis: Op de vlucht voor hun pooier en zijn handlangers beginnen drie vrouwen aan een wilde en gekke reis op zoek naar vrijheid.

Country Comfort
Start op: 19 maart
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy, Drama, Familie
Cast: Katharine McPhee, Eric Balfour, Jamie Martin Mann, Janet Varney
Synopsis: Wanneer haar carrière en privéleven ontsporen, neemt de jonge, ambitieuze countryzanger Bailey een baan aan als oppas voor een ruige cowboy genaamd Beau en zijn vijf kinderen. Met een nooit op te geven houding en heel veel zuidelijke charme, is deze newbie-nanny in staat om door de gezinsdynamiek te navigeren en de moederfiguur te zijn die ze hebben gemist. Tot haar verbazing krijgt Bailey ook de band die ze heeft gemist in deze muzikaal getalenteerde familie, die haar helpt om haar weer op de weg naar het sterrendom te krijgen.

Invincible
Start op: 26 maart
Netwerk: Amazon Prime
Genre: Comedy, Drama, Actie, Avontuur, Animatie
Cast: Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh
Synopsis: Mark Grayson is een normale tiener, behalve dan dat zijn vader de machtigste superheld van de planeet is. Kort na zijn zeventiende verjaardag begint Mark zijn eigen krachten te ontwikkelen en treedt hij in de voogdij van zijn vader.

The Mighty Ducks: Game Changers
Start op: 26 maart
Netwerk: Disney+
Genre: Comedy, Familie
Cast: Emilio Estevez, Lauren Graham, Brady Noon
Synopsis: In het huidige Minnesota zijn de Mighty Ducks geëvolueerd van underdogs tot een ultracompetitief, krachtig jeugdhockeyteam. Nadat de 12-jarige Evan zonder pardon van de Ducks is afgesneden, gaan hij en zijn moeder Alex op zoek naar een eigen team van buitenbeentjes om de meedogenloze, winnende cultuur van competitieve jeugdsporten uit te dagen.

The Irregulars
Start op: 26 maart
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Misdaad, Mysterie
Cast: Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Macari
Synopsis: Een groep buitenbeentjes onderzoekt een reeks bovennatuurlijke misdaden in Victoriaans Londen voor Dr. Watson en zijn schimmige partner, Sherlock Holmes.

Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er iets tussen dat je interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (12)

Geplaatst op 25 februari 2021 om 22:31

Bedankt voor de lijst.

Marvel's Falcon & Winter Soldier ga ik een kans geven.

Geplaatst op 26 februari 2021 om 15:25

The Irregulars dat wordt het helemaal. Ik kijk er naar uit.:up:

Geplaatst op 26 februari 2021 om 16:28

Debris is wel "my kind of series" ben bang dat t weer 1 seizoen word. Ik houd er wel van en zet m als favo!8-)

Geplaatst op 26 februari 2021 om 19:08

Bedankt voor de lijst.

Ik denk dat ik uit jeugdsentiment The mighty ducks eens ga kijken.

Misschien dat ik ook nog The falcon and the winter soldier meepik, alhoewel ik wel vind dat ze de laatste tijd aan de B en zelfs C-garnituur zitten van Marvel. Ik bedoel maar, the falcon, the winter soldier, black widdow, scarlet witch, she-hulk e.a..... Niet echt de toppers.

Geplaatst op 26 februari 2021 om 19:19

Bijna alles van streamers.. lijkt wel een reclamecampagne zo voor ze:D
Komt er niets nieuws op broadcast of cable zenders? Of is deze info gewoon lastiger te verkrijgen?

Geplaatst op 26 februari 2021 om 19:56

Stevo het is idd Netflix en Amazon wat de klok slaat. Ik struin alle sites af voor de “series” maar kom weinig tegen van de gewone zenders. Die houden liever vast aan seizoen 21 van NCIS of seizoen 14 van The Flash. Helemaal nu met Corona lijken de nieuwe series alleen van de streamers te komen.

Geplaatst op 26 februari 2021 om 20:04

Aliens boven alles en staat in mijn lijst nu , maar vrees dat Debris het niet gaat redden straks. Ik hoop dat de Irregulars het dan maar wordt!

Geplaatst op 27 februari 2021 om 01:02

Matig aanbod imho
Debris's heeft een leuk concept echter heeft NBC niet bepaald een A cast aangetrokken..

Geplaatst op 28 februari 2021 om 11:39

Wederom mew voor mij, niks tussen.

Geplaatst op 1 maart 2021 om 17:25

Bedankt weer voor het overzicht. :up:
Debris ga ik kijken, de overige (voorlopig) niet.

Geplaatst op 2 maart 2021 om 22:08

Marvel serie maar een kans geven en misschien de mini serie "the one" als de eerste aflevering bevalt.

Geplaatst op 7 maart 2021 om 15:08

Wellicht een idee om bij de volgende edities ook land van herkomst te weergeven? Sommige 'plots' of 'verhaallijnen' zijn zwaar uitgemolken (en dus enigszins voorspelbaar)in de USA , maar kunnen interessant zijn als ze uit Zuid-Amerika komen of Europa.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags