Nieuwe series mei 2021 (update)

Door sorro4 op 26 april 2021 om 10:32 in 8 | 2207

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site. Wanneer er nieuwe series of trailers verschijnen passen we deze lijst aan.

NIEUW:
13/05 Hacks
Halston trailer
Flatbush Misdemeanor trailer
Solos trailer
Panic trailer
Housebroken teaser


Nieuwe series mei 2021 (update)

Star Wars: The Bad Batch
Start op: 4 mei
Netwerk: Disney+
Genre: Actie, Avontuur, Animatie
Cast: Dee Bradley Baker, Ming-Na Wen, Noshir Dalal
Synopsis: De serie volgt de elite en experimentele Clones of the Bad Batch als ze hun weg vinden in een snel veranderend sterrenstelsel in de nasleep van de Clone Wars.

Girls5eva
Start op: 6 mei
Netwerk: Peacock
Genre: Comedy
Cast: Renée Elise Goldsberry, Paula Pell, Busy Philipps
Synopsis: Wanneer een one-hit-wonder meidengroep uit de jaren '90 wordt gesampled door een jonge rapper, komen de leden samen om hun popster-dromen nog een kans te geven. Het kunnen volwassen vrouwen zijn, die echtgenoten, kinderen, banen, schulden, bejaarde ouders en schouderpijn in evenwicht houden, maar kunnen ze ook Girls5Eva zijn?

Jupiter’s Legacy
Start op: 7 mei
Netwerk: Netflix
Genre: Actie, Fantasie
Cast: Josh Duhamel, Ben Daniels, Leslie Bibb
Synopsis: De eerste generatie superhelden heeft de wereld bijna een eeuw lang veilig gehouden. Nu moeten hun kinderen hun nalatenschap waarmaken.

The Upshaws
Start op: 12 mei
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy
Cast: Journey Christine, Michel Estime, Jermelle Simon
Synopsis: Het draait om een Afro-Amerikaanse arbeidersfamilie in Indiana die worstelt om het te laten werken en goed te maken zonder voorbeelden.

Hacks
Start op: 13 mei
Netwerk: HBO Max
Genre: Comedy, Drama
Cast: Rose Abdoo, Hayes Beyersdorfer, Hannah Einbinder
Synopsis: Onderzoekt een duister mentorschap dat ontstaat tussen Deborah Vance, een legendarische komiek uit Las Vegas, en een gerechtigde, outcast 25-jarige.

The Underground Railroad
Start op: 14 mei
Netwerk: Amazon Prime Video
Genre: Drama, Fantasie, Mini-serie
Cast: Thuso Mbedu, Chase W. Dillon, Joel Edgerton
Synopsis: Volg de reis van de jonge Cora terwijl ze een wanhopige poging doet om vrijheid te krijgen in het vooroorlogse zuiden. Nadat ze haar plantage in Georgia is ontsnapt voor de geruchten over de 'Underground Railroad', ontdekt Cora niet zomaar een metafoor, maar een echte spoorweg vol ingenieurs en conducteurs, en een geheim netwerk van sporen en tunnels onder de zuidelijke bodem.

HALSTON
Start op: 14 mei
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Mini-serie
Cast: Ewan McGregor, Rory Culkin, Rebecca Dayan, Sullivan Jones
Synopsis: Zijn naam bouwde een imperium op. Zijn stijl definieerde een tijdperk. De Amerikaanse modeontwerper Halston schiet omhoog naar roem voordat zijn leven uit de hand begint te lopen.

M.O.D.O.K.
Start op: 21 mei
Netwerk: Hulu/Disney+
Genre: Comedy, Avontuur, Animatie
Cast: Nathan Fillion, Whoopi Goldberg, Bill Hader, Patton Oswalt
Synopsis: De superschurk M.O.D.O.K. met grootheidswaan heeft lang zijn droom nagestreefd om ooit de wereld te veroveren. Maar na jaren van tegenslagen en mislukkingen vechten tegen de machtigste helden van de aarde, heeft M.O.D.O.K. zijn kwaadaardige organisatie A.I.M. in de grond. Verdreven als A.I.M.'s leider, terwijl hij ook te maken heeft met zijn afbrokkelende huwelijk en gezinsleven, staat het 'Mental Organism Designed Only for Killing' op het punt om zijn grootste uitdaging tot nu toe aan te gaan: een midlifecrisis!

Solos
Start op: 21 mei
Netwerk: Amazon Prime Video
Genre: Drama
Cast: Uzo Aduba, Nicole Beharie, Morgan Freeman
Synopsis: Zeven unieke karaktergestuurde verhalen. Elk personage gaat op een spannend avontuur in een onzekere toekomst en ze zullen erachter komen dat we zelfs tijdens onze meest geïsoleerde momenten allemaal verbonden zijn door de menselijke ervaring.

Flatbush Misdemeanors
Start op: 23 mei
Netwerk: Showtime
Genre: Comedy
Cast: Kevin Iso, Dan Perlman, Zuri Reed
Synopsis: Dan en Kevin worstelen om mee te draaien in hun nieuwe omgeving in de onbezonnen omgeving van Flatbush, Brooklyn. Gedurfd, slim en gebaseerd op authenticiteit, verkent de show twee oude vrienden die uit hun hoofd willen klimmen en contact willen maken met anderen.

Panic NIEUW
Start op: 28 mei
Netwerk: Amazon Prime Video
Genre: Drama, Actie, Avontuur, Misdaad, Romantiek, Spanning
Cast: Tatiana Roberts, Erin Ryan, Jordan Elsass
Synopsis: Panic draait om een ​​vergeten plattelandsstad waar de afstuderende senioren elk jaar hun leven op het spel zetten in een illegaal spel met hoge inzetten, om enorm veel geld te winnen en dus een kans om te ontsnappen. Anonieme juryleden dwingen de spelers door een reeks uitdagingen. Deze zullen hen dwingen hun diepste angsten onder ogen te zien en hun ideeën over wie ze zijn, wie ze kunnen vertrouwen en wie ze zouden kunnen worden, op de proef stellen. Dit jaar strijden 47 spelers om de grootste pot ooit. Ze zullen allemaal veranderen maar er zal er maar één winnen.

Housebroken
Start op: 31 mei
Netwerk: Fox
Genre: Comedy, Animatie
Cast: Lisa Kudrow, Maria Bamford, Clea DuVall
Synopsis: Een hond genaamd Honey die groepstherapiesessies leidt om dieren in de buurt te helpen de neurosen te beheersen die door hun baasjes en door elkaar worden veroorzaakt.

Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er iets tussen dat je interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (8)

Geplaatst op 26 april 2021 om 17:38

Ja ik ben echt een sucker voor superhero movies dus kom maar op met Jupiter’s Legacy

Geplaatst op 26 april 2021 om 19:33

Bedankt voor de lijst.

Jupiter's legacy staat ook op mijn watchlist.

Geplaatst op 27 april 2021 om 02:00

Bedankt voor de lijst!

Jupiter’s Legacy ga ik zeker een kans geven.

Geplaatst op 27 april 2021 om 08:00

The Underground Railroad lijkt me erg goed. Die neem ik op.

Geplaatst op 5 mei 2021 om 14:21

Jupiter’s Legacy lijkt me wel wat...

Geplaatst op 8 mei 2021 om 13:09

Jupiter's legacy maar proberen en misschien die girls5eva, zal wel niet gek goed zijn, maar korte comedy tussendoor is soms wel nice, dus als het te doen is... ^^

Geplaatst op 11 mei 2021 om 19:25

Star Wars: The Bad Batch valt mee. Het blijkt perfect aan te sluiten aan "order 66" uit de film "Episode III - Revenge of the Sith". En enige humor ontbreekt ook niet.

Geplaatst op 15 mei 2021 om 00:19

Solos ook wel boeiend van de geupdate, ga die ook testen als het uitkomt 8-)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags