Nieuwe series oktober 2021 (update)

Door sorro4 op 25 september 2021 om 14:00 in 26 | 2761

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Update:
25/09 trailer “Inside Job”
26/09 serie toegevoegd “Star Trek: Prodigy”
29/09 serie toegevoegd “The Girl in the Woods”
02/10 serie toegevoegd “Just Beyond”

Nieuwe series oktober 2021 (update)

MAID
Start op: 1 oktober
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy, Drama, Mini-serie
Cast: Billy Burke, Andie MacDowell, Margaret Qualley
Synopsis: Een alleenstaande moeder wendt zich tot het huishouden om de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze strijdt tegen armoede, dakloosheid en bureaucratie. Gebaseerd op de bestverkochte memoires.


CSI: VEGAS
Start op: 6 oktober
Netwerk: CBS
Genre: Drama, Misdaad
Cast: William Petersen, Jorja Fox, Paula Newsome
Synopsis: Geconfronteerd met een existentiële dreiging die het Crime Lab zou kunnen neerhalen, moet een briljant team van forensische onderzoekers oude vrienden verwelkomen en nieuwe technieken inzetten om gerechtigheid in Sin City te behouden en te dienen.


GHOSTS (US)
Start op: 7 oktober
Netwerk: CBS
Genre: Comedy
Cast: Rose McIver, Richie Moriarty, Domenic Di Rosa
Synopsis: Samantha en Jay zijn voorzichtig als ze hun recent geërfde landgoed ombouwen tot bed-and-breakfast. Noem het misplaatste plannen. Niet alleen valt de plaats uit elkaar, maar het wordt ook bewoond door geesten van vorige bewoners - die alleen Samantha kan zien en horen. Ghosts draait het grappige, oprechte verhaal over een hernieuwde droom die onthult dat verbinding en zelfontdekking niet alleen voor de levenden zijn.


THE BILLION DOLLAR CODE
Start op: 7 oktober
Netwerk: Netflix
Genre: Drama
Cast: Seumas F. Sargent, Marius Ahrendt, Michelle Glick
Synopsis: Twee Duitse computerpioniers die naar de rechter stappen in de strijd tegen een schijnbaar onoverwinnelijke tegenstander om erkend te worden als de uitvinder van het Google Earth-algoritme. De serie belicht zowel de hackerscene in het Berlijn van na de hereniging in de jaren 90, als de idealistische wereld van het vroege Silicon Valley en de harde realiteit van een proces van meerdere miljoenen dollars.


PRETTY SMART
Start op: 8 oktober
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy
Cast: Cinthya Carmona, Olivia Macklin, Michael Hsu Rosen
Synopsis: Een depressieve, zelfverklaarde brainiac wordt gedwongen om in te trekken bij haar minder dan intelligente hete broer of zus en vrienden die haar de ware weg naar geluk wijzen.


ACAPULCO
Start op: 8 oktober
Netwerk: Apple TV+
Genre: Comedy
Cast: Julian Sedgwick, Rossana De León, Ricardo Cañamar
Synopsis: De droom van een jonge Mexicaanse man komt uit wanneer hij de baan van zijn leven krijgt in het populairste resort in Acapulco. Maar hij realiseert zich al snel dat de baan veel gecompliceerder is dan hij ooit had gedacht, omdat al zijn overtuigingen en moraal in twijfel worden getrokken.


CHUCKY
Start op: 12 oktober
Netwerk: SyFy
Genre: Horror, Thriller, Spanning
Cast: Zackary Arthur, Brad Dourif, Jana Peck
Synopsis: Nadat een vintage Chucky-pop opduikt bij een uitverkoop in een buitenwijk wordt een idyllische Amerikaanse stad in chaos gestort als een reeks gruwelijke moorden de hypocrisie en geheimen van de stad blootleggen. Ondertussen dreigt de komst van vijanden en bondgenoten uit het verleden van Chucky de waarheid achter de moorden aan het licht te brengen, evenals de ongekende oorsprong van de demonenpop.


DOPESICK
Start op: 13 oktober
Netwerk: Hulu
Genre: Drama, Mini-serie
Cast: Michael Keaton, Rosario Dawson, Jake McDorman
Synopsis: De serie kijkt naar het epicentrum van Amerika's strijd met opioïdenverslaving en neemt kijkers mee van een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia, naar de gangen van de DEA en naar de weelde van één procent Big Pharma Manhattan.


JUST BEYOND
Start op: 13 oktober
Netwerk: Disney+
Genre: Comedy
Cast: Malcolm Barrett, Gabriel Bateman, Riki Lindhome
Synopsis: Just Beyond is een bloemlezing van horror / komedie, gebaseerd op de best verkochte BOOM! Studios graphic novel serie.


I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER
Start op: 15 oktober
Netwerk: Amazon Prime Video
Genre: Drama, Horror
Cast: Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore
Synopsis: Een groep vrienden wordt geterroriseerd door een stalker die op de hoogte is van een gruwelijk incident uit hun verleden.


MISFIT: DE SERIE
Start op: 16 oktober
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy
Cast: Georgina Verbaan, Meisje Djamila, Niek Roozen
Synopsis: De Misfits verwachten een geweldig schooljaar als ze beginnen aan hun super coole musical. Terwijl ze werken aan de songs en danspassen wordt de musical verboden door het nieuwe schoolhoofd Agnes. Voor het nieuwe schoolhoofd staan cijfers en studeren op de eerste plaats. Zij vindt de musical een verspilling van tijd en energie. Julia (Djamila) wil de musical koste wat het kost door laten gaan en verzint een plan Samen oefenen de Misfits en hun nieuwe vrienden de musical in het geheim verder en proberen zij het nieuwe schoolhoofd in de weg te zitten. Lukt het de vrienden om de musical te laten slagen en hun school terug te krijgen?


QUEENS
Start op: 19 oktober
Netwerk: ABC
Genre: Drama, Soap
Cast: Eve, Brandy Norwood, Spencer Brabham
Synopsis: Vervreemd en out-of-touch, komen vier vrouwen van in de veertig samen voor een kans om hun roem te heroveren en de branie terug te krijgen die ze hadden als de Nasty Bitches - hun groep uit de jaren 90 die hen tot legendes in de hiphopwereld maakte.


GIRL IN THE WOODS
Start op: 21 oktober
Netwerk: Peacock
Genre: drama
Cast: Erica Sullivan, Cody Burns, Ella DeVito
Synopsis: 'Girl in the Woods' speelt zich af in de Pacific Northwest en volgt Carrie's ontsnapping uit haar mysterieuze, sekteachtige kolonie die de wereld beschermt tegen monsters die verborgen zijn achter een geheime deur in het bos.


INVASION
Start op: 22 oktober
Netwerk: Apple TV+
Genre: Drama
Cast: Daisuke Tsuji, Tom Cullen, Noah Bean
Synopsis: De aarde wordt bezocht door een buitenaardse soort die het voortbestaan van de mensheid bedreigt. Gebeurtenissen ontvouwen zich in realtime door de ogen van vijf gewone mensen over de hele wereld terwijl ze worstelen om de chaos die om hen heen ontrafelt te begrijpen.


INSIDE JOB
Start op: 22 oktober
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy, Animatie
Cast: Lizzy Caplan, Andrew Daly, Christian Slater
Synopsis: Voor medewerkers van de Deep State zijn complotten niet alleen theorieën - het zijn feiten. En ze geheim houden is een fulltime baan.

4400
Start op: 25 oktober
Netwerk: The CW
Genre: Drama
Cast: Brittany Adebumola, Autumn Best, James Dolbeare
Synopsis: In de afgelopen eeuw zijn ten minste vierduizend vierhonderd mensen die over het hoofd werden gezien, ondergewaardeerd of anderszins gemarginaliseerd, spoorloos van de aardbodem verdwenen. Gisteravond, op onverklaarbare wijze, werden ze allemaal in een oogwenk teruggebracht naar Detroit, MI. Geen dag ouder geworden en zonder herinnering van wat er met hen is gebeurd. Terwijl de regering zich haast om het fenomeen te begrijpen, behoren een empathische maatschappelijk werker en een geharde ambtenaar van de gemeenschapscorrecties tot de ambtenaren die worden opgeroepen om de griezelige vluchtelingen aan te pakken. De nieuwe partners botsen in ideologie en aanpak, maar geleidelijk ontdekken ze dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten naarmate ze vertrouwd raken met degenen onder hun hoede. Deze onwillige tijdreizigers, samen de 4400, moeten worstelen met hun onmogelijke nieuwe realiteit, het feit dat ze zijn teruggebracht met een paar upgrades, en de toenemende waarschijnlijkheid dat ze zijn teruggebracht om een reden die ze nu pas beginnen te begrijpen.


STAR TREK: PRODIGY
Start op: 28 oktober
Netwerk: Paramount+
Genre: animatie
Cast: Jason Mantzoukas, John Noble, Kate Mulgrew
Synopsis: Een groep rebelse tieners verovert een oud Starfleet schip en trekt het universum in voor avontuur en meer.


COLIN IN BLACK & WHITE
Start op: 29 oktober
Netwerk: Netflix
Genre: Mini-serie
Cast: Colin Kaepernick, Jaden Michael
Synopsis: Deze dramaserie van Colin Kaepernick en Ava DuVernay onderzoekt Kaepernicks middelbare schooltijd en de ervaringen die hem ertoe brachten activist te worden.


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er iets tussen dat je interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (26)

Geplaatst op 25 september 2021 om 17:54

Bedankt voor de lijst!

Voor mij Chucky, I Know What You Did Last Summer en misschien CSI:Vegas

Geplaatst op 25 september 2021 om 18:47

Ziet niet echt iets voor mij bij, maar ik ga denk ik Acapulco volgen:D


Geplaatst op 25 september 2021 om 19:02

Bedankt voor de lijst.

The 4400 ga ik een kans geven.
Hopelijk glijdt het niet af zoals de vorige reeks. Die begon sterk, maar werd slechter met het seizoen.

Geplaatst op 25 september 2021 om 19:26

Was de oude 4400 ook niet afgedaan met een open einde? Vond die serie geweldig maar niet "af". Ben er zeker benieuwd naar. Ik hoop dat ze het nu beter doen...

Geplaatst op 25 september 2021 om 19:27

Invasion en Maid lijken me ook wel wat...

Geplaatst op 25 september 2021 om 20:54

Vanuit persoonlijk oogpunt ben ik zeer benieuwd naar Dopesick. Verder zit er niet veel bijzonders tussen.

Geplaatst op 26 september 2021 om 06:21

Star Trek: Prodigy staat niet in de lijst.

Geplaatst op 26 september 2021 om 09:50

Als verpleegkundige ga ik zeker Dopesick volgen. Vind het ergens wel vreemd dat ze een bestaand merk gebruiken... Maar dat is een andere discussie.

En waarom al die reboots de laatste tijd?!

Geplaatst op 26 september 2021 om 11:47

Dank weer voor het overzicht! Invasion lijkt mij interessant.

Geplaatst op 26 september 2021 om 12:11

Bedankt voor het overzicht! Weinig wat me direct als een must-see lijkt, dus even afwachten wat de consensus wordt.

Geplaatst op 26 september 2021 om 13:46

crazymonkey ST: Podigy toegevoegd. Thnx voor de tip!

Geplaatst op 26 september 2021 om 18:44

Bedankt voor de lijst. Invasion krijgt een kans.

Geplaatst op 26 september 2021 om 19:06

Just beyond kan ook aan deze lijst worden toegevoegd :P

Geplaatst op 26 september 2021 om 20:36

Ghosts wou ik sowieso een kans gaan geven. Verder lijken Maid en Chucky me nog leuk, dus ga die drie iig proberen :grinn:

Geplaatst op 26 september 2021 om 21:07

Goed geacteerde mini series heb ik tegenwoordig een zwak voor. Maid en Dopesick lijken in die categorie te vallen. 1 verhaal bekijken over een paar avonden, heerlijk:up:

Apple lijkt met Invasion weer een dure fascinerende serie in huis te hebben, deze krijgt zeker een kans 8-)
Ben ook zeer benieuwd hoe Foundation uitpakt van ze, welke dit weekend is gestart..

Geplaatst op 28 september 2021 om 22:35

Invasion en ST:Prodigy voor mij.

Bedankt weer voor de lijst sorro4 ::up:

Geplaatst op 29 september 2021 om 19:41

Niets voor mij, ik wordt ook kieskeuriger omdat er nog zoveel is om te kijken.
Heel misschien Invasion als dat goed blijkt te zijn en of een afgerond verhaal heeft of meer seizoenen krijgt.

Geplaatst op 2 oktober 2021 om 17:42

Just Beyond (Disney+) & Maya and the three (Netflix) zijn ook nieuw deze maand. 😁

Geplaatst op 3 oktober 2021 om 16:17

Is een rommeltje van herhaling oude films ,met een paar nieuwe.(4400 , Ghosts ,BBC) Chucky

Animatie films -/- poppenkast films voor kinderen. :down::down:

Geplaatst op 4 oktober 2021 om 12:08

Ook nog nieuw en niet in de lijst: Red Election

Geplaatst op 5 oktober 2021 om 17:14

Gisteren gestart: Red Election - Internationale serie van Viaplay

Geplaatst op 6 oktober 2021 om 22:43

Leuk, dankje! Voor mij CSI en Queens

Geplaatst op 12 oktober 2021 om 07:31

Stevo, dank. Red Election binnengeslurpt.

Geplaatst op 12 oktober 2021 om 11:08

Ik mis de serie queens in dit overzicht, die ga ik zeker kijken

Geplaatst op 12 oktober 2021 om 15:38

dennis: LMFAO

Geplaatst op 11 november 2021 om 16:13

1 1/2 aflevering volgehouden.......:grinn:

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags