Nieuwe serie januari 2022

Door sorro4 op 20 december 2021 om 15:26 in 10 | 2869

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Nieuwe serie januari 2022

THE CLEANING LADY
Start op: 3 januari
Netwerk: FOX
Genre: Drama
Cast: Elodie Yung, Adan Canto, Martha Millan
Synopsis: Thony, een superslimme dokter die naar de VS komt voor een medische behandeling om haar zieke zoon te redden. Maar als het systeem faalt, waardoor zij moet onderduiken, weigert ze te neergeslagen te zijn en gemarginaliseerd te worden. In plaats daarvan wordt ze schoonmaakster voor de maffia en begint ze het spel te spelen volgens haar eigen regels.


GOOD SAM
Start op: 5 januari
Netwerk: CBS
Genre: Drama
Cast: Sophia Bush, Jason Isaacs, Michael Stahl-David
Synopsis: Dr. Samantha Griffith leert de kneepjes van het vak als de nieuwe topchirurg in het Lakeshore Sentinel Hospital, een rol die ze heeft gekregen sinds de legendarische leider van het ziekenhuis, haar vader, in coma raakte. Maar er zijn complicaties opgetreden. Als hij hersteld is wil de oude dokter zijn taken hervatten. Sam kan alleen maar toegeven, toch? Het resultaat is een botsing van familietestamenten tussen de oude garde en nieuwe methodes in een bedrijf op leven en dood.


WOMEN OF THE MOVEMENT
Start op: 6 januari
Netwerk: ABC (US)
Genre: Drama, Mini-serie
Cast: Adrienne Warren, Cedric Joe, Timothy Hutton
Synopsis: De serie draait om Mamie Till-Mobley, een zachtaardige jonge moeder in Chicago, die haar eigen leven op het spel zette om gerechtigheid te zoeken voor haar zoon Emmett na zijn brute moord in de Jim Crow South. Niet bereid om zijn moord uit de krantenkoppen te laten verdwijnen, koos Mamie ervoor om haar pijn op het wereldtoneel te dragen, en zo de burgerrechtenbeweging zoals we die vandaag kennen aan te wakkeren.


PIVOTING
Start op: 9 januari
Netwerk: FOX
Genre: Comedy
Cast: Ginnifer Goodwin, Maggie Q, Eliza Coupe
Synopsis: 'Pivoting' is een komedie over tragedie, die zich afspeelt in een klein stadje uit de middenklasse op Long Island. Het volgt drie vrouwen na de dood van hun beste jeugdvriendin. Geconfronteerd met de realiteit dat het leven kort is, in wanhopige pogingen om geluk te vinden, nemen ze een reeks impulsieve, ondoordachte en genotzuchtige beslissingen, waarbij ze hun band versterken en bewijst dat het nooit te laat is om je leven te verpesten.


NAOMI
Start op: 11 januari
Netwerk: CW
Genre: Drama
Cast: Kaci Walfall, Stephanie March, Brian Brightman
Synopsis: Het volgt de reis van een tienermeisje van haar kleine noordwestelijke stad naar de hoogten van het Multiversum. Wanneer een bovennatuurlijke gebeurtenis haar geboorteplaats door elkaar schudt, gaat Naomi op zoek naar de oorsprong ervan, en wat ze ontdekt zal alles wat we over onze helden geloven op de proef stellen.


PEACEMAKER
Start op: 13 januari
Netwerk: HBO Max
Genre: Comedy, Actie
Cast: John Cena, Robert Patrick, Danielle Brooks
Synopsis: De serie onderzoekt de oorsprong van Peacemaker, een man die koste wat kost in vrede gelooft, hoeveel mensen hij ook moet doden om die te krijgen.


THE JOURNALIST
Start op: 13 januari
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Misdaad
Cast: Ryôko Yonekura, Johanna Yukiko Haneda
Synopsis: 'The Journalist' is een bewerking van de gelijknamige hit-film, 'The Journalist', die in 2019 in de bioscoop werd uitgebracht en een enorme hit was waarbij het publiek veel aandacht kreeg door de confrontatie met Japanse politieke misdaden en schandalen van de afgelopen jaren. Met zijn schokkende aanpak van maatschappelijke taboes, spannende ontwikkelingen en stijlvolle beelden, won de film prijzen in drie grote categorieën bij de 43e Japan Academy Awards, waaronder die voor Beste Film van het Jaar, evenals vele andere filmprijzen. In 'The Journalist' verwelkomen we Ryoko Yonekura (Doctor X, Legal V) om de hoofdrolspeler Anna Matsuda te spelen, een verslaggever van de Toto-krant die bekend staat als de "buitenbeentje van de nieuwsmedia", die ernaar streeft problemen in de moderne Japanse samenleving aan de kaak te stellen. Michihito Fujii (The Journalist(film), Day and Night) gaat deze nieuwe serie regisseren.


THE HOUSE
Start op: 14 januari
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy, Drama, Animatie
Cast: Matthew Goode, Helena Bonham Carter, Miranda Richardson
Synopsis: Door verschillende tijdperken heen raken een arm gezin, een angstige ontwikkelaar en een beu hospita vastgebonden aan hetzelfde mysterieuze huis in deze geanimeerde donkere komedie.


SOMEBODY SOMEWHERE
Start op: 16 januari
Netwerk: HBO
Genre: Comedy
Cast: Bridget Everett, Mike Hagerty, Jeff Hiller
Synopsis: Sam, een echte Kansan aan de oppervlakte, maar onder dit alles worstelt zij om in de vorm van haar geboorteplaats te passen. Worstelen met verlies en acceptatie. Zingen is Sam's reddende genade en leidt haar op een reis om zichzelf en een gemeenschap van buitenstaanders te ontdekken die niet passen, maar niet opgeven, en laat zien dat het vinden van je mensen en het vinden van je stem mogelijk is. Overal. Ergens.


HOW I MET YOUR FATHER
Start op: 18 januari
Netwerk: Hulu
Genre: Comedy, Drama
Cast: Kim Cattrall, Hilary Duff, Josh Peck
Synopsis: In de nabije toekomst vertelt Sophie haar zoon het verhaal van hoe ze haar vader ontmoette. Een verhaal dat ons terug naar het jaar 2021 brengt, waar Sophie en haar hechte vriendengroep bezig zijn uit te zoeken wie ze zijn, wat ze willen uit het leven, en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte opties.


THE GILDED AGE
Start op: 24 januari
Netwerk: HBO
Genre: Drama
Cast: Christine Baranski, Cynthia Nixon, Bill Irwin
Synopsis: Een kijkje in het leven van rijke miljonairs in het New York van 1800.


NEYMAR: THE PERFECT CHAOS
Start op: 25 januari
Netwerk: Netflix
Genre: Sport, Documentaire
Cast: Neymar jr
Synopsis: Wereldwijd geliefd, maar ook een bliksemafleider voor critici, deelt Neymar de hoogte- en dieptepunten van zijn persoonlijke leven en briljante voetbalcarrière.


THE AFTERPARTY
Start op: 28 januari
Netwerk: Apple TV+
Genre: Comedy, Mysterie
Cast: Dave Franco, Ben Schwartz, Tiffany Haddish
Synopsis: Een moordmysterie-komedie die zich afspeelt tijdens een afterparty op een middelbare schoolreünie. Elk van de acht afleveringen bevat een hervertelling van dezelfde avond, verteld vanuit het perspectief van een ander personage, elk met zijn eigen unieke visuele indeling en filmgenre die passen bij de persoonlijkheid van de verteller.


THE WOMAN IN THE HOUSE ACROSS THE STREET FROM THE GIRL IN THE WINDOW
Start op: 28 januari
Netwerk: Zender
Genre: Comedy, Drama, Mysterie, Thriller, Mini-serie
Cast: Michael Ealy, Kristen Bell
Synopsis: Anna kijkt met een gebroken hart naar de wereld die voorbijgaat vanuit haar woonkamerraam en zet haar zinnen op een knappe nieuwe buurvrouw totdat ze getuige is van een gruwelijke moord.


IN FROM THE COLD
Start op: 28 januari
Netwerk: Netflix
Genre: Actie, Thriller
Cast: Margarita Levieva, Cillian O'Sullivan, Charles Brice
Synopsis: Het leven van een moeder staat op zijn kop als ze moet kiezen tussen haar gezin in gevaar brengen en terugkeren naar haar verleden als biotechnologische Russische agent.

Op dit moment is er nog geen trailer beschikbaar


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!Reacties (10)

Geplaatst op 21 december 2021 om 00:02

Genoeg potentiële leuke series deze maand. Eentje schiet echter gelijk omhoog in mijn lijst: Peacemaker :evil:

Geplaatst op 21 december 2021 om 03:51

Bedankt voor de lijst. :up:

The Cleaning Lady en Peacemaker misschien een kans geven.

How I Met Your Father, wat een grap.

Geplaatst op 21 december 2021 om 08:11

Mewww, enkel Peacemaker.

Geplaatst op 21 december 2021 om 19:58

Bedankt voor de lijst.

Voor mij is er deze maand niets bij.

Geplaatst op 22 december 2021 om 08:37

the gilden age misschien voor de rest niks voor mij

Geplaatst op 24 december 2021 om 20:56

Oh best nog wel wat lijken me een kans waard, hopelijk is het wat :grinn:

Geplaatst op 1 januari 2022 om 11:17

Opvallend veel vrouwen in de hoofdrol.

redactie
Google translate werkt anno 2022 redelijk goed, maar er nog even naar kijken en iets ver-Nederlandsen maakt de teksten wel beter leesbaar.


Geplaatst op 1 januari 2022 om 18:49

Voor mij zit er niet veel tussen deze keer. The Woman in the house... en de cleaning lady ga ik wel een kans geven.

Geplaatst op 2 januari 2022 om 12:02

Bedankt! Zitten goede series tussen.

Geplaatst op 15 januari 2022 om 16:07

Nee, niet echt. HIMYF...effe serieus, ze konden echt geen originelere titel verzinnen?

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags