Nieuwe series juli 2022 (update)

Door sorro4 op 29 juni 2022 om 08:19 in 15 | 4246

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

05/07: nieuwe trailers “Paper Girls”, “Rap Sh!t” en “The Rehearsal”

Nieuwe series juli 2022 (update)

THE TERMINAL LIST
Start op: 1 juli
Netwerk: Prime Video
Genre: Thriller
Synopsis: James Reece keert terug naar zijn familie met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn schuld nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelokt tijdens een geheime missie met hoge inzet. Maar als er nieuw bewijs aan het licht komt, ontdekt Reece duistere krachten die tegen hem werken en niet alleen zijn leven in gevaar brengen, maar ook het leven van degenen van wie hij houdt.


KING OF STONKS
Start op: 6 juli
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy, Drama, Mini-serie
Synopsis: Wanhopig op zoek naar het sterrendom van een start-up, liegt, bedriegt een over-ambitieus financieel meesterbrein zijn minder-dan-authentieke bedrijf op de ladder naar succes.


MAGGIE
Start op: 6 juli
Netwerk: Hulu
Genre: Comedy
Synopsis: Een jonge vrouw probeert om te gaan met het leven als een helderziende. Maggie ziet regelmatig het lot van haar vrienden, ouders, klanten en willekeurige vreemden op straat, maar als ze plotseling een glimp van haar eigen toekomst ziet, wordt Maggie gedwongen om in haar eigen heden te gaan leven.


MOONHAVEN
Start op: 7 juli
Netwerk: AMC+
Genre: Drama
Synopsis: 100 jaar in de toekomst wordt Bella Sway, een vrachtpiloot en smokkelaar op de maan, beschuldigd van een misdaad en gestrand op Moonhaven, een utopische gemeenschap op een 500 vierkante kilometer grote tuin van Eden gebouwd op de maan om oplossingen te vinden voor de problemen die zal spoedig een einde maken aan de beschaving op Moeder Aarde. Bella, een scepticus in Paradise, wordt meegezogen in een samenzwering om controle te krijgen over de kunstmatige intelligentie die verantwoordelijk is voor de wonderen van Moonhaven en werkt samen met een lokale detective om de krachten te stoppen die de laatste hoop van de aarde willen vernietigen voordat ze zelf worden vernietigd.


BLACK BIRD
Start op: 8 juli
Netwerk: AppleTV+
Genre: Drama, Misdaad, Thriller, Mini-serie
Synopsis: Geïnspireerd door actuele gebeurtenissen, krijgt de voetbalheld van de middelbare school, de gedecoreerde zoon van de politieman en de veroordeelde drugsdealer Jimmy Keene, een gevangenisstraf van tien jaar en krijgt hij de keuze van zijn leven: Een zwaarbeveiligde gevangenis betreden voor criminelen en bevriend raken met de vermoedelijke seriemoordenaar Larry Hall, of blijven waar hij is en zijn volledige straf uitzitten zonder kans op voorwaardelijke vrijlating. Keene realiseert zich al snel dat zijn enige uitweg is om een ​​bekentenis uit te lokken en uit te zoeken waar de lichamen van verschillende jonge meisjes zijn begraven voordat Halls beroep wordt aangenomen. Maar spreekt deze vermoedelijke moordenaar de waarheid? Of is het gewoon een ander verhaal van een seriële leugenaar?


BOO BITCH
Start op: 8 juli
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy, Mini-serie
Synopsis: In de loop van één nacht grijpt een middelbare scholiere, die haar leven veilig onder de radar heeft geleefd, de kans om haar verhaal te veranderen en een episch leven te gaan leiden, om er de volgende ochtend achter te komen dat ze een geest is.


RESIDENT EVIL
Start op: 14 juli
Netwerk: Netflix
Genre: Thriller
Synopsis: Een origineel verhaal dat zich afspeelt in de wereld van Resident Evil, verspreid over twee tijdlijnen. De eerste volgt de zussen Jade en Billie Wesker, die verhuizen op 14-jarige leeftijd naar de zakenstad New Raccoon City, voordat ze de bestemming beseffen en dat hun vader mogelijk duistere geheimen verbergt. De tweede springt 16 jaar in de toekomst, met de aarde verwoest door het T-virus. Het focust op Jade (en de minder dan 15 miljoen menselijke overlevenden) die probeert te overleven in een wereld die wordt overspoeld door zes miljard gemuteerde monsters.


THE REHEARSAL
Start op: 15 juli
Netwerk: HBO
Genre: Comedy
Synopsis: Speelt zich af in een wereld waar niets ooit lijkt te werken zoals je had gehoopt en geeft mensen de kans om te repeteren voor hun eigen leven.


RAP SH!T
Start op: 21 juli
Netwerk: HBO Max
Genre: Comedy
Synopsis: "Rap Sh!t" volgt twee vrienden van het Miami college die samenkomen om een rapgroep te vormen.


THE RESORT
Start op: 28 juli
Netwerk: Peacock
Genre: Comedy, Avontuur, Mysterie
Synopsis: Een multigenerationele verkenning van liefde, huwelijk en familievakanties, te midden van een van de meest bizarre onopgeloste mysteries van de Maya-riviera.


PAPER GIRLS
Start op: 29 juli
Netwerk: Amazon Prime Video
Genre: Drama, Fantasie, Mysterie, Horror, Thriller
Synopsis: Vier jonge meisjes die, terwijl ze kranten bezorgen op de ochtend na Halloween in 1988, ongewild verstrikt raken in een conflict tussen strijdende facties van tijdreizigers, waardoor ze op een avontuur door de tijd worden gestuurd dat de wereld zal redden. Terwijl ze tussen het heden, het verleden en de toekomst reizen, komen ze toekomstige versies van zichzelf tegen en moeten ze nu kiezen om hun lot te omarmen of af te wijzen.


SURFACE
Start op: 29 juli
Netwerk: Apple TV+
Genre: Drama, Thriller
Synopsis: Een traumatisch hoofdletsel laat Sophie achter met extreem geheugenverlies. In haar zoektocht om de stukjes van haar leven weer in elkaar te zetten, met hulp van haar man en vrienden, begint Sophie de waarheid achter haar beeldschone leven in twijfel te trekken.


UNCOUPLED
Start op: 30 juli
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy
Synopsis: ‘Uncoupled’ draait om Michael die dacht dat zijn leven perfect was, totdat zijn man hem verrast door na 17 jaar de deur uit te lopen. Van de ene op de andere dag moet Michael twee nachtmerries het hoofd bieden: hij verliest wat hij dacht dat zijn zielsverwant was en plotseling is hij een homoseksuele man van midden veertig in New York City.


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!Reacties (15)

Geplaatst op 29 juni 2022 om 14:07

Moonhaven ga ik proberen

Geplaatst op 29 juni 2022 om 19:04

Bedankt voor de lijst.

Resident evil ga ik kijken.

Geplaatst op 29 juni 2022 om 19:46

ik sla over deze maand

Geplaatst op 29 juni 2022 om 21:10

Sla ook over deze maand :monclosed:

Geplaatst op 30 juni 2022 om 03:53

Bedankt voor de lijst.

The Terminal List ga ik kijken en de rest geloof ik wel.

Geplaatst op 30 juni 2022 om 05:35

Ik ga kijken naar Paper Girls. Ik heb de comic gelezen en die was geweldig. Heel erg Stranger Things-achtig maar dan met tijdreizen. De rest sla ik over.

Geplaatst op 30 juni 2022 om 12:16

Prima lijst. The Terminal List, Moonhaven, Black Bird (omdat Ray Liotta, onlangs overleden, er in speelt), Resident Evil, The Resort, Paper Girls en Surface. Druk maandje!

Geplaatst op 30 juni 2022 om 18:32

Leuke lijst. Ik ga The terminal list, The resort en Surface aan mijn lijstje toevoegen.

Geplaatst op 30 juni 2022 om 20:57

The Terminal List, Moon Haven en Resident Evil

Geplaatst op 1 juli 2022 om 09:16

Dank voor het lijstje, makkelijke keuze alles overslaan

Geplaatst op 2 juli 2022 om 06:31

Black Bird & Resident Evil

Geplaatst op 2 juli 2022 om 06:32

Kung Fu Panda: The Dragon Knight staat er nog niet tussen. Uiteraard ga ik ook de rest van Better Call Saul kijken.

Geplaatst op 9 juli 2022 om 11:42

The terminal list staat sowieso in mijn lijst en Black Bird heeft ook wel mijn interesse

Geplaatst op 17 juli 2022 om 22:30

King of Stonks valt zeker niet tegen!

Geplaatst op 27 juli 2022 om 22:40

resident evil is weer een woke cultuur troep wat valt dat tegen zeg jammer.
blackbird geen idee wat ik daarvan had te verwachten maar die valt 100 procent mee erg goede serie

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags