Nieuwe series september 2022

Door sorro4 op 29 augustus 2022 om 10:12 in 5 | 4671

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Nieuwe series september 2022

THE LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER
Start op: 2 september
Netwerk: Prime Video
Genre: Drama, Avontuur, Fantasie
Synopsis: Een serie gebaseerd op 'Lord of the Rings' tijdens de 3441-jarige periode, bekend als 'Age of Númenor, of de 'Second Age'.


DEVIL IN OHIO
Start op: 2 september
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Mysterie, Thriller, Mini-serie
Synopsis: Wanneer een psychiater een mysterieuze sekte-ontsnapte gevangene opvangt, wordt haar wereld op zijn kop gezet wanneer de komst van het meisje haar eigen familie dreigt te verscheuren.


TELL ME LIES
Start op: 7 september
Netwerk: Hulu
Genre: Drama, Mysterie, Thriller, Romantiek
Synopsis: De serie volgt een tumultueuze maar bedwelmende relatie die zich in de loop van 8 jaar ontvouwt. Wanneer Lucy Albright en Stephen DeMarco elkaar op de universiteit ontmoeten, zijn ze op die leeftijd dat schijnbaar alledaagse keuzes de weg wijzen naar onherroepelijke gevolgen. Hoewel hun relatie begint als een typische campusromance, raken ze al snel verstrikt in een verslavende verstrengeling die niet alleen hun leven, maar dat van iedereen om hen heen voorgoed zal veranderen.


LAST LIGHT
Start op: 8 september
Netwerk: Peacock
Genre: Drama, Thriller, Mini-serie
Synopsis: De serie vertelt het verhaal van een familie die vecht om te overleven in een wereld die plotseling in chaos is gestort.


AMERICAN GIGOLO
Start op: 11 september
Netwerk: Showtime
Genre: Drama, Misdaad
Synopsis: Volgt Julian Kaye na zijn onterechte vrijlating na 15 jaar gevangenisstraf terwijl hij worstelt om zijn weg te vinden in de hedendaagse seksindustrie van Los Angeles en zijn gecompliceerde relaties met zijn voormalige geliefde Michelle, zijn onrustige moeder en de mensen die hem verraden hebben navigeert .


THE SERPENT QUEEN
Start op: 11 september
Netwerk: Starz
Genre: Drama, Historie, Mini-serie
Synopsis: Catherine de Medici wordt beschouwd als een immigrant, gewoon en eenvoudig. Ze is getrouwd aan het 16e-eeuwse Franse hof als een verweesde tiener die naar verwachting een fortuin aan bruidsschat zou brengen en veel erfgenamen zou produceren, om te ontdekken dat haar man verliefd is op een oudere vrouw, haar bruidsschat is onbetaald en ze is niet in staat om zwanger te worden. Maar alleen met haar intelligentie en vastberadenheid slaagt ze erin om haar huwelijk levend te houden en beheerst ze de bloedsport die de monarchie is, beter dan wie dan ook, die Frankrijk al 50 jaar regeert.


VAMPIRE ACADEMY
Start op: 15 september
Netwerk: Peacock
Genre: Drama, Fantasie
Synopsis: Vampire Academy speelt zich af in een wereld van privileges en glamour en volgt de vriendschap van twee jonge vrouwen die hun opvallend verschillende klassen overstijgen terwijl ze zich voorbereiden op het voltooien van hun opleiding en toetreden tot de koninklijke vampiersamenleving.


QUANTUM LEAP
Start op: 19 september
Netwerk: NBC
Genre: Drama, Actie, Avontuur, Mysterie
Synopsis: Het is 30 jaar geleden dat Dr. Sam Beckett in de Quantum Leap versneller stapte en verdween. Nu is een nieuw team samengesteld om het project opnieuw op te starten in de hoop de mysteries te begrijpen achter de machine en de man die ze creëerde.


REBOOT
Start op: 20 september
Netwerk: Hulu
Genre: Comedy
Synopsis: Wanneer Hulu een familie sitcom uit het begin van de jaren 2000 reboot, wordt de disfunctionele cast gedwongen weer bij elkaar te komen en moeten ze nu omgaan met hun onopgeloste problemen in de snel veranderende wereld van vandaag.


MONARCH
Start op: 20 september
Netwerk: Fox
Genre: Drama
Synopsis: Monarch is een multigenerationeel muzikaal drama ter grootte van Texas over Amerika's eerste familie van countrymuziek.


ANDOR
Start op: 21 september
Netwerk: Disney+
Genre: Drama, Actie, Avontuur
Synopsis: Voorafgaand aan de populaire Star Wars-film 'Rogue One: A Star Wars Story' volgt deze serie de avonturen van de meesterspion voor de 'Rebel Alliance Cassian Andor'.


THE ROOKIE: FEDS
Start op: 27 september
Netwerk: ABC
Genre: Drama, Misdaad
Synopsis: Niecy Nash-Betts speelt de rol van Simone Clark, de oudste nieuweling op de FBI Academie.


REASONABLE DOUBT
Start op: 27 september
Netwerk: Hulu
Genre: Drama
Synopsis: In Reasonable Doubt beoordeel je Jax Stewart vanwege haar twijfelachtige ethiek en wilde interpretaties van de wet... totdat jij degene bent die in de problemen zit. Dan zul je haar zien voor wat ze is: de meest briljante en onbevreesde advocaat in Los Angeles die bij elke kans tegen het rechtssysteem ingaat.


SO HELP ME TODD
Start op: 29 september
Netwerk: CBS
Genre: Drama
Synopsis: Ondanks hun tegengestelde persoonlijkheden, is een getalenteerde maar richtingloze P.I. die het zwarte schaap van zijn familie is, stemt er met tegenzin mee in om als interne onderzoeker te werken voor zijn aanmatigende moeder, een succesvolle advocaat die wankelt na de recente ontbinding van haar huwelijk.


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (5)

Geplaatst op 29 augustus 2022 om 19:00

Wederom bedankt voor de lijst.

Deze maand ga ik kijken naar The rings of power en Andor.

Geplaatst op 29 augustus 2022 om 19:17

Reboot en de spin off van The Rookie staan op het lijstje

Geplaatst op 30 augustus 2022 om 05:30

Bedankt voor de lijst.

The Rookie: Feds ga ik wel een kans geven. Toen ik de intro aflevering van The Rookie zag dacht ik al meteen aan een spin off.

Geplaatst op 31 augustus 2022 om 20:14

Bedankt voor de lijst weer!

Ga denk alleen met de LOTR serie.

Geplaatst op 20 september 2022 om 08:32

https://www.seriesfeed.com/series/monster-the-jeffrey-dahmer-story/

valt me op dat deze serie niet in dit lijstje staat? komt morgen op netflix

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags