Nieuwe series januari 2023 (update)

Door sorro4 op 22 december 2022 om 12:20 in 12 | 5420

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Update 12/01: een lading nieuwe trailers en een nieuw serie!

Nieuwe series januari 2023 (update)

KALEIDOSCOPE
Start op: 1 januari
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Actie, Misdaad, Thriller, Mini-serie
Synopsis: Een meesterdief en zijn team proberen een epische en uitgebreide overval te plegen ter waarde van 7 miljard dollar - maar verraad, hebzucht en andere bedreigingen ondermijnen hun plannen.


WILL TRENT
Start op: 3 januari
Netwerk: ABC
Genre: Drama, Misdaad
Synopsis: Speciaal agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigations werd bij zijn geboorte in de steek gelaten en beleefde een harde jeugd in het overvolle pleegzorgsysteem van Atlanta. Nu is hij vastbesloten zijn unieke gezichtspunt te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand zich zo in de steek gelaten voelt als hij.


COPENHAGEN COWBOY
Start op: 5 januari
Netwerk: Netflix
Genre: Drama
Synopsis: Een jonge heldin, Miu (Angela Bundalovic), reist door de criminele onderwereld van Kopenhagen.


THE RIG
Start op: 6 januari
Netwerk: Prime Video
Genre: Thriller, Mini-serie
Synopsis: Wanneer de bemanning van het booreiland Kinloch Bravo naar het vasteland moet terugkeren, komt er een mysterieuze en alles omhullende mist door en worden ze afgesneden van alle communicatie met de kust en de buitenwereld. Terwijl het tuig wordt geraakt door enorme trillingen, probeert de bemanning te ontdekken wat de onbekende kracht drijft. Maar een zwaar ongeval dwingt hen vragen te stellen over wie ze echt kunnen vertrouwen.


ANNE RICE'S: MAYFAIR WITCHES
Start op: 8 januari
Netwerk: AMC
Genre: Drama, Fantasie, Horror
Synopsis: Een intuïtieve jonge neurochirurg ontdekt dat zij de onwaarschijnlijke erfgenaam is van een heksenfamilie. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten, krijgt ze te maken met een sinistere aanwezigheid die haar familie al generaties lang achtervolgt.


ALERT
Start op: 8 januari
Netwerk: FOX
Genre: Drama
Synopsis: LAMPU, de eenheid van de politie van Los Angeles. Wanneer de zoon van politieagent Nikki Parker vermist wordt, sluit ze zich aan bij de Losing Person's Unit van de LAPD om andere mensen te helpen hun dierbaren te vinden, zelfs als ze op zoek is naar die van haar. Zes jaar later staat haar wereld op zijn kop als haar ex-man, Devon Zoellner, opduikt met een levensechte foto van hun vermiste jongen. Of is het?


VELMA (NEW TRAILER)
Start op: 12 januari
Netwerk: HBO Max
Genre: Comedy, Animatie
Synopsis: Het oorsprongsverhaal van Velma Dinkley, het onbezongen en ondergewaardeerde brein van de Scooby-Doo Mystery Inc. bende.


THE LAST OF US
Start op: 15 januari
Netwerk: HBO
Genre: Drama
Synopsis: Twintig jaar nadat een moderne schimmelplaag bijna de hele mensheid heeft gedecimeerd. Joel, een verharde overlevende, wordt ingehuurd om Ellie, een 14-jarig meisje, uit een onderdrukkende quarantainestreek te smokkelen. Wat begint als een kleine klus wordt al snel een brute, hartverscheurende reis, omdat ze allebei door de VS moeten reizen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven. Gebaseerd op het videospel met dezelfde naam.


NIGHT COURT (NEW TRAILER)
Start op: 17 januari
Netwerk: NBC
Genre: Comedy
Synopsis: De ongegeneerd optimistische rechter Abby Stone, de dochter van wijlen Harry Stone, treedt in de voetsporen van haar vader als voorzitter van de nachtploeg van een rechtbank in Manhattan en probeert orde te scheppen in de bende zonderlingen en cynici, met name de voormalige openbare aanklager Dan Fielding.


THAT '90S SHOW
Start op: 19 januari
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy
Synopsis: Hallo, Wisconsin. Het is 1995 en Leia Forman, dochter van Eric en Donna, bezoekt haar grootouders voor de zomer waar ze zich verbindt met een nieuwe generatie van Point Place kinderen onder het toeziend oog van Kitty en de strenge blik van Red. Seks, drugs en rock 'n roll gaan nooit dood, ze veranderen alleen van kleren.


ACCUSED
Start op: 22 januari
Netwerk: FOX
Genre: Drama
Synopsis: 'Accused' is gebaseerd op de BAFTA-winnende misdaadbloemlezing van de BBC, waarin elke aflevering begint in een rechtszaal over de beschuldigden zonder te weten wat hun misdaad is of hoe ze er terecht zijn gekomen. Het drama wordt verteld vanuit het oogpunt van de verdachte. In 'Accused' ontdekken kijkers hoe een gewoon persoon verstrikt is geraakt in een buitengewone situatie en uiteindelijk onthult hoe de ene verkeerde afslag tot de andere leidt, totdat het te laat is om terug te keren.


EXTRAORDINARY (NEW SERIES)
Start op: 25 januari
Netwerk: Hulu/Disney+
Genre: Comedy
Synopsis: Tien jaar geleden kreeg iedereen boven de 18 zijn superkracht. Maar Jen, een pijnlijk zelfbewuste 25 jarige vrouw, wacht nog steeds op die van haar. Ze zou alles nemen op dit moment. Op drift in een grote, verwarrende wereld en gewapend met niets anders dan een beetje hoop, veel wanhoop en haar huisgenoten, begint Jen haar reis om haar misschien-superkracht te vinden.


WOLF PACK (NEW TRAILER)
Start op: 26 januari
Netwerk: Paramount+
Genre: Drama, Actie, Fantasie
Synopsis: Volg een tienerjongen en -meisje wiens leven voorgoed verandert wanneer een natuurbrand in Californië een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen wakker maakt en het aanzet tot een aanval op een snelwegfile onder de brandende heuvels. Gewond in de chaos worden de jongen en het meisje op onverklaarbare wijze aangetrokken tot elkaar en tot twee andere tieners die zestien jaar eerder door een parkwachter werden geadopteerd na een andere mysterieuze natuurbrand. Als de volle maan opkomt, komen de vier tieners samen om het geheim te ontrafelen dat hen verbindt - de beet en het bloed van een weerwolf.


POKER FACE (NEW TRAILER)
Start op: 26 januari
Netwerk: Peacock
Genre: Comedy, Drama, Misdaad, Mysterie
Synopsis: De serie volgt Charlie, die een buitengewoon vermogen heeft om vast te stellen wanneer iemand liegt. Ze gaat op pad met haar Plymouth Barracuda en ontmoet bij elke stop een nieuwe cast van personages en vreemde misdaden die ze niet anders kan dan oplossen.


LOCKWOOD & CO (NEW TRAILER)
Start op: 27 januari
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Avontuur, Thriller
Synopsis: Een meisje met buitengewone paranormale gaven voegt zich bij twee begaafde tienerjongens van een klein spokenjachtbureau om de vele dodelijke geesten te bestrijden die in Londen rondspoken.


SHRINKING
Start op: 27 januari
Netwerk: Apple TV+
Genre: Comedy
Synopsis: Een rouwende therapeut begint de regels te breken en vertelt zijn cliënten precies wat hij denkt. Zijn opleiding en ethiek negerend, ontdekt hij dat hij grote, tumultueuze veranderingen aanbrengt in de levens van mensen... inclusief zijn eigen leven.


THE WATCHFUL EYE (NEW TRAILER)
Start op: 30 januari
Netwerk: Freeform
Genre: Drama
Synopsis: The Watchful Eye volgt Elena Santos, een jonge vrouw met een gecompliceerd verleden, die haar weg manoeuvreert naar een baan als live-in nanny voor een rijke familie in Manhattan. Ze leert al snel dat iedereen in het mysterieuze gebouw dodelijke geheimen en bijbedoelingen heeft. Wat zij echter niet weten is dat Elena zelf ook schokkende geheimen heeft.


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (12)

Geplaatst op 22 december 2022 om 23:09

Bedankt voor de lijst.

Kaleidoscope, Alert en That 90s show ga ik wel kijken denk ik.

Geplaatst op 23 december 2022 om 00:18

The Last of Us is wat mij betreft de beste videogame ooit gemaakt. Als deze serie ook maar een klein beetje dat niveau haalt is het een absolute topper waar ik erg naar uitkijk!

Geplaatst op 23 december 2022 om 09:37

Bedankt voor de lijst :). Kaleidoscope, Alert en 90's show staan op mijn verlanglistje

Geplaatst op 23 december 2022 om 15:30

Voor mij Kaleidoscope en The Last of Us :)

Geplaatst op 23 december 2022 om 19:05

Bedankt weer voor de lijst.

Zeker The last of us en That 90's show en misschien dat ik Lockwood & co ook nog een kans geef.

Geplaatst op 26 december 2022 om 10:36

Bedankt weer voor de lijst sorro4 :up:

Voor mij Kaleidoscope en hoop samen met jou dat The Last of Us opleeft naar onze verwachtingen.

Geplaatst op 26 december 2022 om 10:49

THE RIG ......

Geplaatst op 26 december 2022 om 15:01

Without a single doubt: The Last of Us..
Torenhoge verwachtingen welke HBO ongetwijfeld gaat waarmaken8-)

Misschien ook nog Poker Face en Mayfair Witches...

Thanks voor de list sorro4

Geplaatst op 26 december 2022 om 17:55

Sowieso Mayfair Witches, verder lijkt that's 90s show me nog nostalgisch en puur voor Buffy wil ik wolf pack nog een kans geven..

Geplaatst op 27 december 2022 om 10:09

Volgt:
Kaleidoscope - Ben benieuwd
Poker face - Zij van Russian Doll in een soort Lie to Me.
Will Trent - Wel weer de zoveelste politie-serie
Night Court - Wie weet weer eens een leuke comedy met zij van The Big Bang Theory en hij van talloze (flauwe) series.
Shrinking - Harrison Ford in een comedy?

Geplaatst op 29 december 2022 om 15:31

2023 begint goed!

Heb sowieso The last of us, mayfair witches en the Rig aan mijn lijst toegevoegd.
En waarschijnlijk ga ik Wolf pack en kaleidoscope ook een kans geven

Geplaatst op 7 januari 2023 om 07:54

The Rig, Anne Rice's: Mayfair Witches, Lockwood & Co,.
The Last of Us (omdat iedereen hier zoveel van verwacht) en Wolf Pack (gewoon omdat ik "Buffy" weer eens wil zien:)

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags