Nieuwe series februari 2023

Door sorro4 op 30 januari 2023 om 11:07 in 11 | 4994

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Nieuwe series februari 2023

THE ARK
Start op: 1 februari
Netwerk: SyFy
Genre: Drama
Synopsis: 100 jaar in de toekomst. Planeetkolonisatiemissies zijn begonnen om het voortbestaan van het menselijk ras veilig te stellen. De eerste van deze missies met een ruimteschip, Ark One genaamd, stuit op een catastrofale gebeurtenis die massale vernietiging en verlies van mensenlevens veroorzaakt. Met nog meer dan een jaar te gaan voordat ze hun doelplaneet bereiken, een gebrek aan levensreddende voorraden en verlies van leiderschap, moet de resterende bemanning de beste versie van zichzelf worden om op koers te blijven en te overleven.


FREERIDGE
Start op: 2 februari
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy
Synopsis: Volg een groep vrienden die al dan niet een dodelijke vloek hebben ontketend en zo een onvergetelijk avontuur beginnen.


DEAR EDWARD
Start op: 3 februari
Netwerk: AppleTV+
Genre: Drama
Synopsis: Een 12-jarige jongen overleeft een vliegtuigongeluk waarbij alle andere passagiers op de vlucht omkomen, inclusief zijn familie. Terwijl hij en anderen die door de tragedie zijn getroffen proberen te begrijpen wat er is gebeurd, ontstaan er onverwachte vriendschappen, romances en gemeenschappen.


NOT DEAD YET
Start op: 8 februari
Netwerk: ABC
Genre: Comedy
Synopsis: Nell Stevens, blut, pas vrijgezel en zich oud voelende, beschreef zichzelf als een ramp van in de 40, werkt aan een herstart van het leven en de carrière die ze tien jaar geleden achterliet. Wanneer ze de enige baan krijgt die ze kan vinden, het schrijven van overlijdensberichten, begint Nell levensadvies te krijgen van een onwaarschijnlijke bron.


MY DAD THE BOUNTYHUNTER
Start op: 9 februari
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy, Familie, Actie, Avontuur, Fantasie, Animatie, Kinderen
Synopsis: Een actie-komedieserie die de sterkste premiejager in het hele melkwegstelsel volgt, een man met vlijmscherpe vaardigheden maar ook een geheim: zijn familie op aarde heeft geen idee wat hij voor werk doet. Dus wanneer zijn twee kinderen per ongeluk meeliften naar de ruimte en zijn laatste missie laten mislukken, ontdekken ze dat de baan van hun gemiddelde vader allesbehalve saai is. Met het ontwijken van gevaarlijke aliens en lasergevechten in overvloed, gaat deze familieband tot het uiterste. Wacht maar tot mama erachter komt...


ANIMAL CONTROL
Start op: 16 februari
Netwerk: Fox
Genre: Comedy
Synopsis: Werkplaatskomedie die een groep medewerkers van de Dierenbescherming volgt, wier leven wordt bemoeilijkt door het feit dat dieren eenvoudig zijn, maar mensen niet.


HELLO TOMORROW!
Start op: 17 februari
Netwerk: AppleTV+
Genre: Comedy, Drama
Synopsis: In een retro-futuristische wereld leidt de charismatische verkoper Jack Billings een team van collega's die vastbesloten zijn het leven van hun klanten nieuw leven in te blazen door timesharing op de maan te verkopen.


THE COMPANY YOU KEEP
Start op: 19 februari
Netwerk: ABC
Genre: Drama
Synopsis: Oplichter Charlie en undercover CIA officier Emma liggen onbewust op een professionele ramkoers nadat een nacht van passie leidt tot liefde tussen de twee. Terwijl Charlie het "familiebedrijf" opvoert zodat hij er voorgoed uit kan stappen, komt Emma dichter bij de wraakzuchtige crimineel die Charlie's familieschulden in handen heeft - en dwingt hen om de leugens die ze hebben verteld te aanvaarden zodat ze zichzelf en hun families kunnen redden van rampzalige gevolgen. Gebaseerd op de Koreaanse show "My Fellow Citizens" uit 2019.


LIAISON
Start op: 24 februari
Netwerk: AppleTV+
Genre: Drama, Thriller
Synopsis: Deze hedendaagse thriller onderzoekt hoe fouten uit het verleden de toekomst kunnen vernietigen. Het combineert actie met een onvoorspelbare plot waarin spionage en politieke intriges worden uitgespeeld tegen een verhaal van gepassioneerde, blijvende liefde.

OP DIT MOMENT IS ER NOG GEEN TRAILER BESCHIKBAAR


CONSULTANT
Start op: 24 februari
Netwerk: Prime Video
Genre: Comedy, Drama, Spanning
Synopsis: Verdraaide, komische thrillerserie die de sinistere relatie tussen baas en werknemer onderzoekt. Wanneer een nieuwe consultant, Regus Patoff, wordt ingehuurd om de zaken bij het op apps gebaseerde gamingbedrijf CompWare te verbeteren, ervaren werknemers nieuwe eisen en uitdagingen die alles in twijfel trekken... inclusief hun leven.


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (11)

Geplaatst op 31 januari 2023 om 19:04

Bedankt weer voor de nieuwe lijst :) . Voor mij deze maand niet zoveel, maar ga Freeridge en Liaison een kans geven.

Geplaatst op 31 januari 2023 om 19:15

The ark en Animal control lijken me wel wat.
Het zal wel wachten worden tot ze (eventueel) op een streamer komen die ik heb.

En wederom bedankt voor de lijst.

Geplaatst op 31 januari 2023 om 19:54

Niks voor mij bij.

Geplaatst op 1 februari 2023 om 03:00

Bedankt voor de lijst.

Niks voor mij.

Geplaatst op 1 februari 2023 om 14:12

Bedankt voor de lijst. Ga The consultant en Hello Tomorrow proberen

Geplaatst op 2 februari 2023 om 10:41

Bedankt voor de lijst! Zie niet veel aantrekkelijks, wil the company you keep wel een kans geven iig. :D

Geplaatst op 2 februari 2023 om 12:54

Dank je voor de lijst sorro4! :up:

Ik ga misschien Hello Tomorrow een kans geven. Die jaren 60 Americana style lijkt wel leuk om te zien.

Geplaatst op 5 februari 2023 om 11:56

Geen nieuwe series voor mij in februari, maar bedankt weer voor het overzicht.

Geplaatst op 10 februari 2023 om 11:56

Helaas, er zit niks voor mij bij!

Geplaatst op 11 februari 2023 om 13:45

bedankt voor een nieuwe lijst iedere maand. Zo zie ik series die me normaal gesproken nooit opgevallen zouden zijn. Heel nuttig!!!

Geplaatst op 26 februari 2023 om 19:46

Eigenaardige serie The Consultant, ik kon hem wel waarderen:D

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags