Nieuwe series maart 2023

Door sorro4 op 28 februari 2023 om 21:48 in 15 | 3809

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Nieuwe series maart 2023

TRUE LIES
Start op: 1 maart
Netwerk: CBS
Genre: Actie
Synopsis: De serie volgt Helen, een onvervulde huisvrouw uit een buitenwijk die tot haar schrik ontdekt dat haar saaie en onopvallende computerconsulent, Harry, een ervaren internationale spion is. Van daaruit worden de getrouwden voortgestuwd in een leven vol gevaar en avontuur wanneer Helen wordt gerekruteerd om samen met Harry te werken om de wereld te redden, allemaal terwijl ze proberen hun passieloze huwelijk nieuw leven in te blazen.


DAISY JONES & THE SIX
Start op: 3 maart
Netwerk: Prime Video
Genre: Drama, Mini-serie
Synopsis: De avonturen van een fictieve meidenrockband in de jaren '70, van hun begin in de muziekscene van Los Angeles tot het ongelooflijke succes dat hen tot een van de meest legendarische bands ter wereld zal maken.. Daisy Jones & The Six draait om een fictieve rockband in de jaren '70, en volgt hun opkomst door de gelederen van de LA muziekscene en daarbuiten, om uiteindelijk een van de meest legendarische bands ter wereld te worden.


HISTORY OF THE WORLD: PART II
Start op: 6 maart
Netwerk: Hulu
Genre: Comedy
Synopsis: Vervolg op de film uit 1981, History of the World: Part I


RAIN DOGS
Start op: 6 maart
Netwerk: HBO
Genre: Comedy, Drama
Synopsis: Costello Jones is een alleenstaande moeder die graag schrijft. Haar liefde voor haar dochter en hartstochtelijke vriendschappen worden gedwarsboomd door armoede en vooroordelen.


SCHOOL SPIRITS
Start op: 9 maart
Netwerk: Paramount+
Genre: Drama
Synopsis: Een tiener die vastzit in het hiernamaals besluit haar mysterieuze verdwijning te onderzoeken samen met een groep andere studenten die ook vastzitten in het ongewisse op hun middelbare school.


UNPRISONED
Start op: 10 maart
Netwerk: Hulu
Genre: Comedy, Drama
Synopsis: Volgt een therapeut en alleenstaande moeder wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer haar vader uit de gevangenis komt en bij haar en haar tienerzoon komt wonen.


GOTHAM KNIGHTS
Start op: 14 maart
Netwerk: The CW
Genre: Drama
Synopsis: In de nasleep van de moord op Bruce Wayne smeedt zijn rebelse adoptiezoon een onwaarschijnlijke alliantie met de kinderen van Batmans vijanden wanneer ze er allemaal ingeluisd worden voor de moord op de Caped Crusader.


A TOWN CALLED MALICE
Start op: 16 maart
Netwerk: Sky
Genre: Drama, Misdaad, Thriller
Synopsis: 'A Town Called Malice' volgt de Lords, een misdaadfamilie van kruimeldieven uit Zuid-Londen, terwijl ze vanuit Londen naar Spanje vertrekken om te profiteren van een onverwachte meevaller, en om aan de aandacht van de politie te ontsnappen in een spraakmakend moordonderzoek.


EXTRAPOLATIONS
Start op: 17 maart
Netwerk: AppleTV+
Genre: Mini-serie
Synopsis: Vertelt verhalen over hoe de komende veranderingen op de planeet liefde, geloof, werk en gezin op persoonlijke en menselijke schaal zullen beïnvloeden. Verteld over een seizoen van acht onderling verbonden afleveringen, zal elk verhaal in de serie met scripts de wereldwijde strijd om onze wederzijdse overleving in de 21e eeuw volgen.


SWARM
Start op: 17 maart
Netwerk: Prime Video
Genre: Horror, Thriller
Synopsis: De serie vertelt het verhaal van Dre, een jonge vrouw die geobsedeerd is door een fictieve popster (wiens oeuvre en esthetiek erg lijken op die van Beyoncé. De show is een duik in Dre's leven, haar fandom, en hoe het haar naar donkere, onverwachte plaatsen brengt.


AGENT ELVIS
Start op: 17 maart
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy
Synopsis: Elvis verruilt zijn jumpsuit voor een jetpack wanneer hij zich aansluit bij een geheim spionageprogramma van de regering om te helpen in de strijd tegen de duistere krachten die het land bedreigen.


LUCKY HANK
Start op: 19 maart
Netwerk: AMC
Genre: Comedy, Drama
Synopsis: De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman. Het wordt beschreven als een midlifecrisisverhaal dat zich afspeelt op Railton College in de Rust Belt van Pennsylvania. Het wordt in de eerste persoon verteld door William Henry Devereaux, Jr., de onwaarschijnlijke voorzitter van de Engelse afdeling.


UP HERE
Start op: 24 maart
Netwerk: Hulu
Genre: Comedy
Synopsis: Up Here is een muzikale romantische komedie die zich afspeelt in New York City in de nadagen van 1999 en volgt het buitengewone verhaal van een gewoon stel dat verliefd wordt en ontdekt dat het grootste obstakel om samen het geluk te vinden misschien wel zichzelf is - en de verraderlijke wereld van herinneringen, obsessies, angsten en fantasieën die in hun hoofd leeft.


RABBIT HOLE
Start op: 26 maart
Netwerk: Paramount+
Genre: Drama
Synopsis: 'Rabbit Hole' volgt de privé-spionageagent James Weir, die zich midden in een strijd bevindt over het behoud van de democratie in een wereld die op gespannen voet staat met verkeerde informatie, gedragsmanipulatie, de toezichtstaat en de belangen die deze buitengewone krachten beheersen.


GREAT EXPECTATIONS
Start op: 26 maart
Netwerk: Hulu
Genre: Drama, Mini-serie
Synopsis: Het is het coming-of-age-verhaal van Pip, een wees die hunkert naar een groter lot in het leven, totdat een speling van het lot en de kwade machinaties van de mysterieuze en excentrieke Miss Havisham hem een ​​duistere wereld van mogelijkheden laten zien. Onder de hoge verwachtingen die aan hem worden gesteld, zal Pip de werkelijke kosten van deze nieuwe wereld moeten berekenen en of het hem echt de man zal maken die hij wenst te zijn.


WHITE HOUSE PLUMBERS
Start op: datum nog onbekend
Netwerk: HBO Max
Genre: Drama
Synopsis: Vertelt het waargebeurde verhaal van hoe Nixons eigen politieke saboteurs en Watergate-meesterbreinen, E. Howard Hunt en G. Gordon Liddy, per ongeluk het presidentschap omverwierpen dat ze probeerden te beschermen.


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (15)

Geplaatst op 2 maart 2023 om 01:33

Bedankt weer voor de lijst! :)

Rabbit Hole misschien, voor de rest niks voor mij.

Geplaatst op 2 maart 2023 om 06:36

Extrapolations ontbreekt nog in deze lijst ;)

Geplaatst op 2 maart 2023 om 12:33

crazymonkey Extrapolations toegevoegd

Geplaatst op 2 maart 2023 om 18:25

Bedankt weer voor de lijst, Rabbit Hole ziet er interessant uit.

Geplaatst op 2 maart 2023 om 19:11

Bedankt voor de lijst. True lies lijkt me wel leuk en history of the world.

Geplaatst op 4 maart 2023 om 09:47

Dank je voor de lijst sorro4,

Geplaatst op 4 maart 2023 om 17:58

Bdankt voor de lijst. Het wordt een drukke maand met veel nieuwe series te proberen and the final season of Succession.

Geplaatst op 5 maart 2023 om 22:48

https://www.seriesfeed.com/series/the-power/ deze leek mij wel tof. Wellicht nog toevoegen.

Geplaatst op 7 maart 2023 om 17:09

Misschien is dit wat. Gebaseerd op het boek.

https://www.seriesfeed.com/series/the-night-agent/

Geplaatst op 10 maart 2023 om 20:06

Bedankt voor de lijst.

Deze maand is er niets voor mij bij.

Geplaatst op 16 maart 2023 om 17:52

Mooi overzicht weer. Voor mij zit er echter niets bij.

Geplaatst op 19 maart 2023 om 15:20

Arcadia
Start op: 19-03-2023
Netwerk: NPO 3, VRT
Genre: Drama, Sci-fi
Synopsis: In de nieuwe wereld van Arcadia volgen we een familie die fundamentele keuzes moet maken over hoe ze willen leven en wat ze daarvoor willen opgeven. Één van de duurste Benelux producties ooit.

Geplaatst op 19 maart 2023 om 18:46

Zie een aantal die ik iig een kans wil gaan geven, hopelijk is het wat.

Bedankt weer voor de lijst :woo:

Geplaatst op 3 april 2023 om 18:13

Rabbit Hole ga ik proberen.

Geplaatst op 27 mei 2023 om 23:05

The Night Agent stond er niet tussen, maar is wel de moeite waard.
Aflevering 1 heeft een beetje een Jason Bourne-vibe.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags