Seizoen vijf laatste voor Person of Interest?

Door Knoester op 11 januari 2016 om 18:21 in Cancelled 7 | 599

J.J. Abrams, executive producer van de dramaserie Person of Interest, heeft laten weten dat het aankomende, vijfde seizoen vermoedelijk ook het laatste zal zijn voor de show.

Seizoen vijf laatste voor Person of Interest?

Abrams liet dat afgelopen zaterdag weten op de Television Critics Association Winter Press Tour. De speculatie over het einde van de dramaserie van CBS begon toen voor het vijfde seizoen maar 13 afleveringen werden besteld (seizoen vier kreeg nog 22 afleveringen van het netwerk). Ook de afwezigheid op het 2015-2016 schema van CBS bood weinig hoop.

Volgens Abrams biedt dit echter wel mogelijkheid tot een waardig einde van de serie. Al benadrukt hij dat een mogelijke seriesfinale veranderd kan worden in een seizoensfinale, mocht het vijfde seizoen alsnog genoeg kijkers trekken. De mogelijkheid om Person of Interest bij een andere zender te vervolgen wordt ook niet uitgesloten, al is dat niet waar ze op dit moment mee bezig zijn, zo vertelde Abrams.

De premièredatum van het vijfde seizoen is nog niet bekendgemaakt. Dat deze echter wel wordt uitgezonden, staat voor Abrams vast. 'Showrunners Jonah Noland en Greg Plageman hebben het uitstekend gedaan wat betreft de show [...]. We hebben nog geen schema, maar ik weet dat deze afleveringen het daglicht zullen zien. Mensen zullen deze afleveringen te zien krijgen.'


Reacties (7)

Geplaatst op 11 januari 2016 om 19:17

Dat zat er al wel in, als er nog steeds geen nieuws is over de uitzenddatum. Met een mooi einde heb ik er wel vrede mee....

Geplaatst op 11 januari 2016 om 21:25

Zolang CBS het niet bevestigd blijf ik hoop houden.. En als het stopt hoop ik dat NETFLIX of een andere outlet het overneemt voor nog een jaar. De producers hebben al aangegeven dat ze nog veel verhalen te vertellen hebben namelijk. Ik ben wel blij dat de producers een cancellation van CBS hebben ingecalculeerd en ze hebben al aangegeven dat aflevering 13 seriesfinale waardig is!

Hopelijk horen we morgen/woensdagochtend meer van CBS want dinsdag doet CBS/Showtime hun ronde op de Television Critics Association winterpers tour.

Geplaatst op 12 januari 2016 om 10:43

We blijven hopen, maar ik vrees het ergste.
Laat het dan in elk geval maar een mooie afsluiting zijn.
Wel erg jammer, vind het een erg leuke serie!

Geplaatst op 12 januari 2016 om 21:26

Sowieso spijtig dat het in de lucht hangt, maar een mooie afsluiting is toch het belangrijkst!

Geplaatst op 12 januari 2016 om 21:41

Update: CBS president Glenn Geller heeft nu bekend gemaakt dat POI deze lente op tv komt en niet in de zomer.. Hij gaf geen bevestiging dat seizoen 5 het laatste seizoen zal zijn aangezien ze eerst de kijkcijfers willen afwachten.

Geplaatst op 12 januari 2016 om 21:48

Hard hopen dus dat de kijkcijfers goed zullen zijn :(

Geplaatst op 13 januari 2016 om 21:07

Als ze moeten wachten op de kijkcijfers dan is de kogel al door de kerk en zal dit het laatste zijn.
Er gaan natuurlijk niet ineens meer mensen kijken omdat er een eind aan wordt gebreid.
Die mensen zouden dan al naar deze serie gekeken hebben waardoor ze al goede kijkcijfers zouden hebben gehad.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten