Nieuwe series april 2023

Door sorro4 op 28 maart 2023 om 16:39 in 12 | 2751

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Nieuwe series april 2023

THE CROSSOVER
Start op: 4 april
Netwerk: Disney+
Genre: Drama, Sport
Synopsis: The Crossover introduceert de tienerbroers Josh en JB Bell, alom beschouwd als basketbalfenomeen. Via zijn lyrische poëzie vertelt Josh het verhaal van hun coming-of-age, op en naast het veld, terwijl hun voormalige professionele basketballer vader zich aanpast aan het leven na basketbal, en hun moeder eindelijk haar eigen dromen kan nastreven.


BEEF
Start op: 6 april
Netwerk: Netflix
Genre: Comedy, Drama
Synopsis: De serie volgt twee mensen die een woede-incident in hun hoofd laten woekeren en het begint langzaam hun gedachten en handelingen te verteren.


GREASE: RISE OF THE PINK LADIES
Start op: 6 april
Netwerk: Paramount+
Genre: Comedy, Drama, Romantiek
Synopsis: In 1954, voordat rock-'n-roll regeerde, voordat de T-Birds de coolste van de school waren, durven vier verschoppelingen het aan om plezier te hebben op hun eigen voorwaarden, wat een morele paniek veroorzaakte die Rydell High voor altijd zal veranderen.


JURY DUTY
Start op: 7 april
Netwerk: Amazon Freevee
Genre: Comedy
Synopsis: De serie beschrijft de innerlijke werking van een Amerikaans juryproces door de ogen van één bepaald jurylid, Ronald Gladden. Wat Gladden niet weet is dat de hele zaak nep is, dat iedereen behalve hij een acteur is, inclusief James Marsden, en dat alles wat er gebeurt - in de rechtszaal en daarbuiten - zorgvuldig gepland is.


TINY BEAUTIFUL THINGS
Start op: 7 april
Netwerk: Hulu
Genre: Mini-serie
Synopsis: Een vrouw wordt met tegenzin Dear Sugar - een anonieme, gerespecteerde adviescolumnist - wanneer haar eigen leven uit elkaar valt. Verteld in meerdere tijdlijnen met verbazingwekkende intimiteit, lef en openhartigheid, graaft ze de schoonheid, strijd en humor in haar eigen leven op om ons te laten zien dat we niet te redden zijn, dat het onze verhalen zijn die ons uiteindelijk zullen redden.


FLORIDA MAN
Start op: 13 april
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Misdaad, Mysterie, Thriller, Mini-serie
Synopsis: Een in ongenade gevallen agent met schulden wordt gedwongen terug te keren naar zijn thuisstaat Florida voor een duistere missie, maar wordt meegesleurd in een wilde en dodelijke schattenjacht.


THE LAST THING HE TOLD ME
Start op: 14 april
Netwerk: AppleTV+
Genre: Drama, Mysterie, Mini-serie
Synopsis: Een vrouw moet een relatie smeden met haar tienerstiefdochter om haar man te vinden, die op mysterieuze wijze is verdwenen.


JANE
Start op: 14 april
Netwerk: AppleTV+
Genre: Avontuur, Kinderen
Synopsis: Jane Garcia, een 9-jarige aankomende milieuactiviste met een actieve verbeelding is op een zoektocht om bedreigde dieren te redden. Met behulp van haar krachtige verbeelding neemt Jane haar beste vrienden David en Grijsbaard de chimpansee mee op epische avonturen om wilde dieren over de hele wereld te helpen beschermen, want volgens haar idool Dr. Jane Goodall: "Alleen als we het begrijpen, zullen we om ze geven. Alleen als we erom geven, zullen we helpen. Alleen als we helpen, kunnen ze gered worden."

OP DIT MOMENT IS ER NOG GEEN TRAILER BESCHIKBAAR


WACO: THE AFTERMATH
Start op: 16 april
Netwerk: Showtime
Genre: Drama
Synopsis: De serie verkent de verstrekkende gevolgen van deze gebeurtenissen en de ongelijke gerechtigheid waarmee de overlevende Branch Davidians werden geconfronteerd. Ook wordt onderzocht hoe de afschuwelijke gebeurtenissen de opkomende "Patriot"-beweging voedden, die uiteindelijk leidde tot de meest vernietigende daad van binnenlands terrorisme in de Amerikaanse geschiedenis - de bomaanslag in Oklahoma City.


MRS. DAVIS
Start op: 20 april
Netwerk: Peacock
Genre: Drama
Synopsis: De serie is een verkenning van geloof versus technologie. Een epische strijd van Bijbelse en binaire proporties.


DEAD RINGERS
Start op: 21 april
Netwerk: Prime Video
Genre: Thriller, Mini-serie
Synopsis: In 'Dead Ringers', geschreven door Birch, zijn The Mantle Twins de meest succesvolle, briljante en buitengewone mensen die je nog nooit hebt ontmoet. Deze twee verloskundigen zijn identiek van top tot teen en hebben een missie om de manier waarop vrouwen bevallen te veranderen, te beginnen met Manhattan. Drugs, baanbrekend maar zeer illegaal medisch onderzoek, seks en verliefdheid, dit drama, gebaseerd op de cultklassieker van David Cronenberg uit de jaren 80, neemt ons mee naar donkerder en vreemder terrein dan we ooit hadden kunnen vermoeden.


LOVE & DEATH
Start op: 27 april
Netwerk: HBO Max
Genre: Drama, Misdaad
Synopsis: Twee kerkgangers genieten van het gezinsleven in een klein stadje in Texas, totdat iemand een bijl pakt.


CITADEL
Start op: 28 april
Netwerk: Prime Video
Genre: Drama
Synopsis: Acht jaar geleden viel Citadel. Het onafhankelijke wereldwijde spionagebureau, belast met het handhaven van de veiligheid en beveiliging van alle mensen, werd vernietigd door agenten van Manticore, een machtig syndicaat dat de wereld vanuit de schaduw manipuleerde. Met de val van Citadel lieten elite-agenten Mason Kane en Nadia Sinh hun herinneringen wissen toen ze ternauwernood ontsnapten met hun leven. Sindsdien zijn ze verborgen gebleven en bouwen ze een nieuw leven op onder nieuwe identiteiten, zich niet bewust van hun verleden. Tot op een nacht, wanneer Mason wordt opgespoord door zijn voormalige Citadel-collega Bernard Orlick, die zijn hulp hard nodig heeft om te voorkomen dat Manticore een nieuwe wereldorde vestigt. Mason zoekt zijn voormalige partner, Nadia, en de twee spionnen beginnen aan een missie die hen over de hele wereld brengt in een poging om Manticore te stoppen, terwijl ze worstelen met een relatie die is gebouwd op geheimen, leugens en een gevaarlijke maar onsterfelijke liefde.


FATAL ATRRACTION
Start op: 30 april
Netwerk: Paramount+
Genre: Drama
Synopsis: De nieuwe serie, een grondige heruitvinding van de klassieke psychoseksuele thriller en culturele toetssteen uit de jaren 80, onderzoekt fatale aantrekkingskracht en de tijdloze thema's van huwelijk en ontrouw, door de lens van moderne opvattingen over sterke vrouwen, persoonlijkheidsstoornissen en gedwongen controle.


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!Reacties (12)

Geplaatst op 28 maart 2023 om 21:05

Dank weer voor de lijst. Voor mij alleen Florida Man:)


Geplaatst op 28 maart 2023 om 22:46

Voor mij Fatal Attraction, omdat Lizzy Caplan (oa. Masters of Sex) er in meespeeld

Geplaatst op 28 maart 2023 om 23:15

The Last Thing He Told Me voor de acteurs.
Waco: The aftermath voor de acteurs, vervolg op Waco welke ik destijds ook heb gezien :ok:
Mrs. Davis krijgt een kans voor het originele concept.
Love & Death, Jesse Plemons, come on, let's go!!
Fatal Attraction krijgt misschien een kans, lijkt wel wat op The Affair 2.0 met Joshua Jackson..

Verder kijk ik uit naar de terugkeer van Dave en Barry8-)

Bedankt voor het overzicht sorry4:up:


Geplaatst op 29 maart 2023 om 16:54

Bedankt weer voor de lijst! 'The Last Thing He Told Me' en ' Waco: The Aftermath' lijken mij interessant.

Geplaatst op 29 maart 2023 om 19:51

Niets voor mij deze maand. Kijk al uit naar Fubar in mei.

Toch bedankt voor de lijst.

Geplaatst op 30 maart 2023 om 02:05

Bedankt voor de lijst!

Misschien Florida Man en Citadel.

Geplaatst op 30 maart 2023 om 11:12

Bedankt voor de lijst!

Citadel en Florida Man ga ik kijken.


Geplaatst op 30 maart 2023 om 19:55

Zit echt niks tussen voor mij, hopelijk volgende maand beter.

Geplaatst op 31 maart 2023 om 09:16

The last thing he told me lijkt potentie te hebben, verder zie ik niet echt veel. Love & death lijkt me niet heel boeiend, maar misschien geef ik die alsnog wel een kans voor de acteurs. :grinn:

Bedankt voor de lijst :woo:

Geplaatst op 3 april 2023 om 21:11

Love & Death eens proberen. Voor de rest niets erbij.

Geplaatst op 4 april 2023 om 01:50

leuk de cancel cultuur mar enige wat ervan komt is cancel series.
zit niks tussen vooral veel van hetzelfde wrd allemaal snel gecanceld weer

Geplaatst op 10 april 2023 om 21:40

Niets te lachen dit keer ......

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags