Nieuwe series juni 2023

Door sorro4 op 30 mei 2023 om 11:43 in 10 | 4475

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Nieuwe series juni 2023

THE IDOL
Start op: 4 juni
Netwerk: HBO
Genre: Drama
Synopsis: Een vrouwelijke popzangeres begint een romance met een raadselachtige clubeigenaar die toevallig de leider is van een geheime sekte in Los Angeles.


BASED ON A TRUE STORY
Start op: 8 juni
Netwerk: Peacock
Genre: Comedy, Thriller
Synopsis: Geïnspireerd door een bizarre waargebeurde gebeurtenis, gaat de serie over een makelaar, een loodgieter en een voormalige tennisster wiens levens onverwacht in botsing komen, waardoor Amerika's obsessie met echte misdaad, moord en de langzaam sluitende wc-bril wordt blootgelegd.


THE CROWDED ROOM
Start op: 9 juni
Netwerk: Apple TV+
Genre: Drama, Misdaad, Thriller
Synopsis: ‘The Crowded Room’ volgt Danny Sullivan, een man die wordt gearresteerd na zijn betrokkenheid bij een schietpartij in New York City in 1979. Danny's levensverhaal wordt verteld aan de hand van een reeks interviews met de nieuwsgierige ondervrager Rya Goodwin. Hij onthult elementen uit het mysterieuze verleden dat hem gevormd heeft en de wendingen die hem naar een levensveranderende openbaring leiden.


THE FULL MONTY
Start op: 14 juni
Netwerk: Hulu
Genre: Comedy, Drama, Mini-serie
Synopsis: De bende is na 25 jaar terug en verruilt hun toneelkostuums voor hondenjacht, postduiven en een zeer onconventionele gijzeling. Maar wanneer de tragedie toeslaat, moet de hele Monty-bende samenkomen voor een gemeenschappelijk doel: een oude vriend eren.


THE WALKIG DEAD: DEAD CITY
Start op: 18 juni
Netwerk: AMC
Genre: Drama, Avontuur, Horror, Thriller
Synopsis: 'Isle of the Dead' breidt het verhaal van 'The Walking Dead' uit rond twee onvergetelijke personages waar fans van zijn gaan houden, die ze haten of haten en dan weer liefhebben in Maggie en Negan. Het verkent ook een hoek van dit universum gelegen op het eiland Manhattan, met een iconische skyline die een heel andere betekenis krijgt wanneer bekeken door de lens van een zombie-apocalyps.


SECRET INVASION
Start op: 21 juni
Netwerk: Disney+
Genre: Thriller
Synopsis: Nick Fury en Talos ontdekken een factie van vormveranderende Skrulls die al jaren de aarde infiltreren.


HIJACK
Start op: 28 juni
Netwerk: AppleTV+
Genre: Drama, Thriller, Mini-serie
Synopsis: In realtime verteld, is 'Hijack' een spannende thriller die de reis volgt van een gekaapt vliegtuig terwijl het zijn weg naar Londen vindt over een vlucht van zeven uur. Terwijl autoriteiten op de grond naar antwoorden zoeken. Elba speelt Sam Nelson, een ervaren onderhandelaar in de zakenwereld die moet opstaan en al zijn bedrog moet gebruiken om te proberen de levens van de passagiers te redden, maar zijn risicovolle strategie zou zijn ondergang kunnen zijn.


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!Reacties (10)

Geplaatst op 31 mei 2023 om 17:10

Based on a true story wil ik wel een kans geven. Verder the full monty voor de nostalgie en secret invasion omdat ik zover toch al al die losse marvel series heb gezien haha.

Bedankt voor de lijst! :)

Geplaatst op 31 mei 2023 om 17:42

Bedankt weer voor de lijst! Ik ben benieuwd naar Based on a True Story, The Walking Dead: Dead City en Hijack.

Geplaatst op 31 mei 2023 om 19:24

Bedankt weer voor de lijst. Ik ga voor Hijack:grinn:

Geplaatst op 31 mei 2023 om 19:33

Bedankt voor de lijst.

Voor mij The walking dead: Dead city en secret invasion.

Geplaatst op 1 juni 2023 om 04:16

Bedankt voor de lijst!

Secret Invasion en Hijack.

Geplaatst op 1 juni 2023 om 17:12

bedankt voor de lijst. Voor mij alleen twd: lc en secret invasion. Als ik dan toch van twd en marvel heb gezien, dan deze ook maar. Misschien:XP:

Geplaatst op 3 juni 2023 om 16:29

Het wordt Secret Invasion voor mij.

Bedankt voor de lijst sorro4! :up:

Geplaatst op 5 juni 2023 om 20:46

Voor mij Secret Invasion...
Als ik dan toch zo'n beetje alles van Marvel al gezien heb, dan deze ook maar!

Geplaatst op 5 juni 2023 om 21:06

Secret Invasion ga ik eens kijken.

Geplaatst op 9 juni 2023 om 16:46

Net als voor veel anderen, wordt het Secret Invasion voor mij.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags