Nieuwe series maart 2024

Door sorro4 op 29 februari 2024 om 09:14 in 16 | 3742

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Nieuwe series maart 2024

THE COMPLETELY MADE-UP ADVENTURES OF DICK TURPIN
Start op: 1 maart
Netwerk: AppleTV+
Genre: Comedy, Drama
Synopsis: Dick Turpin, de legendarische Britse struikrover, is de beroemdste, maar minst voor de hand liggende struikrover. Zijn succes wordt vooral bepaald door zijn charme, showmanschap en geweldige haar. Samen met zijn bende van sympathieke schurken beleeft Dick de hoogte- en dieptepunten van zijn beroemdheid - en doet hij wat hij kan om te ontsnappen aan de klauwen van de Thief Taker General.


THE GENTLEMEN
Start op: 1 maart
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Actie, Misdaad
Synopsis: Het volgt Eddie Halstead, die het omvangrijke landgoed van zijn vader heeft geërfd om te ontdekken dat het bovenop een wietimperium zit dat eigendom is van de legendarische Mickey Pearson. Heeft deze rechttoe rechtaan soldaat het in zich om de duistere kunsten van de Britse criminele onderwereld onder de knie te krijgen en de leiding over de hele operatie over te nemen?


THE REGIME
Start op: 3 maart
Netwerk: HBO Max
Genre: Drama
Synopsis: De serie vertelt het verhaal van een jaar binnen de muren van het paleis van een autoritair regime terwijl het begint te ontrafelen.


MARY & GEORGE
Start op: 5 maart
Netwerk: Starz
Genre: Drama, Mini-serie
Synopsis: Mary & George is geïnspireerd door het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Mary Villiers, die haar mooie en charismatische zoon, George, kneedde om koning James VI van Schotland en I van Engeland te verleiden en zijn almachtige minnaar te worden. Door buitensporige plannen groeide het paar uit een bescheiden begin om de rijkste, meest titelvolle en invloedrijke spelers te worden die het Engelse hof ooit had gezien, en de meest vertrouwde adviseurs van de koning. En met de plaats van Engeland op het wereldtoneel bedreigd door een Spaanse invasie en relschoppers die de straat op gingen om de koning aan de kaak te stellen, had de inzet niet hoger kunnen zijn. Bereid om voor niets terug te deinzen en gewapend met haar meedogenloze politieke staal, werkte Mary zich omhoog in de gelederen, kocht politici om, spande samen met criminelen en baande zich een weg naar het hart van het establishment, waardoor het haar eigen werd.


MANHUNT
Start op: 15 maart
Netwerk: AppleTV+
Genre: Drama
Synopsis: Gebaseerd op de New York Times bestseller en Edgar Award-winnend non-fictie boek van auteur James L. Swanson, is "Manhunt" een samenzweringsthriller over een van de bekendste maar minst begrepen misdaden in de geschiedenis, het verbazingwekkende verhaal van de jacht op John Wilkes Booth in de nasleep van de moord op Abraham Lincoln.


PALM ROYALE
Start op: 20 maart
Netwerk: AppleTV+
Genre: Comedy, Drama
Synopsis: In 1969 streeft een ambitieuze vrouw ernaar de grens tussen de haves en de have-nots te overschrijden om haar plaatsje veilig te stellen aan de meest exclusieve, modieuze en verraderlijke tafel van Amerika: de high society van Palm Beach.


3 BODY PROBLEM
Start op: 21 maart
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Avontuur, Fantasie, Mysterie, Thriller
Synopsis: Het verhaal van het eerste contact van de mensheid met een buitenaardse beschaving, geïnspireerd op de beroemde roman van Liu Cixin.


RENEGADE NELL
Start op: 29 maart
Netwerk: Disney+
Genre: Actie, Avontuur, Fantasie
Synopsis: Wanneer ze wordt beschuldigd van moord, wordt Nell Jackson gedwongen tot een leven van roofovervallen, samen met haar twee weeszusjes Roxanne en George. Geholpen door een moedige kleine geest genaamd Billy Blind, realiseert Nell zich dat het lot haar aan de verkeerde kant van de wet heeft gezet om een reden, een reden die veel groter is dan ze zich ooit had kunnen voorstellen, een reden die rechtstreeks gaat naar koningin Anne en verder, naar de strijd om de macht die over de slagvelden van Europa woedt.


PARISH
Start op: 31 maart
Netwerk: AMC
Genre: Drama
Synopsis: Gray Parish is een goede man met een roerig verleden, die zijn misdaadleven heeft opgegeven voor een leven als familieman. Maar wanneer zijn zoon op gewelddadige wijze wordt vermoord, keren oude gewoonten terug en wordt hij op een meedogenloze zoektocht gestuurd met morele bedoelingen en gevaarlijke gevolgen. Verfilming van de Britse serie "The Driver" uit 2014.


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (16)

Geplaatst op 29 februari 2024 om 10:25

Bedankt voor het overzicht, Ga Parish een kans geven.

Geplaatst op 29 februari 2024 om 10:49

Bedankt voor de lijst.

Deze maand The gentlemen voor mij.

Geplaatst op 29 februari 2024 om 11:03

Bedankt weer voor het overzicht. In eerste instantie lijken mij 3 Body Problem en Parish wel interessant.

Geplaatst op 29 februari 2024 om 15:21

Ik zal " 3 body problem" in de gaten houden.

Geplaatst op 29 februari 2024 om 18:24

Bedankt voor de lijst, ga deze maand maar overslaan.

Geplaatst op 29 februari 2024 om 21:11

Manhunt en 3 body problem lijken me wel wat.

Geplaatst op 1 maart 2024 om 09:26

Voor mij deze maand The Gentleman en Parish.

Geplaatst op 1 maart 2024 om 15:24

Ik ga ze allemaal volgen.

Geplaatst op 1 maart 2024 om 15:25

En nog bedankt voor het overzicht :ok:

Geplaatst op 2 maart 2024 om 10:38

3 body problem, parish, manhunt en The Gentlemen:) Gentlemen begint overigens 7 maart. Niet 1 maart:monclosed:

Geplaatst op 2 maart 2024 om 12:32

Weer dank voor de lijst sorro4 :up:

Mijn keuze gaat naar:
* 3 Body Problem (2024)
* Parish (2024)

Geplaatst op 2 maart 2024 om 12:44

Veel 'kostuum-series' deze maand.
Ik ga voor Dick Turpin bij wijze van verandering. Mijn lijst staat al sjokvol met misdaad/politie/detective/...

Geplaatst op 4 maart 2024 om 02:43

Bedankt voor de lijst!

The Gentlemen misschien.

Geplaatst op 5 maart 2024 om 09:11

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin (2024) !!!!
Ben echt benieuwd hoe mijn jeugd serie er dit keer uitziet.

Geplaatst op 6 maart 2024 om 11:18

Kate Winslet natuurlijk! En 3 body, want scifi:up:

Geplaatst op 8 maart 2024 om 13:32

Ik mis wel Full Swing seizoen 2.......Die ga ik zeker kijken

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags