Nieuwe series april 2024

Door sorro4 op 26 maart 2024 om 09:11 in 13 | 3217

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Nieuwe series april 2024

ZUSSEN
Start op: 3 april
Netwerk: NPO
Genre: Drama, Familie
Synopsis: Als na het overlijden van haar vader blijkt dat hij nog twee dochters heeft, is dat een enorme schok voor boerendochter Rolinde. En niet alleen voor haar, maar ook voor haar halfzussen Nienke en Faya. De drie vrouwen zullen zich tot elkaar moeten zien te verhouden, maar ook tot zichzelf. Want wie ben je als je je verleden niet kent? Bovendien blijkt het leven van hun vader omgeven met mysterie, niet in de laatste plaats rond zijn overlijden. Want was zijn val in de gierput wel een ongeluk?


RIPLEY
Start op: 4 april
Netwerk: Netflix
Genre: Spanning
Synopsis: Tom Ripley, een oplichter die in het New York van de vroege jaren zestig langsschraapt, wordt ingehuurd door een rijke man om naar Italië te reizen om zijn zwervende zoon te overtuigen naar huis terug te keren. Toms aanvaarding van de baan is de eerste stap in een complex leven van bedrog, fraude en moord.


SUGAR
Start op: 5 april
Netwerk: AppleTV+
Genre: Drama, Thriller
Synopsis: Een raadselachtige privédetective worstelt met persoonlijke demonen terwijl hij de verdwijning van de geliefde kleindochter van een Hollywood-producent onderzoekt.


FALLOUT
Start op: 12 april
Netwerk: Prime Video
Genre: Drama, Actie
Synopsis: Het verhaal van de haves en de have-nots in een wereld waarin er bijna niets meer te hebben is. 200 jaar na de apocalyps worden de vriendelijke bewoners van luxe schuilkelders gedwongen terug te keren naar het bestraalde hellelandschap dat hun voorouders achterlieten – en zijn geschokt als ze een ongelooflijk complex, vrolijk vreemd en zeer gewelddadig universum ontdekken.


FRANKLIN
Start op: 12 april
Netwerk: AppleTV+
Genre: Drama, Mini-serie
Synopsis: Verkent het spannende verhaal van een van de grootste gokken uit de carrière van Benjamin Franklin. Op 70-jarige leeftijd overtuigde Franklin, zonder enige diplomatieke opleiding, Frankrijk, een absolute monarchie, om het Amerikaanse experiment in democratie te steunen. Dankzij zijn roem, charisma en vindingrijkheid was Franklin de Britse spionnen, Franse informanten en vijandige collega’s te slim af, terwijl hij tegelijkertijd de Frans-Amerikaanse alliantie van 1778 en het uiteindelijke vredesverdrag met Engeland van 1783 tot stand bracht. De acht jaar durende Franse missie geldt als Franklins missie. meest essentiële dienst aan zijn land, zonder welke Amerika de Revolutie niet zou hebben gewonnen.


THE SYMPATHIZER
Start op: 14 april
Netwerk: HBO Max
Genre: Drama, Thriller
Synopsis: De strijd van een half Franse, half Vietnamese communistische spion tijdens de laatste dagen van de oorlog in Vietnam en zijn daaruit voortvloeiende ballingschap in de Verenigde Staten.


UNDER THE BRIDGE
Start op: 17 april
Netwerk: Hulu
Genre: Drama, Misdaad, Mini-serie
Synopsis: Een 14-jarige ging met vrienden naar een feestje en keerde nooit meer terug naar huis. Zeven tienermeisjes en een jongen worden beschuldigd van een brute moord.


THE SPIDERWICK CHRONICLES
Start op: 19 april
Netwerk: Disney+
Genre: Avontuur, Fantasie
Synopsis: Jouw veldgids voor een wereld vol fantasie. Een nieuwe live-action Original Series gebaseerd op de best-selling boeken.


DEAD BOY DETECTIVES
Start op: 25 april
Netwerk: Netflix
Genre: Drama, Avontuur, Fantasie, Mysterie
Synopsis: Het is een spookverhaal dat verlies, verdriet en de dood onderzoekt door de lens van Edwin Payne en Charles Rowland, twee dode Britse tieners, en hun levende vriend, Crystal Palace.


THE VEIL
Start op: 30april
Netwerk: Hulu
Genre: Drama, Thriller, Mini-serie
Synopsis: Deze aangrijpende thriller onderzoekt de verrassende en beladen relatie tussen twee vrouwen die een dodelijk spel van de waarheid spelen en onderweg zijn van Istanbul naar Parijs en Londen. De ene vrouw heeft een geheim, de andere een missie om het te onthullen voordat duizenden levens verloren gaan.


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (13)

Geplaatst op 26 maart 2024 om 10:44

Bedankt voor het overzicht.

Voor mij zijn het deze maand The Spiderwick chronicles, dead boy detectives en vooral Fallout waar ik naar uitkijk.

Geplaatst op 26 maart 2024 om 15:37

Ik ben benieuwd naar Fallout.

Geplaatst op 26 maart 2024 om 16:49

Alleen Fallout voor mij.

Geplaatst op 26 maart 2024 om 18:19

Sommige beschrijvingen zijn bijna niet te lezen, komen ze van google translate af?

Geplaatst op 26 maart 2024 om 19:19

Bedankt voor de lijst :). Voor mij alleen The Veil deze maand.

Geplaatst op 27 maart 2024 om 08:04

deze had er ook wel bij gekund :)

Geplaatst op 28 maart 2024 om 11:17

THE SPIDERWICK CHRONICLES

Geplaatst op 28 maart 2024 om 16:44

Bedankt voor de lijst.

Zie niet veel, maar the Veil kan wel potentie hebben :ok::ok:

Geplaatst op 28 maart 2024 om 16:44

Bedankt voor de lijst.

Zie niet veel, maar the Veil kan wel potentie hebben :ok::ok:

Geplaatst op 30 maart 2024 om 11:59

Dank je wel, altijd leuk zo begin van de maand..
The Veil, Franklin, Fallout en Sugar voor mij.

En zó gaaf dat vanaf maandag alles hier ook streaming hier te zien is!


Geplaatst op 31 maart 2024 om 03:47

Bedankt voor de lijst!

Niks voor mij.

Geplaatst op 2 april 2024 om 22:44

Ik hou het op Ripley.

Geplaatst op 17 april 2024 om 00:48

Fallout was leuk maar wel jammer dat het allemaal in 1 dag is uitgebracht, dan voelt het niet echt als een serie.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags