Nieuwe series juni 2024

Door sorro4 op 28 mei 2024 om 10:52 in 11 | 1318

Elk jaar rond eind september keert er een groot aantal series terug na weggeweest te zijn van een zomerstop. Maar er is ook altijd in iedere line-up ruimte voor een stel nieuwe series. De nieuwelingen; de groentjes: zij die zich nog willen en moeten bewijzen. Seriesfeed houdt een lijst bij van deze nieuwe series en publiceert deze maandoverzichten (vanaf nu weer) begin iedere maand op de site.

Nieuwe series juni 2024

THE ACOLYTE
Start op: 4 juni
Netwerk: Disney+
Genre: Actie, Avontuur
Synopsis: Deze mysteriethriller speelt zich af in de laatste dagen van de 'High Republic' en richt zich op de opkomende duistere machten.


CLIPPED
Start op: 4 juni
Netwerk: FX
Genre: Drama, Mini-serie
Synopsis: De ondergang van de eigenaar van Los Angeles Clippers, Donald Sterling, te midden van het streven van het team om een ​​kampioenschap te winnen onder coach Doc Rivers.


PRESUMED INNOCENT
Start op: 12 juni
Netwerk: AppleTV+
Genre: Drama, Thriller, Mini-serie
Synopsis: Een gruwelijke moord die het openbaar ministerie van Chicago op zijn kop zet wanneer een van hen wordt verdacht van de misdaad.


HOTEL COCAINE
Start op: 16 juni
Netwerk: MGM+
Genre: Drama
Synopsis: Het verhaal van Roman Compte, Cubaanse banneling, CIA-agent en general manager van The Mutiny Hotel, het glamoureuze epicentrum van de cocaïnescene in Miami eind jaren '70 en begin jaren '80.


ORPHAN BLACK: ECHOES
Start op: 26 juni
Netwerk: AMC
Genre: Thriller
Synopsis: Echoes speelt zich af in de nabije toekomst en neemt een diepe duik in de verkenning van de wetenschappelijke manipulatie van het menselijk bestaan. Het volgt een groep vrouwen terwijl ze zich in elkaars leven weven en aan een spannende reis beginnen, waarbij ze het mysterie van hun identiteit ontrafelen en een aangrijpend verhaal van liefde en verraad blootleggen. Spin-off van Orphan Black.


MY LADY JANE
Start op: 27 juni
Netwerk: Prime Video
Genre: Comedy, Drama, Familie, Romantiek
Synopsis: In 1553 werd Lady Jane Gray tot koningin van Engeland gekroond. Negen dagen later verloor ze de troon - en kort daarna haar hoofd. Maar wat als de geschiedenis anders was? My Lady Jane is een satirische komische fantasieserie die de opkomst en heerschappij van Lady Jane Grey opnieuw verbeeldt. Wanneer haar ambitieuze moeder Jane's hand aan de hoogste bieder verkoopt, ontdekt Jane tot haar ontzetting dat haar gevreesde aanstaande echtgenoot, Guildford Dudley, een razend aantrekkelijke vreemdeling is met een duister geheim, een geheim dat de potentie heeft om ze allebei te laten vermoorden. Maar er zijn grotere samenzweringen op komst, zoals een complot om haar neef, koning Edward, te vermoorden en het hele koninkrijk in chaos te storten. Een scherpzinnig, hartelijk verhaal vol romantiek, avontuur en fantasie, My Lady Jane onthult dat ware liefde echt is, dat mensen niet altijd zijn wat ze lijken en dat zelfs gedoemde heldinnen zichzelf kunnen redden. Lang leve de koningin.


Wat vinden jullie van het aanbod deze maand? Zit er een tussen die jouw interesse gewekt heeft? Mis je een serie die er wel tussen hoort te staan laat het dan even weten!


Reacties (11)

Geplaatst op 28 mei 2024 om 16:25

The Acolyte en Presumed Innocent lijken me wel leuk.

Geplaatst op 28 mei 2024 om 19:07

Bedankt weer voor de lijst.

Enkel The acolyte voor mij.

Geplaatst op 29 mei 2024 om 01:14

Bedankt voor de lijst!

Niks helaas.

Geplaatst op 29 mei 2024 om 13:46

the acilyte en clipped voor mij

Geplaatst op 29 mei 2024 om 19:41

Bedankt voor de lijst!

Helaas niks voor mij, echo heb ik al maanden terug gezien, dus die moet niet nu pas komen lijkt me?

Geplaatst op 29 mei 2024 om 22:22

Bedankt voor de lijst. Ik ga me wagen aan presumed innocent.

Geplaatst op 30 mei 2024 om 09:11

Bedankt voor de lijst :ok:

Geplaatst op 30 mei 2024 om 12:21

The Acolyte voor mij alleen!

Geplaatst op 4 juni 2024 om 19:43

The Acolyte

Geplaatst op 5 juni 2024 om 10:28

Bedankt voor de lijst, helaas niets voor mij bij deze maand.

Orphan Black Echoes is inderdaad al een paar maanden uit.......

Geplaatst op 8 juni 2024 om 18:38

Ik geef My Lady Jane een kans.

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten

Tags