Prison Break revival krijgt groen licht van Fox

Door Jesse op 16 januari 2016 om 15:25 in Renewed 6 | 558

Vijf maanden na het bericht dat er een pilot besteld werd voor een nieuw seizoen van Prison Break, heeft Fox vandaag officieel aangekondigd dat de revival er daadwerkelijk gaat komen.

Prison Break revival krijgt groen licht van Fox

Wentworth Miller en Dominic Purcell keren beide terug als broers Michael Scofield en Lincoln Burrows. Er vinden gesprekken plaats met Sarah Wayne Callies en Robert Knepper, die eventueel zouden kunnen terugkeren als Sara en T-Bag.

Miller en Purcell spelen beide in Legends of Tomorrow, die hun beschikbaarheid voor opnames van Prison Break moeilijk kan maken. Fox is toch van plan om de opnames van het 9 of 10 aflevering tellende seizoen eind maart te laten beginnen. 'Het verhaal speelt zich in een internationale setting af,' vertelt Dana Walden, voorzitter van Fox.

Walden vertelde ook dat het nieuwe seizoen zich vóór de epiloog van de serie, The Final Break, zal afspelen. UPDATE: De revival zal de gebeurtenissen uit The Final Break adresseren, de serie speelt zich daarna af.

Kijk jij uit naar een Prison Break revival? Laat ons weten waarom wel/niet!


Reacties (6)

Geplaatst op 16 januari 2016 om 17:40

RainbowSword
Ik heb het nog maar even uitgezocht, en dat was inderdaad wat er eerst bekend was. Nu blijkt dat dit toch niet helemaal het plan is. Zie de doorstreepte tekst: http://tvline.com/2016/01/15/prison-break-revival-fox-michael-lincoln-sara-t-bag/

Geplaatst op 17 januari 2016 om 03:29

Legends is in Maart allang al klaar met filmen.. 10 afleveringen klinkt wel wat kort. Het lijkt wel of al die acteurs die terugkomen voor een revival geen fatsoenlijke seizoenen meer willen maken..

Geplaatst op 17 januari 2016 om 12:32

Kijk dat klinkt veel beter.
Ik hoop dat Kellerman ook terugkeert, vond dat altijd wel een leuk karakter.
http://www.imdb.com/name/nm0011882/?ref_=nv_sr_1

Stevo, waar baseer je op dat de acteurs maar 10 afleveringen willen? Volgens mij wordt dit toch eerder bepaald door de wensen van het betreffende netwerk en het budget. Uiteraard moeten de acteurs wel beschikbaar zijn om te filmen, dan heb je te maken met lopende contracten voor bepaalde series, waaraan die acteurs moeten voldoen. Ik kan in ieder geval niet de conclusie trekken, dat de acteurs alleen maar een beperkt aantal afleveringen willen maken.


Geplaatst op 17 januari 2016 om 13:44

Je heb bijvoorbeeld Kiefer Sutherland die wilde enkel een revival doen als het niet zo lang meer zou wezen.. voor The Xfiles met David en Gillian geldt hetzelfde.. ik weet echter niet of het ook geld voor Heroes Reborn. De makers denken vaak hetzelfde in dit opzicht als de acteurs.

Geplaatst op 28 januari 2016 om 21:16

Kijk hier zeker naar uit! Blijft een top serie! Seizoen 1 was wel het sterkst maar de andere seizoenen vind ik nog steeds nice to watch!

Geplaatst op 14 maart 2016 om 03:26

"Walden vertelde ook dat het nieuwe seizoen zich vóór de epiloog van de serie, The Final Break, zal afspelen."

Begrijp ik het dan goed, dat dit verhaal zich na de serie qua tijd afspeelt en voor de afsluitende film The Final Break?

Als dit klopt, vraag ik me of dit wel leuk gaat zijn...

Reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn!

Inloggen Maak een account aan

Recente berichten